Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צייפ לרכב מה חושבים עזרה בבקשה!!!!

Mickael Meyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מצאתי מישהו שמוכר צייפ של Superchips דיברתי איתו הוא אמר שזה מוסיף לי מינימום 9 כוח סוס שזה הרבה שזה יוסיף לי מ120 ל 129 שזה הרבה מאוד

והוא מוכר לי את ב1100 מה אתם חושבים????

תודה רבה :lol::lol::lol:

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מצאתי מישהו שמוכר צייפ של Superchips דיברתי איתו הוא אמר שזה מוסיף לי מינימום 9 כוח סוס שזה הרבה שזה יוסיף לי מ120 ל 129 שזה הרבה מאוד

והוא מוכר לי את ב1100 מה אתם חושבים????

תודה רבה :lol::lol::lol:

דעתי: יש לך 1100ש"ח בשביל 9 כ"ס ואולי כאב ראש בעתיד?

וגם כאן זה תלוי ברכב... באיזה רכב מדובר בכלל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי תשפר קודם את שאר המכלולים ברכב - פילטר אויר, בולמים וכו'

אחר מכן תיגש ותתחיל לשפר את המנוע - הצ'יפ לא יגרום לאוטו שלך להפוך למטוס, הוא פשוט ישנה את עקומת המומנט שלך בקצת ויגרום כנראה לצירכת דלק מוגברת בהרבה, האם שווה לעשות את ההקרבה?

לשיקולך

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ב 106 S16

שנת 97

9 כוח סוס זה המון

מה אתם חושבים????

9 כוחות סוס זה המון אצלך?! אפילו אם היה אפשר להוכיח שזה באמת מוסיף (מה שלא סביר), זה זניח לאללה אם זה לא מטפל במומנט ובקיצור - חוץ מתחושה ואולי מהירות מרבית גבוהה יותר ב3 קמ"ש זה לא ישנה לך כלום.

בזבוז כסף!!!

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ב 106 S16

שנת 97

9 כוח סוס זה המון

מה אתם חושבים????

9 כוחות סוס זה המון אצלך?! אפילו אם היה אפשר להוכיח שזה באמת מוסיף (מה שלא סביר), זה זניח לאללה אם זה לא מטפל במומנט ובקיצור - חוץ מתחושה ואולי מהירות מרבית גבוהה יותר ב3 קמ"ש זה לא ישנה לך כלום.

בזבוז כסף!!!

שני דברים

1) למה אתה קובע שזה בזבוז כסף? יש אנשים שהתחושה שמקבלת מהצ'יפ היא התחושה החסרה להם. אצלי בRSI הצ'יפ "העלים" את החורים בין ההילוכים וגרם לעליה חלקה\מהירה יותר בסל"ד וזה בדיוק מה שחיפשתי. ומכאן -> לא בזבוז כסף.

2) הצ'יפ לא גורם לצריכת דלק מוגברת. ההיפך הוא הנכון.

אצלי ובעוד כמה רכבים, במידה והנהג המשיך לנהוג באותה צורה שבה נהג לפני ההחלפה, הצריכה אף השתפרה במעט.

כמובן שעם החלפת הצ'יפ הנהג הצעיר חושב שיש לו עכשיו מטוס ולכן הוא לוחץ יותר ומבלה יותר במעלה הסל"ד ומכאן גם צריכה מוגברת.

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים עם אריאל.

הצי'פ שיפר ממש את התגובה באוטומטית שלי, ממש מרגישים את השיפור בהילוך הראשון - האוטו עף קדימה אם אתה לוחץ בראשון, בשאר ההילוכים כבר הרבה פחות. סך הכל אני מרוצה - אבל גם לא ציפיתי ליותר מדי.

לא ראיתי שינוי בצריכת הדלק עד עכשיו (3 שבועות).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ב 106 S16

שנת 97

9 כוח סוס זה המון

מה אתם חושבים????

בזבוז כסף!!!

שני דברים

1) למה אתה קובע שזה בזבוז כסף? יש אנשים שהתחושה שמקבלת מהצ'יפ היא התחושה החסרה להם. אצלי בRSI הצ'יפ "העלים" את החורים בין ההילוכים וגרם לעליה חלקה\מהירה יותר בסל"ד וזה בדיוק מה שחיפשתי. ומכאן -> לא בזבוז כסף.

