Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות עיצוב לוגו לפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את השעון של דני, אבל אולי טיפה יותר ניטרלי? לאו דווקא שברולט?

גם לא כל התמונות חייבות להיות רכבים. אחרי הכל, בפורום מיוצגים תחומים שונים שהולוגו אמור לסמל את כולם. אמנם הכל סובב סביב הרכב, אבל אני מניח שמישהו ש"רק משאיות מעניינות אותו", או מכור לפורום אודיו, ירצה גם להרגיש כמיוצג בלוגו.

אז מה עם לקחת את השעון (של דני), אבל לגוון קצת בתמונות (רמקול, משאית, ניידת וכו)? ובאמצע במקום שברולט להוסיף

cars forum.co.il או משהו בסגנון?

יום נעים וסופש חורפי (וזהיר!) לכולם :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שלום

קודם כל תודה אחי ותודה גם ליעקוב על התגובות שלכם.

והרעיון הוא לא שברולט אלה לשים תמונות של מה שהפורום עצמו מציע אני הייתי עושה את זה אבל אין לי פוטו שופ אז שמישהו אחר שיש לו פוטו שופ יעשה את זה .

אפשר במקום השעון לשים ספידומטר וכל כמה ספרות לשים תמונה של רכבים ,אופנועים ,אודיו וכו...... ולשים בגדול מיחוץ לשעון את carsforum.co.il ולא בתוך השעון או הספידומטר .

לא איכפת לי שמישהו אחר יקח את הקרדיט על זה.

פורסם

לא באתי לבכות על שברולט (חס וחס) באתי להבעיר נקודה , אנשים יכולים להבין מזה שהרכב שלך לא נמצא כאן אז זה לא פורום מתאים , קיצר אני חושב חד וחלק שהסמל הזה לא מתאים כ"כ , אבל זה רק הדעה שלי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

טוב אז הנה הסקיצה האחרונה שלי.

בעיקרון סיימתי. מה שנשאר זה רק לשפר את השעון הקטן.

את האמת...לדעתי מבחינה מקצועית זה הלוגו הכי מוצלח כאן. ולא בגלל שזה שלי, אני אומר תאמת.

Untitled-2 copy.png

פורסם

את האמת...לדעתי מבחינה מקצועית זה הלוגו הכי מוצלח כאן. ולא בגלל שזה שלי, אני אומר תאמת.

זה הכי לא אובייקטיבי להגיד על עצמך "אני אובייקטיבי".

:puzzled:
פורסם

אין הנחתום מעיד על עיסתו!

בהצלחה.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

נראה לי הלוגו של איבגני הכי מרשים... לדעתי...:-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

עד מתי אפשר להגיש לוגואים?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

הלו מה נסגר עם התחרות?! למה הפרסום על התרד ירד מכל המקומות בפורום? איפה כולם? עשיתי עוד איזה כמה נסיונות.. עוד אפשר להעלות הצעות? ומתי התחרות עצמה?

רק אל תגידו לי שגם הפעם נרד מהעניין בסוף ונשאר עם הלוגו הישן????! :?:

:oops:

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

טוב לשמוע ממך שלומי, עשיתי היום קצת עבודה על הלוגו הישן..בסופ"ש בטוח לא היתי מספיק והיתי מצטער על זה ביום א'..

(חזרתי לבסיס בגדול והפעם עשיתי מה שרצית בהתחלה - את המכונית בצל על הצד וככה..זוכר? והחלפתי את הלמבו' ברודסטר עממית שלא מסגירה שום כוונות או העדפות..) קיצר תעיפו מבט:

http://www.zix.co.il/images/z-398993333.gif

-האם כדאי להכניס את כתובת האתר בין גלגלי המכונית? או במקום אחר? או שזה מיותר?

-האם למישהו יש רעיון איך אני אוכל לשלב בלוגו משהו שימשוך אלינו גם אנשים שמתעניינים ברכבי אספנות/אודיו לרכב? או שרכב בכללי זה בסדר.. (וכל אחד יתחבר למה שהוא אוהב..)

תודה לכולם! המון בהצלחה לקראת התחרות הבאה וקרבה.. וערב טוב!

מאור.

FINAL-LOGO-RS3.gif

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

טוב, אז זה לקח קצת זמן, אך כעת אני גאה להציג את הנסיון שלי ללוגו לפורום!

attachment.php?attachmentid=108283&d=1203810319

הרעיון הכללי שהיה לי הוא הפיכת האות F לדגל המשובץ, אני חושב שזה עבר מהראש לדף (כלומר למחשב) בהצלחה.

ניתן כמובן לגזור מתוך זה גרסאות המתאימות לפקסים וכדומה, או לשנות את הצבעים (העלתי את הסקיצה הראשונית שלי באדום להמחשה). לא החלטתי עם עדיף עם החצים מאחורה או בלי.

סתם כמה דוגמאות שעשיתי :-):

attachment.php?attachmentid=108282&stc=1&d=1203810506

בהצלחה לכולם,

עידו.

sign1_ex.jpg

ex3.jpg

logo1.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...