Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שבוע שעבר נכנסה לסדנא שלנו במכללה 106 XSI 1.6 95' לבנה הבעלים שלה מבוגר (בן 52) הוא בא לטיפול....

בדקו אותה, ואין איזה אוטו! ,הכל כחדש!

נכנסתי לראות אותה מבפנים ומה אני רואה בלוח שעונים??? 285,000 ק"מ !

:p

היא יד ראשונה והמנוע מקורי ללא שיפוץ ללא כלום, יפה לראות 106 חמה עם ק"מ כזה

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בשירותי הצבאי היתה לנו 205 מנוע 1,000 עם חצי מיליון ק"מ. מנוע מקורי שעבר אוברול פעם אחת.

בעת כניסה לטיפול 10 במוסך, נכנסה סיטרואן קסארה (מונית) עם 600 אלף ק"מ. הכל מקורי כולל הקלאץ'.

ואומרים שפיז'ו סיטרואן לא אמינים.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

ועל כל סיפור אחד כזה , יש 300 שלא מרוצים ולא אמין .. נו אז מה תגיד ?

חוצמזה אתם מספרים כאילו זה אגדה או משהו שלא יכול להיות... אז הינה התשובה שלך לאם סיטרואן-פיז'ו אמינים ...

פורסם

בנושא הסדקים בבלוק אכן נכון הדבר אך בכל המקרים בהם אני ניתקלתי הדבר נבע מ"טמעות" של האנשים אשר בחרו במי ברז ולא במים ייעודיים.

אני מכיר גם כן כמה שלא מרוצים אבל יותר כאלה שכן מרוצים. בסביבה הקרובה שלי יש מעל ל-30 בעלי PSA (כולנו שרוטים בראש) ולכולם זה לא האוטו הראשון. בסך הכל רציתי לומר שלדעתי לא מוצדקת התדמית השלילית של PSA.

אגב, הרכב הכי מבוקש עפ"י סקר מוטוקאר הוא 106 (לקח לי חצי שנה למצוא אחד שלא עבר 8 ידיים) והרכב בעל עלות/תועלת הטובה ביותר הוא ZX.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...