Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבודה של אבי זועק לטיפול. עובד כמו שד אבל הטרמוסטט תפוס על פתוח (עדיף מאשר סגור :wink: ).

אני מעוניין לעשות ריענון למערכת הקירור, אך לא מצאתי הכוונה לאיזה נוזל קירור דרוש לרכב?

בספר רכב מצויין נוזל קירור בצורת נוסחה מפיזיקה קוונטית :roll:

האם פראפלו הידוע של פיאט מתאים לרכב זה?

(הרכב ללא טורבו)

בנוסף, באוטודאטה מצויין תרמוסטט "דו שלבי" או משהו כזה, עם טמפ' פתיחה primary/secondary open 77-94

מה פירוש? איזה טרמוסטט זה, זן חדש ונדיר?

רוב תודות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה, אף אחד לא יודע? בכ"ז, זו פיאט (אמנם מסחרי, אבל גם רכב).

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מדוע לא לרכוש טרמוסטט+ נוזל קירור בחברה

אתה כמובן יודע שדיוק הפתיחה/ סגירה של הטרמוסטט חשובה ולכן לא כדאי להתעסק עם טרמוסטט חליפי, מה גם שזהו חלק שלא מחליפים תדיר והמחיר לחלק מקורי גם אם יקר יותר שווה את הראש השקט.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קיבלתי את דעתך (בעיקר בגלל הטרמוסטט, מי יודע מה זה דו שלבי :shock: ). אני אקפוץ לחברה ואקנה מה שצריך בלי להסתבך.

בכ"ז, אם למישהו יש הבהרות בעניין הטרמוסטט המוזר הזה, אשמח לשמוע.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=188834

קרא פה ובמיוחד את התגובה של דניאל בעמוד הראשון שמסביר מה זה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל, תודה על תשובתך.

השרשור הנ"ל מוכר לי, והשתתפתי בו בעצמי (באודי יש טרמוסטט כפול כזה).

אני מדבר על טרמוסטט דו-שלבי (בהנחה שזה משהו שונה), שמצוינות עבורו טמפ' פתיחה ראשונית ב-77 מעלות ומשנית ב-94 מעלות.

אני מניח שזה רכיב שונה (לטרמוסטט כפול מוגדרת רק טמפ' פתיחה אחת)

אולי בעת פירוקו תתגלנה תובנות חדשות.

• תוכן חדש...