Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן רציתי מגאן או פולו... אבל לבסוף אבא שלי מצא יונדאי מחבר טוב שלו,

אהבתי אותו, אבל אני לא מכיר את האוטו. בעיות נפוצות בדגם?,כמה דלק הוא אוכל?, האם כדי באמת לקנות?

האוטו הוא 1,6 ידני 98 עברה 180 אלף ורוצה הוא 20 אלף

וגם בדרך שאלתי אצל חברת הביטוח שלי כמה עולה ביטוח מקיף ונתנו לי עצת ביטוח ממש בתקציב שלי

הרכב הוא רק לשימושי ואני נהג צעיר וחדש וגם חייל, כך שהרכב לא לנסיעות מי יודע מה, הנסיעות בעיר בעיקר

ויש כמה תמונות אפילו:

e_1_1_1_27788_20080229210245.jpg

e_1_1_2_27788_20080229210245.jpg

e_1_1_1_27788_20080229210245.jpg

e_1_1_2_27788_20080229210245.jpg

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

היה ברשותנו הרכב הזה במשך כמה שנים כשהיה חדש.

מבחינת תצרוכת דלק, היא כמו רכב עם מנוע 2.0 ליטר מבין הפחות חסכוניים. המנוע מגיב יפה ומאפשר לאוטו זינוק מהיר, מומנט מירבי על 3000סל"ד יתרון ועל הילוך רבעי על סל"ד כזה תיסע 120.

לרכב מיתלים רכים ובפניות במהירות הוא עף באותו זמן שרכבים אחרים אפילו לא מצייצים.

הגיר בעל יחסי העברה ארוכים (בגירסא אוטומטית), ממוחשב אבל מתנהג בצורה לא סבירה בעליות, כל הזמן מעלה ומוריד הילוכים.

לסיכום, האוטו הזה עוד לא היה ברמה של מכוניות אחרות בקבוצה שלו, מרכב לא מספיק קשיח (אם תשים יד על דלת וגג בזמן נסיעה תיראה שהדלת זזה בזמן נסיעה), גיר אוטומטי עובד לא תמיד באופן אופטימאלי, חסכון בדלק לא אופטימלי אבל רכב שמגיב טוב לגז, טוב בזינוק וסוחב יפה, מזגן מקפיא...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברכבים האלה אין בעיות מיוחדות.

צריכת דלק בלנטרה עם גיר ידני לא גבוהה (בסביבות 1:12 משולב), רכב אמין, סוחב טוב, מרחב פנים גדול מאוד.

תבדוק האם טופל בזמן.

לחבר שלי היתה כזאת שנת 2000 שעברה 200 אלף ונשמרה מצויין.

בזכות מחיר מחירון נמוך רכב נותן תמורה טובה לכסף, בתנאי שטופל בזמן.

מחירי ביטוח מהנמוכים שיש בשוק הרכבים- חשוב לנהג צעיר.

השאלה היא האם מי שנוהג לבד צריך רכב משפחתי?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...