העלים חורים? הסל"ד עלה מהר יותר? באמת? איך אתה מכמת את התחושה?

מדדת 0-100 לפני ואחרי? מהירות סופית? 80-120? וידאת על דיינו כמה כוח נוסף, אם בכלל?

תחושה אפשר להשיג גם בהיפנוזה :roll:

2) הצ'יפ לא גורם לצריכת דלק מוגברת. ההיפך הוא הנכון.

אצלי ובעוד כמה רכבים, במידה והנהג המשיך לנהוג באותה צורה שבה נהג לפני ההחלפה, הצריכה אף השתפרה במעט.

כמובן שעם החלפת הצ'יפ הנהג הצעיר חושב שיש לו עכשיו מטוס ולכן הוא לוחץ יותר ומבלה יותר במעלה הסל"ד ומכאן גם צריכה מוגברת.

משפר את צריכת הדלק ומעלה את הביצועים?! עכשיו הרגת אותי.

אם בשיפור של 1000 שקל מסכנים היה אפשר להשיג מה שיצרנים עמלים עליו שנים בפיתוח, נראה לך שזה לא היה תיקני בכל מכונית?!

גם ביצועים וגם צריכת דלק? יצרן הצ'יפים הזה צריך לרשום את ההמצאה כפטנט מהר, ולהפוך ליצרן החלקים הגדול בעולם.

שוב, תכמת את ההתחושות, עם ובלי הצ'יפ ותראה אם ה-1000 שקל האלה שווים משהו. איך שאני רואה את זה, ניקוי בית מצערת + החלפת פלאגים + מזרקים ועוד כמה קטנות במנועים האלה (שבדרך כלל כבר לא צעירים) שיעלו יחד פחות מ-1000 שקל יתן תוצאה הרבה יותר מורגשת מצ'יפ.

(במנוע אטמוספרי, כמובן)

פג'ו 206 1.4 שנת 99

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד שיהיה ברור לפני הקנייה - 9 כוחות סוס לא תקבל. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

picolo - אתה בהחלט צודק לגבי החלפת חלקים שכבר לא צעירים, זה בהחלט יכול להחזיר לרכב כמה סוסים שאבדו לו.

בקשר לצ'יפ, היצרנים מנסים כמה שיותר לחסוך עלויות ויחד עם זאת ליצר רכב שמתאים למטרות שהוגדרו לו.

לכן לא לכל רכב יש אגזוז כפול ו 3 אינץ' צנרת או אפילו מגדש טורבו.

הצ'יפ פשוט סוחט מהמנוע קצת יותר ממה שהנהג הממוצע משתמש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה תשובות מהנסיון האמת דל שלי (ואני רציני לחלוטין) :

העלים חורים? הסל"ד עלה מהר יותר? באמת? איך אתה מכמת את התחושה?

מדדת 0-100 לפני ואחרי? מהירות סופית? 80-120? וידאת על דיינו כמה כוח נוסף, אם בכלל?

0-100 לפני : 9.2 שניות. אחרי : 8.5 שניות. נמדד מספר רב של פעמים.

80-120 לפני : 7 שניות. אחרי 6.3 שניות. נמדד מספר רב של פעמים.

אחרי שאתה נוהג שנה ברכב, 20K ק"מ אתה לומד לדעת כמה מהר הוא עולה בסל"ד, אתה לומד את הרכב ולכן נורא קל לשים לב לשינוי שהצ'יפ גורם לו, גם אם מתרגלים לשינוי הזה אחרי שבוע בערך...

בנוגע לחורים - משיכת המנתק במעט כלפי מעלה גרמה לסל"ד ליפול לרמת סל"ד מספיק גבוה בעיקר בחור בין הילוך שני לשלישי בRSI.

משפר את צריכת הדלק ומעלה את הביצועים?! עכשיו הרגת אותי.

אם בשיפור של 1000 שקל מסכנים היה אפשר להשיג מה שיצרנים עמלים עליו שנים בפיתוח, נראה לך שזה לא היה תיקני בכל מכונית?!

גם ביצועים וגם צריכת דלק? יצרן הצ'יפים הזה צריך לרשום את ההמצאה כפטנט מהר, ולהפוך ליצרן החלקים הגדול בעולם.

שוב, תכמת את ההתחושות, עם ובלי הצ'יפ ותראה אם ה-1000 שקל האלה שווים משהו.

