Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמ... אנשים אני קצת חדשה פה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כמה חברים כאן שאפשר לתאר אותם אפילו במילה אחת..

ac cobra - וודקה.

לירן - שייטת13.

:twisted:

:shock:

אני וודקה ?, לא שותה :wink:

נ.ב לירן הוא "צנחן" 8)

עוד כמה אנשים.

ניר זיזו-אנסטיסה :angel:

רועי 306- אתה לא מבין :agrue: (ונפנוף עפ הידיים)

יותם,גיא,"אישפוז" - לא משנה מה הנושא, העיקר שיהיה אפשר לעשן באמצע השיחה :black:

בקשר לאביב- אם את לא קטינה, תרדי מה נושא :mm_blush:

אלי :type:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי דלק והורמונים והשפעתם על מח האדם:

בין הגילאים 13-63 גוף הגבר רווי בהורמונים בכמות ההולכת ויורדת אקספוננציאלית כתלות בזמן. השפעת ההורמונים גבוהה במיוחד בתקופה שבין גיל 16 ועד לנישואין (הקשר בין הלחץ שמפעילה טבעת הנישואין על כלי הדם באצבע לבין ירידה בכמות ההורמונים לא הוכח, אולם מחקרים תולים את הירידה בכמות ההורמונים בירידה בתסכול המיני הנלווית למערכת יחסים מונוגמית קבועה). לגמרי במקרה אלו הם הגילאים בהם נחשף גוף הגבר לכמויות גוברות והולכות של אדי דלק.

במחקרים רבים נמצא קשר סינרגטי בין רוויה של הצירוף של הורמונים ואדי דלק לפגיעה אורגאנית זמנית בנוירוטרנסמיטרים ובהפרשת קורטיקואידים המתבטאת בירידה בחסמים וורבליים ובקלות דעת מסויימת, הדומה במידת מה להשפעת רב-סוכרים כגון אלכוהול או בפחמימנים כגון טטרה-הידרו-קנבינול על תפיסת המציאות ועל ההנהגות. כמו כן נמצאה רגישות כה מוגברת לפרומונים, עד כדי הפעלת מנגנונים מונעי פרומונים ללא המצאות פרומונים (במגבלת אמצעי המדידה).

ההשפעות הנ"ל אינן מצטברות וככל הנראה הנזק שבהן אינו תמידי. אם רמת ההורמונים בגוף יורדת או שהחשיפה לאדי דלק מצטמצמת, חוזר הנפגע לתפקוד נורמלי תוך תקופת השתקמות של מספר שבועות שאינה מלווה בתסמיני גמילה חריגים.

אז תרגעו - ח'ברה! זה יעבור לכם!

פורסם

בין הגילאים 13-63 גוף הגבר רווי בהורמונים בכמות ההולכת ויורדת אקספוננציאלית כתלות בזמן. השפעת ההורמונים גבוהה במיוחד בתקופה שבין גיל 16 ועד לנישואין (הקשר בין הלחץ שמפעילה טבעת הנישואין על כלי הדם באצבע לבין ירידה בכמות ההורמונים לא הוכח, אולם מחקרים תולים את הירידה בכמות ההורמונים בירידה בתסכול המיני הנלווית למערכת יחסים מונוגמית קבועה). לגמרי במקרה אלו הם הגילאים בהם נחשף גוף הגבר לכמויות גוברות והולכות של אדי דלק.

במחקרים רבים נמצא קשר סינרגטי בין רוויה של הצירוף של הורמונים ואדי דלק לפגיעה אורגאנית זמנית בנוירוטרנסמיטרים ובהפרשת קורטיקואידים המתבטאת בירידה בחסמים וורבליים ובקלות דעת מסויימת, הדומה במידת מה להשפעת רב-סוכרים כגון אלכוהול או בפחמימנים כגון טטרה-הידרו-קנבינול על תפיסת המציאות ועל ההנהגות. כמו כן נמצאה רגישות כה מוגברת לפרומונים, עד כדי הפעלת מנגנונים מונעי פרומונים ללא המצאות פרומונים (במגבלת אמצעי המדידה).

