Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפיאט טיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז גם לי קרה דבר נורא שלשום,תוך כדי נסיעה התפוצץ לי צמיג שמאלי אחורי,בינתיים אני נוסע על הרזרבי,אבל אני מבין שצריך לקנות צמיגים חדשים,הקדמיים שלי די חדשים ועדיין עובדים כמו שצריך.

אני צריך המלצה לצמיג כמה שיותר טוב,אני מתכוון לקנות 2 צמיגים לשים מאחור.

המידה שכרגע יושבת אצלי היא 165\65\14 ?

איזה מידה מומלץ לשים?אולי להגדיל?להקטין?וכמובן מה הצמיג שהכי כדאי לי לרכוש,שאלתי בפנצ'ריות ואמרו לי ש"ברידג'סטון" הכי טובים והמחיר כ280 שקל לצמיג.

אני ממש צריך עזרה להחליט איזה צמיג הכי טוב לאוטו שלי,על נושא הצמיגים אני לא מוכן להתפשר (כמו שעשה הבעלים הקודם,ותראו למה זה גרם)

אודה לכל עזרה =) תודה מראש:roll:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אני חושב שנהרשלנות באה מהצד שלך כי הייתי צריך להחליף את הצמיג\ים כשקנית את האוטו.

אם אתה רוצה להגדיל מידה\רוחב וכו' אתה צריך :

1.אישור

2.להחליף את 4 הצמיגים.

3.ג'אנט מתאים.

במידה שלך אין הרבה צמיגים מצויינים היתי מתקדם ל15".

ואז יש לך מבחר ענק,

בהצלחה.

פורסם

יש דווקא צמיגים טובים

קלבר דיינמיקס HP2 עולים כ 300 שקל לצמיג

גם ראיתי פירלי P3000 והמחיר שלהם לא זכור לי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על התשובה המהירה חברים,יש לי עוד שאלה,מה מידת הצמיג הכי טובה שאני יכול לשים,בלי לשנות את מידת החישוק וכו'?

יש לי טסט חודש הבא וכרגע אני לא מעוניין להסתבך עם השגת אישורים למידה 15" וכו'..

מה גם שהטיפו שלי סטנדרטית לחלוטין (כרגע) ואני חושב שאם אני אגדיל לה את הצמיג זה יפגע לי בביצועים (שגם ככה די פושרים).

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אני הולך להפתיע אותך אבל שמתי רביעיית FULDA (חברה בת של דנלופ)

והצמיג היה נהדר באחיזה בהיגוי ובנוחות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
הפיראלי קיים ב165? אם אני לא טועה רק ב185.

קיים. ה-3000 של פירלי הוא דווקא אחד הדגמים הנפוצים במידה הזאת.

במידה כזאת, פשוט צריך להתרחק מזבל סיני, ויהיה בסדר.

ברידג'סטון? חברה נורמלית ומכובדת, אתה יכול לקנות בראש שקט.

רק שים לב לתאריך הצמיג, שמוטבע לו אי-שם על הדופן -

לא יותר מכמה חודשים בודדים, תודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטרף ל-777, שמתי רביעיה של fulda לפני שבוע, צמיגים מצויינים במחיר שווה לכל נפש.

יכול להיות שfulda היא חברת בת של דאנלאפ, אבל היא גם חברה טובה בפני עצמה, כמו שאמר לי דני זומרשטיין שלפני 20 היה לאביו רכב גרמני שצמיגיו האורגינליים היו מהחברה הנ"ל.

• תוכן חדש...