אתה לא קורא עד הסוף את מה שאני כותב...

אם אתה תמשיך לנהוג כפי שנהגת לפני הצ'יפ, צריכת הדלק לא תשתנה ובמקרה שלי (ושל עוד כמה חברים שלי) אף שופרה במעט מאוד (מצריכה ממוצעת של 1:10 ל1:10.5, זניח, אבל עדיין שינוי לטובה).

כימתתי את התחושות ואני חושב שהצ'יפ היה אחד השינויים הטובים שביצעתי בRSI. (אגב, כל בעלי הRSI מדווחים על שיפור ניכר שהושג באמצעות הצ'יפ, גם אם לא נלוו אליו שיפורים נוספים.)

לסיכום, נורא קל לשלול ולהיות צודק כל הזמן... אבל יש מקרים שאפשר להאמין שהצד השני לא מזיין סתם את השכל...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי את הrsi שלי עם צ'יפ, דבר שנודע לי לא מזמן. והrsi חזקה משמעותית מrsi בלי צ'יפ, ואין לי באוטו שום דבר חוץ מזה אפילו לא אגזוז ופילטר.

אז כנראה שיש לצ'יפ אפקט אחרי הכל.

דניאל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב, גם אם אני מאמין לשיפור הדראסטי להחריד (הרבה יותר ממה ש-9 כ"ס אמורים להניב... ירידה של 0.7 שניות מ0 ל100... הרבה יצרנים היו קונים את זה בכזו "קלות"...

אבל ביחד עם זה ירידה בצריכת הדלק?

בלתי אפשרי. פשוט בלתי אפשרי. כמו שאמרתי קודם - אם היה כל כך קל לשפר את הביצועים (ולפי מה שאתה אומר זה חתיכת שיפור!! לא משהו שאפילו יצרני הצי'פים מצהירים) וגם להוריד את צריכת הדלק אז או שהיצרנים כולם עובדים עלינו בעיניים ולא רק שלא נותנים לנו צריכת דלק אופטימלית או ביצועים אופטימליים - הם אפילו לא נותנים לנו שילוב של השניים כפשרה כמו שמצהירים!

או שאתה לא מחשב טוב, או שמשהו בדרך שבה בדקת את הדברים שגוי.

"כשל לוגי", אני חושב אומרים בפרסומת, לא? :roll:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב, גם אם אני מאמין לשיפור הדראסטי להחריד (הרבה יותר ממה ש-9 כ"ס אמורים להניב... ירידה של 0.7 שניות מ0 ל100... הרבה יצרנים היו קונים את זה בכזו "קלות"...

אבל ביחד עם זה ירידה בצריכת הדלק?

בלתי אפשרי. פשוט בלתי אפשרי. כמו שאמרתי קודם - אם היה כל כך קל לשפר את הביצועים (ולפי מה שאתה אומר זה חתיכת שיפור!! לא משהו שאפילו יצרני הצי'פים מצהירים) וגם להוריד את צריכת הדלק אז או שהיצרנים כולם עובדים עלינו בעיניים ולא רק שלא נותנים לנו צריכת דלק אופטימלית או ביצועים אופטימליים - הם אפילו לא נותנים לנו שילוב של השניים כפשרה כמו שמצהירים!

או שאתה לא מחשב טוב, או שמשהו בדרך שבה בדקת את הדברים שגוי.

"כשל לוגי", אני חושב אומרים בפרסומת, לא? :roll:

אני אנסה שוב...

בנסיעות חזקות אין שיפור בצריכת הדלק.

בנסיעות מנהלתיות\משולבות עירוני-ביןעירוני צריכת הדלק לא נפגעה ואף שופרה במעט מאוד.

וזה להבדיל ממה שמר בחור כתב :

ויגרום כנראה לצירכת דלק מוגברת בהרבה, האם שווה לעשות את ההקרבה?

אני רציתי להראות שצריכת הדלק לא תגבר בנסיעה רגילה...

כמובן שאם אתה ממריא בסל"ד הצריכה תפגע... אבל שוב, לא באופן דרסטי מול הצריכה בלי צ'יפ.

לגבי המדידות שלי... כמו שאמרתי, נורא קל להגיד "בטח טעית..."

בכל מקרה, אין לי סיבה "לנפח" נתונים אלא רק להציג את העובדות כפי שהן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...