ההשפעות הנ"ל אינן מצטברות וככל הנראה הנזק שבהן אינו תמידי. אם רמת ההורמונים בגוף יורדת או שהחשיפה לאדי דלק מצטמצמת, חוזר הנפגע לתפקוד נורמלי תוך תקופת השתקמות של מספר שבועות שאינה מלווה בתסמיני גמילה חריגים.

א. אהבתי. :lol:

ב. אישפוז, אני חש תחושת תיסכול עזה על אובדן הליבידו, אכן מסמך אנושי מזעזע. :cry:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני איתך....

ויאשה מאחוריך מנסה להבין.....

לירן , ירא שמיים.

פורסם

עוד כמה תמונות על מנת שתכירי את הנפשות הפועלות.

בניגוד למה שמר כסף מהיר אמר , יש כת שלמה הפוקדת את הקיר

ההוא באיזור ירושליים , מנהיג הכת נראה מרכיב משקפיים

ובעל שיער מתולתל בצבעי זהוב. יחד עם סגנו שחור משחור.

תמונה להמחשת העניין

download.php?id=8728

התמונה הבאה מראה לך את אלי AC קוברה הפוחז בחפוז בשיחי המפגש

( אל נא לשכוח מדובר במעשה לא חוקי...)

download.php?id=8727

4.jpg

1.jpg

פורסם

ואללה, אתם נראים כמו שלושה חנאג'ות אומללות עם הכיפות האלו על הראש..

אשכרה שבאב - תלמידי חכמים שיצאו לתרבות רעה!

אפרוחים שלי! שובו הביתה! רדו מהפיז'ו וחיזרו לדפי הגמרא!

פורסם
ואללה, אתם נראים כמו שלושה חנאג'ות אומללות עם הכיפות האלו על הראש..

אשכרה שבאב - תלמידי חכמים שיצאו לתרבות רעה!

אפרוחים שלי! שובו הביתה! רדו מהפיז'ו וחיזרו לדפי הגמרא!

תבדוק טוב טוב מה רשום לי על החולצה...

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אגב, מישהו חוץ ממני לא מצליח לקרוא מה כתוב לישי על החולצה?

או שהעיניים שלי כבר לא מה שהיו פעם, או שפשוט המבט שלי כל הזמן יורד לחבילה האדירה שלו ואני לא מצליח להתרכז.

אנא, עזרה, מישהו?

פורסם
אגב, מישהו חוץ ממני לא מצליח לקרוא מה כתוב לישי על החולצה?

או שהעיניים שלי כבר לא מה שהיו פעם, או שפשוט המבט שלי כל הזמן יורד לחבילה האדירה שלו ואני לא מצליח להתרכז.

אנא, עזרה, מישהו?

RS6 (02:16 PM) :

מה כתוב לך על החולצה?

Ishai (02:17 PM) :

just do hit

יש שם מקטרת ובתוכה עלה גראס

אייסיקיו - תוכנה של חנונים :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

ועכשיו בבכורה עולמית ,

אקסנוגמנט

מתכנן מעשה נגד חברו לפורום יותם "נושם בסל"ד גבוהה קריסטל".....

תמונה אמיתי מהחיים..

:roll:

download.php?id=8730

בתמונה השניה ניתן לראות יצור מוזר מפחיד את טליקו ילד של אמא

מהפורום - מצמרר ...

:idea:

download.php?id=8729

2.jpg

3.jpg

פורסם

בשתי התמונות שמים לב לנועאם, חבר חוליית חיסול של החמאס שהסתנן למפגשי הפורום והתחיל במפתיע לחבב את ה"יהוד", אחרי שפגש בפין הפציל של לירן..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...