Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אן טוד (כותרת נערכה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן איש ענק, המון ובעיקר בזכות מה שעשה בפיג'ו-טלבו-ספורט, מצורפות 2 תמונות מבית הספר בBORDEAUX וכתבה שלי מהימים הטובים ההם... שימו לב לארסנל המכובד של רכבי פיג'ו סיטרואן, ובשביל דובי, גם אלפות אדומות בגירסת מסלול לוהטת

תגידו, רק לכם נראה מוזר לראות אותו כל פעם במדים האדומים ? עד עכשיו זה "הפריע" לי בעין כל פעם מחדש ...

ליאור

צרפת.JPG

צרפת2.JPG

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מוזר באדום ?

לא, ממש לא , זה נראה טבעי אחרי כל כך הרבה שנים בפרארי , ביחוד הסוודר :lol:.

בימים האחרונים שהוא יצטרף, יחד עם מיכאל שומאכר, לועדה חדשה ב-FIA שתעסוק בבטיחות בספורט המוטורי.

אז נכון שהאיש מלא בניסיון ויתרום רבות אבל הייתי רוצה לראות אותו עדיין בשטח, מנהל קבוצת מרוצים . בהחלט יתכן שמבחינתו הוא מרגיש שמיצה את העניין .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ליאור

איזה נוסטלגייה,זה בית הספר לנהיגה מתקדמת של "אלן קולומב" בבורדו שכולנו למדנו שם

ישראל סבר,דורון גלנט,ראם סמואל,חנן וולוצקי,ואנוכי סוף שנות ה80 .

אלפות 75 אחת טורבו,AX ספורט,205 GTI ,רנו 5 טורבו, איזה מקצוען היה האיש.

אגב

אלן קולומב הבוס של בית הספר היה אלוף צרפת בקייאקים ובאולימפיאדת מינכן 1972 לאחר רצח הספורטאים הישראלים

הוא נטש את האירועים בזעם וחזר לצרפת,הוא היה בין הספורטאים הבודדים שפרשו באמצע בגלל הרצח הנורא של ספורטאינו.

הוא היה חביב הנהגים הישראלים,מעניין ליאור לא ידעתי שגם אתה היית בין הבוגרים.(איזו פצצה היתה אשתו, למות:roll:)

בית הספר אינו פועל היום מעניין לאן נעלם האיש החביב הזה.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני.

כן, הייתי אצל מיסיה אלן-קולומב ואשתו הצרפתיה ה-מ-ד-ה-י-מ-ה, בשני קורסים, בקורס הראשון, יסודות, אפילו עשיתי את הזמנים הכי טובים (טוב, לא ידעתי לנהוג ולכן כל מה שלימדו היה קל ליישום, בניגוד לנהגים האחרים, המנוסים והוותיקים שהיו צריכים להיפתר מהרגלים רעים)

הקורס השני, ה"מתקדם", היה משובץ בנהגים שעשו ליטוש אחרון לפני פריז דאקר של אותה שנה, ועשו לנו "בית-ספר" אמיתי...

אחד הנהגים, חבר של המדריך כריסטוף (הילד שהיה אלוף צרפת בראלי) באחד מימי ראשון, הגיע עם BMW M5 (שהייתה הכלי הכי מוטרף של BMW באותם ימים) כריסטוף הושיב אותי בכיסא הנווט והם יצאו למקצה כביש: אלפא 75 טורבו מול M5 במהירויות של 200-240 ובהחלקות מצמררות בכבישים המפותלים סביב הכפר מריניאק, אחת הפעמים הבודדות בחיי שפחדתי "על אמת", רק אחרי כזה "סשן", אתה מבין כמה מקצוענים נהגי המסלול האירופאים, כמה המכוניות חזקות, וכמה החיים שלהם טובים ...... לעומת הפרינץ 1000 והאלפא-סוד GROUP_N החבוטות שחיכו לי כאן בישראל ...

השמועות אומרות שאותו אלן החביב, שממש לפני הקורס שלנו אמר שגנבו לו 2 מכוניות, כנראה נתפס בתרמית של "העלמת" המכוניות, שנתרמו כמובן ע"י היצרנים, ואם כבר מעלים נשכחות, אותו מדריך של אלן, ה"ילד", הבחור הצעיר והחביב לא פחות בשם קריסטוף, בן 19, אלוף צרפת בראלי של אותם זמנים, שהיה מביא אותנו כל בוקר מהמלון, וכל ערב חזרה, וכ90% מהזמן הוא נסע "על הצד", כולל כל העליות והירידות מהמחלפים, רק אז הבנתי איזו מחלת נפש זו הנהיגה המקצועית באמת ...

אותו ילד פלא, כריסטוף, מידי בוקר (באם היה גשום והמסלול מוצף) היה לוקח את ה 75 טורבו, ו"מטאטא" את ההצפות והשלוליות בהיגויי יתר פסיכודליים לחלוטין, והכל בדיוק של סנטימטרים, עד כמה שאני הבנתי, ה"ילד" עשה הסבה למירוצי כביש, היה אמור להתחרות בלה-מאן ובעוד סדרות אירופאיות, אבל לא נתקלתי בשמו במגזינים של אותם שנים .... נעלם כלא היה ..... זכור לך משהו ???

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...