Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי יונדאי אקסנט, 1997, 1300, 3 דלתות.

לאחרונה אני שם לב כאשר אני מחנה את האוטו לאחר נסיעה שיש נזילה קטנה ואיטית יחסית מהרכב. הסתכלתי טוב וראיתי שזה יוצא מהברז של הרדיאטור.

העניין הוא שאחרי 10-15 דקות זה מפסיק לנזול. אני מניח שיש נזילה באותו קצב בזמן נסיעה.

איבוד המים אינו משמעותי אבל הייתי מעדיף לתקן את זה.

יכול להיות שזה סתם הגומיה של הברז?

רעיונות אחרים?

ועל הדרך, מישהו מכיר מוסך טוב באיזור ר"ג שיוכל לטפל בזה?

רב תודות לכולם ושבת שלום,

אמיר.

פורסם

בדקת שזו לא נזילה מצינור העודפים של מיכל גיבוי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אטם או סדק , להחליף אטם ולבדוק !

מה אטם ומה סדק, הבחור כתב, "הסתכלתי טוב וראיתי שזה יוצא מהברז של הרדיאטור. "

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לבקשת החברם, לא מצליח...מתנצל.

לעניינינו, אז מה אתם ממליצים? שמתי לב שבנסיעה יש נזילה, לא מהירה אבל יש. אני רוצה לתקן את זה, אני מקווה שזה ייגמר בברז של הרדיאטור באמת. יש רעיונות למוסך טוב באזור ר"ג?

תודה לכולכם, ושוב מתנצל על הכותרת,

אמיר.

פורסם

אז ככה,

הלכתי על הבוקר למוסך מורשה של היבואן קרוב לבית, מוסך עתידים.

מסתבר שברז הניקוז של הרדיאטור לא היה אטום בגומיה אלא בסיליקון. בנוסף, הברז עצמו היה סדוק כך שלא נאטם טוב. בכך נפתרה הבעיה, אני מקווה.

מבחינה זו, מקצועית, היו על הכיפאק, גם השירות, האדיבות וכד'...אבל לעניין המחיר: 120 ש"ח לבדיקת לחץ (של נזילות) ועבור הרמת הרכב על ליפט, 10 ש"ח על החלק ועו 70 שקל על נוזל קירור מקורי של יונדאי. בסה"כ יוצא שעבור החלפה של חלק שעולה 10 ש"ח הייתי אמור לשלם יותר בערך 220 ש"ח.

אני לא מתלונן: ברור לי שהמוסכים המורשים יקרים יותר ואין לי בעיה לשלם גם על הבדיקה, מה שמגיע מגיע, אבל ככלל, למי שיש רכב משנת 1997, כמוני, לא משתלם ללכת למוסכים מורשים של היבואן.

זו דעתי.

נקווה בכלל שהבעיה נפתרה...אם לא, אעדכן.

תודה לכולם!

• תוכן חדש...