Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין להשיג את ה450/4 בארץ, ביררתי אצל מילאנו - הם לא מביאים אותו לפה, אפשר להזמין אותו בהזמנה אישית דרכם אבל זה יעלה הרבה, לצורך המחשה ה300/2 או 300/4 (V2) עולה כ3500 ש"ח.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משיח תתחיל בשאלה הפשוטה : איזה סאונד אני רוצה להוציא מהמערכת שלי.

כמו כן אתה צריך מגבר שיתאים לך למגבר הטווטרים . אם תכניס מגבר שלא מתואם למיד תקבל בעיקר סלט. וחבל כי יש לך אחלה פוטנציאל.

איזה טווטרים יש לך במערכת. איך אתה חותך את המערכת?

מה מערכת החשמל ברכב?

מה הרדיו דיסק, מהיכן אתה חותך?

למגברי HELIX בניה בתצורת SMD כזכור לי ,מה שמבטיח לך שנים של שימוש , עמידות, וצריכת זרם נמוכה יותר.

כמו כן מקום התקנה, כזכור לך מגבר הליקס דקים ביותר ונוחים לעבודה.

אגב ל JL יש מגבר 450/4 שהוא מתאים מבחינת הספקים ותצורה נהדר להגברת BI-AMP של סט הייבריד.

הטווטריםש MT22 של הסט והJL אפשרי להביא אותו לפחות בשביליאבל מבחינת הנתונים וכל השאר לפי דעתי הJL בכלל לא נוגע לHELIX בקרסול. המונו של JL חזק וטוב וגם הסאבים מדוייקים להפליא אבל לסט קומפוננט? עדיף הליקס

המגבר טווטרים הוא punch 160a2 כרגע.

עם הזמן הוא יתחלף אולי לHELIX A4 והוספת מידים לסט אפ שלי.

כמובן שהכל תצורה של זמן וכסף. שכחתי לציין שבלי קשר אני לוקח JL 500\1 וסאב מסדרה V6 12" כך שכבר אני בטווח מחירים של 10K לפני שקניתי HU שעוד לא החלטתי עדיין איזה

פורסם

שלא תטעה , גם לדעתי ההליקס פי מיליארד יותר טוב.

אבל אני הולך פה בפורום על קוצים. סה"כ רוצה להמליץ ולעזור לא יותר.

אבל לא הבנתי את כוונתך.

האם A4 יגיע בזמן כלשהו? אם כן למה שלא תגביר איתו את כל הסט אפ?

על איזה מידים מדובר שיתווספו לא הבנתי גם כן.

למה שלא תזמין לך A6 אחד, תגשר, תהפוך אותו ככה למגבר 4 ערוצים, 75 לטווטרים 150 לוופרים ?

פורסם

הA4 הוא 4X85 RMS מה שלא יזיז את הוופרים

A6? גישורים? מה עשיתי בזה שאני קונה מגבר היי אנד והורס את הDF שלו וTHD שלו בכדי גישור?

ומה עם הטיים אלמנט? אני הורס הרבה דברים.

המידים זה שלב בעוד יותר זמן כשיגיע, אם בכלל ובכל מקרה אני רוצה מגבר שני ערוצים חזק.

פורסם

זה למה זה מגבר היי אנד.

לעשות לו גישור לא גומר אותו.

דאמפינג פאקטור זה מושג שלא הוכח ע"י אף אחד כמשפיע קריטי.

טיימ אליימנט? למה? מה עשית רע. תמקם נכון ואל תתעסק בזה. הסיכוי שתהרוס גבוהה מהסיכוי שתתרום.

THD זה מגבר שנותן לך כרגיל 0.009%, כמה זה יהיה בברידג? 0.018% ? זה עדיין יותר גבוהה כמעט מכל מגבר.

בברידג' נכון(תקרא את המניואל) אתה מקבל ערוצים שמחזיקים עד 2 אוהם. שזה אומר שכל שינוי זמני של הוופר כמעט לא יעשה למגבר כלום.

בקיצור, זה מגבר מושלם לזה , הם אפילו מציינים איזה ערוצים הם ייעדו מראש לגישור.

תשכח כל מה שאתה יודע על מגברים רגילים , כי זה משהו אחר.

אתה רוצה מגבר שני ערוצים טוב וחזק? תמצא אופוס 2 או RS 2 .

יעלו לך חצי , טובים ועובדים נהדר עם מורל. יתנו לך כל מה שתרצה.

• תוכן חדש...