Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קיבלתי הצעה לחבילת פלטיניום הכוללת 11 חבילות +בסיס עם טלפון ואינטרנט 1.5 ב308 שקל.

שאלתי האם החבילת כדאית?

בתודה,

תומי

פורסם

אני מקבל ב YES ב 260 ש"ח 2 ממירי YES MAX (עם יכולת הקלטה וכו'), ואת כ-ל החבילות (לפני הממירי YES MAX שילמתי 210)

לא יותר משתלם כבר לעבור ל YES ?

308 יותר מתאים לפיג'ו מאשר לתשלום חודשי על טלויזיה...

פורסם

הוט היא חברה גרועה, בעלת שירות זוועה, איכות גרועה, המון תקלות , בעיות בחיובים (בעיקר חיובי סרק לרעתך) ועוד הרבה רעות חולות.

גם בחינם אני לא מוכן להיות לקוח שלהם.

משהו כמו 5 פעמים ניתקו אותי ברמה של חיתוך כבל , כאשר התקינו אצל השכנים HOT (יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה)

והייתי לקוח משלם, ומשלם טוב.

כיום אני מחובר אליהם רק לאינטרנט ואני מצטער על הרגע שזה קרה.

רק אתמול בערב חזרתי מהעבודה וגיליתי ששוב ניתקו אותי בטעות , ושוב הייתי צריך להפסיד הבוקר כ4 שעות עבודה בציפייה לטכנאי שיבוא ויחבר חזרה.

להתרחק !!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מנוי 9 שנים להוט ואף פעם לא היו בעיות.

אם היו בעיות אז הם תוקנו במיידת.

לעיניין, דיברתי עכשיו עם מוקדנית של הוט ויש באפשרותי לקחת את החבילה כולל אינטרנט 1.5 , טלוויזיה בסיס +3 וטלפון שאני אצטריך לשלם 0.12 שקל לדקה. במחיר של 269 שקל לחודש.

מה דעתכם?

פורסם

כל אחד ודעתו אצלנו בבעיות המאוד מעטות שהיו הם תפקדו מצויין בסה"כ. הטכנאי הגיעה בזמן (אפילו לפני) וכל העבודה בוצעה במקצועיות חיברנו 2 חדרים נוספים והתקנה של אינטרנט והחלפה של כבל אנטנה.

אנחנו כבר שנים בHOT מבחינת טלויזיה לא היו בעיות מיוחדות. וגבי האינטרטנט שאני מנויי גם כבר כמה שנים חוץ מבעיה אחת שהיתה אחרי התקנה ראשונה של השקע בבית ללא שום בעיות או ניתוקים.

נכון שכשה מתקשרים אז לפעמים יש זמן המתנה קצת ארוך אבל מצד שני הם בהחלט מציעים חבילות ומסלולים משתלמים יחסית ל YES שלא לדבר על איכות הקליטה הגרועה של YES בחורף והתקלה שהיתה בקליטה בצפון במשך יותר מחודש.

נכן שלא חסר אנשים שמתלוננים על HOT אבל לא חסר כאלו מן הצד השני (YES)

270 ש"ח נשמע לא רע בכלל רק אני אישית לא יודע מה לגבי איכות הטלפון שלהם מה שכן לקרובים שלי יש קו של HOT והם די מרוצים.

• תוכן חדש...