Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון צ'וק אוטומט, מתבצע בצורה הבאה, כשהרכב קר, תפתח את מכסה מסנן האוויר, ותסתכל לתוך הקרבורטור, אתה תראה מין פחית כזו שאמורה לעמוד בצורה אנכית, ומתחתיה יש חריר של צינור, זה הצוק האוטומט, כשאתה מניע יוצא מישם אוויר חם שבשלב מסויים גורם לפחית להיסגר היא רגישה לחום ( הסבר לא מדוייק אבל זה העיקרון עד כמה שאני זוכר)

כשהרכב קר,תרסס ספריי קרבורטורים לתוך הצינור הזה שמיתחת לפחית, וקצת על בורג התערובת מיבחוץ, חכה דקה בערך, תלחץ על דוושת הדלק פעמיים כשהרכב על ON בסוויץ לפני סטרטר , ותניע ותלחץ גז ותפמפם בעדינות, וזה בתור עזרה רשאונה , אני עשיתי את זה וזה פשוט עבד מצויין עד עכשיו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

על הדופן השמאלית של הקרבורטור ישנה יחידה כלשהי שאחראית על כיוון הצ'וק בצורה מדוייקת.

השאלה היא איך משתמשים בה שכן אותו בחור ש"עזר" לי בהתחלה שיחק איתה...

פורסם

אולי אתה מתכוון לפחית המתכת , זה הצ'וק והוא אמור לעמוד בזוית מסויימת כשהצ'וק פתוח

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני לא מדבר על פרפר המצערת שנמצא בלוע הקרבורטור.

על גוף הקרבורטור, בצד שמאל, יש יחדה חשמלית שאחראית על כיוונו המדויק של הפרפר.

• תוכן חדש...