Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה!:shock:

הפכתם מזה ת'רד חינוך.

אל תדאג אני נוסע במקומות שאם אפגע במישהו זה יהיה לטובה. חוץ מזה הנסיעה היתה נחוצה ומחייבת. לא אפרט יותר מזה ופה סיימנו וויכוח בנושא.

למעניינים: הסליל זז מהמקום, תיקון בעלות 300ש"ח יום עבודה אחד.

פורסם

אם אפשר לדעת, אצל מי החלטת לתקן בסוף?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יהיה לך עוד יותר חבל לגמור מאחורי הסורגים בגלל מישהו שלא היה שווה את זה.

וזה יהיה ממש כואב לשמוע שהפס האטה הבא שלך יהיה ילד של מישהו - יום אחד אתה תהיה אבא, או שאתה תבין מה עשית או שהילד שלך יעשה את זה למישהו אחר...

מה גם שכנראה יש לך יותר מידי כסף אם אתה מתקין כזאת מערכת וככה אתה שומר עליה ועל הרכב.

עזוב עכשיו את האחריות על עצמך - זה סיפור שלך, אתה רוצה להגיע לגן עדן מהר יותר - פז'אלסטה - עניין שלך. רק על תחליט את זה בשביל מישהו אחר.

סאב טוב ככל שיהיה, כנראה שמדובר במשהו הרבה יותר עדין ממה שחשבנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבחור ביקש קצת מידע ועזרה אז מה כל הטפות המוסר האלה? כאילו שאתם בחיים לא עוברים את המהירות המותרת תענו לעניין שהוא שאל.

פורסם

אל תדאג lanosforce, הנסיעה היתה בתוך מחנה פליטים וזה היה מרדף. חוץ מזה דיונים בנושא חוץ מאודיו באופ טופיק לא בחלק הזה מהפורום.

התיקון יהיה אצל דואק בחולון. יש לו את הכלים המתאימים לתיקון סלילים.

פורסם

מחנה פליטים? מרדף? אתה צריך להשתתף בפרסומות של YES!

טוב שמנחם גולן לא כונס אותך על הריסת הסאב 8)

דואק הוא איש טוב אבל סאב ברמה כזאת הייתי מוסר לייבואן או לפחות מתייעץ איתו לפני כן.

ואני מקווה שאתה לא היית הנרדף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים, אם משהו עובר בז'בותינסקיי בפ"ת גם במהירות של 20 קמ"ש אתה קופץ ברכב כמו על אנקונדה ב"סופר-לאנד", ועל סאבים ודברים אחרים אני בכלל לא מדבר.:mad:

בזיארות!!!

• תוכן חדש...