Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי לפני שנה +/- אשכול עם השאלה אם מישהו יודע מה הבעיה ולא הייתה תשובה שפתרה את הבעיה.

מאזדה 323 סדאן קרבורטור 92 רגיל, מקרטעת בהילוך שלישי ומעלה, אז זה היה קורה תקופה ומסתדר לבד ושוב פעם חוזר ומיסתדר, ניסיתי משאבת דלק, מיכל דלק(פתחתי לראות אם יש לכלוך),צינורות דלק, ניקוי קרבורטור, ועוד כמה שאני כבר לא זוכר ולא עזר, לפני 12K (קצת יותר מחצי שנה) החלפתי גם פיקה ומודול הצתה במפלג אחרי שהאוטו נתקע, ומאז הבעיה לא חזרה (לא בהכרח שזה קשור) אבל עכשיו שוב הבעיה חזרה, האוטו נחנק, מקרטע ונכבה בהילוך שלישי, אבל אם לפני שהוא נכבה אני מספיק ללחוץ על הקלאץ' ושוב גז, משחק עם זה קצת, האוטו ממשיך לסוע עד ששוב חוזר...

יש למישהו סופ סופ פיתרון? או כיוון לפתרון?

תודה

פורסם
בחור היגיע זמן להחליף מכונית, די לזהם !!!!!

אתה מוכן ללת לי את הרכב שלך?! או שתתן לי כסף, בשמחה אני יחליף!

אמרו כאן כבר כמה פעמים: "אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שתשתוק!"

פורסם
פתחתי לפני שנה +/- אשכול עם השאלה .............יש למישהו סופ סופ פיתרון? או כיוון לפתרון?

תודה

מוסך?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בחור היגיע זמן להחליף מכונית, די לזהם !!!!!

אז זה שיקנה ממנו יזהם, אז מה הועילו חכמים בתקנתם ?. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

חכה לתגובתו של מומחה מספר 1 לקרבורטורים צביקה שלנו לפי דעתי כדי לבדוק חוטי הצתה בנוסף פילטר דלק מתי הוחלפו מצתים:?:זה קרה גם לי החלפתי פילטר בעלות של 10 שקלים והופ הכל בסדר המתן לצביקה תקבל תשובה מיקצועית בהצלחה8)

imprza new age

פורסם

זה שהחלפת חלקים לא אומר בהכרח שה"חדשים" שהרכבת תקינים 100%.

חבל להמשיך להחליף סתם חלקים לשווא.

מומלץ תחילה לפרק ולבדוק אם פילטר דלק לא סתום.

אם לא- הבעיה כנראה היא במע' ההצתה או החשמל ולדעתי מוסך לחשמלאות רכב שמכבד את עצמו בהחלט יוכל לעלות בקלות על התקלה כיוון שהרכב פשוט מאוד ואין בו יותר מידי דברים שצריך להתעסק איתם.

בכל אופן אם אתה מהצפון (חיפה /קריות והסביבה הקרובה ),אוכל לעזור לך,פנה אלי בהודעה פרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי הפלאגים והפילטר הם הוחלפו לפני קצת פחות מ10K ככה שעוד מעט אני יחליף גם אותם, בטיפול 10K.

ולגבי מוסך, הייתי במוסכים, רק חבל שהמוסכים עובדים בשיטת "מצליח" ("תנסה להחליף את... עזר?! יופי נפתרה הבעיה! לא עזר?! החלק שהחלפת היה דפוק והוא גם תרם לבעיה, אבל הפתרון נמצא ב...." וככה עד שאתה מחליף כסא נהג ומוצא ששם הבעיה! מה הקשר? לא יודע! אבל ככה זה בשיטת מצליח!)

בכל מקרה מחר בבוקר אני יקדים את הטיפול 10K ויחליף פלאגים ופילטר, הסיכוי שזה יהיה זה הוא נמוך כי כמו שכתבתי זו בעיה חוזרת, ומאז שקרתה בפעם האחרונה הוחלפו פילטר ופלאגים וזה לא עזר.

• תוכן חדש...