Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אוטו אתם ממליצים להתחלה?

הכי חשוב שהיה מאוד זול.. תקציב 2000/2500 אם זה ממש שווה אני יכול להוסיף עוד כסף אבל בכל אופן לא יותר מדי (וגם עדיף שהיה זול להחזקה כלומר לא גרמני/יפני)

סיפרו לי פעם שיש פיאט (נדמה לי סוג של אונו) שהיא זולה ומאוד מהירה וגם מאוד לא בטיחותית..

יודעים למה אני מתכוון? מה השם של זה? מה אתם אורמים על הדגם הזה?

פורסם

שלום צעיר

פיאט אונו , רכב זול אמין ולמתחילים .

בטיחות ב 2000 ש"ח לא קונים .

שיהיה בהצלחה .

נ.ב.

המלצה תחסוך קצת יותר תגיע ל 10000 ש"ח ואז חפש רכב נורמלי .

:evil:
פורסם
עדיף שהיה זול להחזקה כלומר לא גרמני/יפני

הבעייה שיפני קצת גדול מבחינת עליך התקציב. אבל מבחינת אחזקה, דיהטסו דרייד או סוזוקי סויפט - הן אמינות ופשוטות לתיקון, לכן האחזקה תהיה זולה.

פיאט אונו זה רכב נחמד, הוא חסכוני, אבל אונו במצב סביר עולה לפחות 6K.

חבר יקר, לפי דעתי אתה קצת צריך להעזר בסבלנות ולאסוף קצת כסף, כך שישאר לך ליישור קו.

אם אתה בכל זאת קונה בתקציב המדובר, קנה עם טסט לשנה ותקווה שהאוטו לא יתפרק בשנה הזאת. כי מדובר במכוניות חולות מאוד שדורשות המון כסף ליישור קו ותיקונים.

קח בחשבון שלעבור טסט עם אוטו כזה זה פרויקט שעולה כ-5000ש"ח לתיקונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תחפש:

פיאט אונו (עדיפות לדגם S60, אבל לא חובה).

פורד פיאסטה.

פיז'ו 205.

וסובארו כלשהיא.

ובכלל יש רכבים ב-2500, חלקם אפילו במצב סביר.

תחפש עד שתמצא משהו הגיוני.

יש כאן רכב שעל פניו נראה מציאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198997

השאלה היא האם יש לו טסט, מה מצבו חוץ מהתקלה בגיר, ואיך ניתן לסדר את הגיר הכי בזול.

וכמובן האם יש עוד מקום להוריד במחיר.

פורסם

פיז'ו 405 הייתה מכונית עם אחד השאסי הטובים בעולם לקטגורייה. אני חושב שמבחינת נוחות היא עשתה בית ספר להרבה מכוניות.

טיפולים, חלקים, תיקונים - יקר!

בתקציב כזה רק - רק לאסוף כסף ואז לקנות יפנית. אונו במחיר כה נמוך זה אונו שצריך להשקיע בו הרבה כסף אצל "רופא" (מוסך).

אי אפשר לקנות אוטו משומש מבלי שיהיה כסף ליישור קו. בד"כ ברכבים כאלה יש תקלות במערכת בלמים, מערכת קירור של מנוע, חשמל, מתלים וכו'.

להתחלה כדי לנסוע יהיה צריך מצבר חדש, צמיגים, רפידות בלמים, בלמ"ז, גומיות למניהן וכו'. זה יעלה הסביבות 3500-5000ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באמת הרכב נירה במצב נדיר לגיל שלו. מצתרף להמלצה.

פורסם
פיז'ו 405 הייתה מכונית עם אחד השאסי הטובים בעולם לקטגורייה. אני חושב שמבחינת נוחות היא עשתה בית ספר להרבה מכוניות.

נראה לי שנוחות היא הדבר האחרון שיכול להוות קריטריון בקניית האוטו שהבחור מחפש.

• תוכן חדש...