Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

207 GT או איביזה קופרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין שתי האלטרנטיבות שבכותרת. האם מישהו מכיר מבחן דרכים על ה- 207 GT - בארץ אין אופציה כזו? כמו-כן, האם האיביזה מספיק אמינה?

אשמח לשמוע את דעתכם בענין.

פורסם

החלטה קשה. לא נהגתי על ה-GT אבל יש לי תחושה שמדובר בספורטיבית "לייט", כמו ה-FR נניח, ושגרסת ה-GTI אמורה להיות ביצועיסטית ומתנהגת יותר (כמו הקופרה ביחס ל-FR). בנוסף, אם כמו ב-207 הרגילה בקרת היציבות היא בלתי מתנתקת, זה די פוגע בחוויה.

בכל מקרה בתחומים מסוימים ה-207 עדיפה - אבזור,בטיחות, איכות פנים. ובתחומים אחרים הקופרה עדיפה - ביצועים, מראה חיצוני (טוב, זה כבר בעיני המתבונן...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
החלטה קשה. לא נהגתי על ה-GT אבל יש לי תחושה שמדובר בספורטיבית "לייט", כמו ה-FR נניח, ושגרסת ה-GTI אמורה להיות ביצועיסטית ומתנהגת יותר (כמו הקופרה ביחס ל-FR). בנוסף, אם כמו ב-207 הרגילה בקרת היציבות היא בלתי מתנתקת, זה די פוגע בחוויה.

בכל מקרה בתחומים מסוימים ה-207 עדיפה - אבזור,בטיחות, איכות פנים. ובתחומים אחרים הקופרה עדיפה - ביצועים, מראה חיצוני (טוב, זה כבר בעיני המתבונן...)

רוני

איך האמינות של האיביזה - מנוע וכו'?

פורסם

המנוע הוא מנוע ה1.8 טורבו המוכר של הקונצרן שהופיע/מופיע באאודי ובפולקסווגן, הוא גמיש מאוד ומהווה פוטנציאל נהדר לשיפורים. בחיסכון הוא לא מצטיין אך הוא אמין למדי ומומלץ.

בקשר לאמינות האיביזה, ישנו וויכוח סביב אמינות הגיר בקופרות אך בכללי היא נחשבת לאמינה ושלי לפחות (לי יש FR) טפו, טפו, טפו לא ראתה מוסך כבר שנתיים (למעט טיפולים סדירים).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי ממליץ לך על הקופרה אוטו אמין מהיר מנוע טוב ואם יקרה משהו תמיד יש חלפים השוק הזה גדול והחלקים הם אותם החלקים של ולקסווגן אאודי סיאט ככה שבעניין הזה גם תרוויח.

אבל בכל מקרה אוטו טוב ואמין אני הייתי מעדיף אותו על הGT

בהצלחה..

• תוכן חדש...