Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

פתחתי עכשיו את מכסה המנוע ושמתי לב שיש לי נזילה מהמפלג, כל האיזור התחתון שלו (זה שיוצאת ממנו צינורית הואקום) רטוב משמן וגם על הגיר שיושב מתחת יש סימנים של שמן. האם נזילת שמן מהמפלג יכולה לגרום לתקלות כלשהן? האם אפשר לסדר את זה?

תודה ויום מצוין

פורסם

עד כמה שאני יודע שמן לא יעשה קצר או משהו כזה.

בכל אופן מה שבטוח זה שיהיה יבש ונקי.

יש להחליף את האטם ולנקות את האזור הייטב.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תגיד אביב מה אתה רוצה?

אני יכול לדקלם לך את כללי הפורום אם תעיר אותי באמצע הלילה.

תאמין לי שעשיתי חיפוש ומצאתי שרשור עם שם בדיוק כמו השירשור שלי והבנאדם לא קיבל תשובה.

אז מה זה אמור להביע?

פורסם

צינור וואקום זה צינור קשיח אני לא חושב שיגרם לו נזק, ומקסימום צינור כזה עולה כ 10ש"ח בהערכה.

צינורות וואקום נמכרים לפי מטרים בדרך כלל.

פורסם

שלום רב !

לרוב הנזילה היא זניחה, ומלבד בעיות אסתטיות, היא לא גורמת שום נזק.

בכל מקרה למחמירים, יש לשלוף מפלג( לסמן תחילה את מיקומו, ואת מיקום הרוטור במדוייק), להחליף גומיית O רינג, שעלותה זניחה, ולהחליף אותה, הנזילה אופינית מאד ברכבי פזו לסוגיהם, בגלל המיקום המאוזן של המפלג, ובגלל מיקומו, לליד גל זיזים עליון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה, הרגעת אותי קצת :)

איפה אפשר להשיג חלקים כאלה, סוגי צינורות למשל, וגומיות ואטמים?

אני מאיזור חיפה אם מישהו מכיר מקום ספציפי. תודה.

פורסם

אני לא יודע איזה אוטו יש לך, אבל אם זה פיז'ו (מניח לפי הסימלון) גיר רגיל אז השמן מטפטף ישירות לתוך הקלאצ' ואז הוא מתחיל להחליק. קרה לי ב-205 ובקליאו, לתקן מהר.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

לי זה טפטף משם על צינור מים של רדיאטור חימום, שהתנפח וכמעט התפוצץ במקום בו נזל שמן.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זה מדהים כמה שאפילו לא טרחת לקרוא את ההודעה או להתייחס, שאם כן היית רואה שמדובר בכך שלא כתבת את פרטי הרכב ולא בחיפוש. העיקר שאתה מכיר את כללי הפורום בע"פ, כנראה שבתושב"ע היית נכשל ידידי.

ואם כבר הכנסת עצמך לפינה, יש המון הודעות שמדברות על שמן במפלג.

פורסם

שלום רב!

מצטרף לחברי אביב, ומחזק את דבריו, שרצוי ומתחייב לציין את פרטי הרכב שנת היצור וגודל המנוע,

בתחילת כל פתיחת שרשור, למרות שאני יודע על איזה רכב מדובר, לטובת כל אלה , שצריכים לנחש זאת,

רצוי לציין זאת בתחילת כל שרשור שנפתח, מומלץ לעשות זאת כחלק מכללי הפורום, ולא רק כהמלצה.

בברכה

ובתקווה להבנה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...