Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

האם ישנה אפשרות לבטל לבד כרית אויר בצד הנוסע ברכב מסוג פולו שנת 2000 מנוע 1000?

במידה וכן האם מישהו יכול להסביר כיצד?

במידה ולא האם מוסך מורשה בלבד יכול לבצע פעולה זאת? ומה אמורה להיות העלות של זה במידה וזה צריך להתבצע במוסך?

תודה לכל העוזרים.

• ספונסר פורום
פורסם

ביטול כרית הנוסע מתבצע עיי חיבור של פלג יעודי על הכבל

שמתחבר לאותה הכרית ,הפלג למעשה הינו נגד בעל היתנגדות

זהה לכרית עצמה וכך יוצא שמחשב הכריות לא מזהה תקלה בעקבות ניתוק

הכרית והמערכת ממשיכה לעבוד כאשר כרית הנוסע אינה מחוברת .

רכיב הביטול היעודי מחירו כ-250 שח מקורי ועבור התקנה כ 50 שח נוספים

וזה לפני מעמ .

כדי לבצע את הביטול לבד עליך למעשה לייצר נגד בעל ערך זהה להתנגדות

כרית הנוסע .

אתה לא חייב מוסך מורשה של צמפיון ,ניתן לבצע את זה בכל מוסך שמומחה לרכב הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בענין ביטול כריות אויר

אסור לבטל כריות אויר באוטו מיכול סיבה טובה

אני מכיר מיקרה 1 לפחות שחברת הביטוח לא

שילמה כסף או לא את כול הכסף במיקרה תאונה

ביגלל שאיזה חכם ביטל את כרית האויר

או מיקרה נוסף שרכב נימכר ולא ידעו את .

הקונה שכרית אויר בצד נהג מבוטלת או טרמפיסט.

וקרה והרכב היה מעורב בתאונה וימשהוא ניפצע קשה.

ביגלל זה.

דרך אגב חברת הביטוח יכולה ליתבוע את בעל הרכב ואת המוסך

אשר עשה זואת

לרפי לין אני יתרשמתי מימך מיבקורך אצלי וזה לא יאה לחיך או

לעודד תשובות שנירשמו בפורום

ןלא להעיר על הסכנה שיכולה להיגרם אפילו אים אנשים מיקצועים

ויש להם כונות טובות

אלון ראשל"צ

• ספונסר פורום
פורסם

אתה סתם מקשקש ,ומה אתה אומר לגבי רכבים שבהם ישנו

מתג יעודי לביטול כרית הנוסע ON-OF כגון רוב הרכבים החדשים היום.

הביטול מתבצע במקרה ובמושב הנוסע שליד הנהג יושב תינוק

בעריסה ,לאחר שהתינוק עבר אחורה יש צורך לחבר שוב את הכרית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כפי שאמרו לך, ניתן לבצע זאת במוסך מורשה.

רק קח בחשבון שאתה מהמר על שלומה ובריאותה של בתך, וכן על שלומם של שאר היושבים ברכב.

המושב האחורי בטוח יותר מהקדמי בעת תאונה חזיתית, וזאת מבלי לשקלל את הסיכון העצום שנשקף מכך שדעתו של הנהג (או הנהגת) מוסחת ע"י התינוק.

כל רשויות הבטיחות בעולם, כל יצרני הרכב וכל יצרני מושבי הבטיחות מאוחדים בהמלצתם להתקין מושב בטיחות במושב האחורי, בניגוד לכיוון הנסיעה.

פורסם

זה המצב כרגע ברכב אולם אשתי חוששת שכאשר היא תהיה לבד עם הילדה ברכב והיא תנהג והילדה תבכה או משהו כזה ,היא לא תוכל להרגיע אותה.אני באופן אישי באמת מעדיף שהילדה תהיה מאחורה.כנראה שיש צורך שוב פעם בשיחת מוטיבציה:-).

תודה לעונים.

פורסם
זה המצב כרגע ברכב אולם אשתי חוששת שכאשר היא תהיה לבד עם הילדה ברכב והיא תנהג והילדה תבכה.

כן, גם לאשתי היה אותו החשש.

עבדתי קשה כדי להסביר לה שאף תינוק, צעיר ככל שיהיה, לא מת מבכי.

אף תינוק לא מחליט, באופן עצמאי, למות מחנק (שזה טיעון די שכיח בסוגיה הזו - "מה יקרה אם לתינוק יקרה משהו ואני לא אוכל להגיע אליו).

אינספור תינוקות מתים כשהנהג מפנה לרגע קט את מבטו אליהם, מחזיר את המוצץ לפיהם, ומתנגש במשאית, או ברכב לפניו שעצר לפתע.

והרי זה בדיוק מה שאשתך מתכננת לעשות. להרגיע את התינוק במהלך הנסיעה - מתכון מושלם לתאונה חזיתית, אובדן שליטה, פגיעה בהולך רגל וכיוב.

קונים מראה שמאפשרת להביט בתינוק דרך מראת הרכב. מדברים אליו והוא נרגע. ואם לא, עוצרים במפרץ חניה, עוברים למושב האחורי ומרגיעים אותו. ואם אין ברירה, שומעים אותו צורח. זה חלק מהדיל של להיות הורים - לסבול, כדי שהם יהיו בטוחים. במושב הקדמי, הם לא.

פורסם

כרופא ילדים (כן!)

אני חייב לחזק את דבריו של ארנון, יותר ילדים נהרגים במדינת ישראל מתאונות דרכים קטלניות מאשרמכל סיבה רפואית או אחרת.

אם חייה של ילדתם חשובים לכם, ואני מניח שכן, עליה להיות חגורה במושב האחורי האמצעי. זהו המקום הבטוח ביותר ברכב לתינוק חגור. וכמובן, לא לוותר על החגירה גם בנסיעה קצרה. אני כל פעם מזועזע מחדש כאשר רואה הורים הנוסעים בתחומי המושב שלי עם ילדים על ברכים במושב הקדמי.

אגב- טיפול בתינוק בוכה בזמן נהיגה מסוכן לא פחות כך שזו אפילו לא אופצייה. ניתן לרכוש היום אביזרים שונים העשויים להקל על חווית הנסיעה במושב האחורי- מובייל המופעל עם שלט רחוק כאשר התינוק בוכה ומקובע אל המושב, מראה קטנה שיכולה להכל על הצפייה בפני הילד- במידה ואשתך חוששת שדווקא בזמן הנסיעה יתרחש חנק בלתי מוסבר.

מקווה שעזרתי.

פורסם

קודם כל דעתי היא זהה לשלכם וכנראה כמו שארנון כבר רשם אני פשוט אצתרך להסביר את עמדתי שוב פעם ואני אפילו אראה לה את השרשור הנ"ל(אלו הם חששות לגיטמיות ומובנות של אמהות כלפי הילד ולכן אני מבין אותה ופשוט אסביר לה שוב פעם את ההגיון מאחורי לא לשים מקדימה).

דבר שני,מהיכן ניתן לקנות את המראה המדוברת? והיכן שמים אותה?

• תוכן חדש...