Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

12 המופלאים של קלרקסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחוץ גשם ורוח , בטלויזיה לא מפסיקים לדבר על השלג בירושלים ועל וינוגרד ואני תחת הפוך מחלים משפעת (ותודה למי שהמציא את המחשב הנייד והאינטרנט האלחוטי ) .

יכול להיות שזה היה פה כבר בפורום ויכול להיות שלא , זה לא ממש חשוב.

תדמיינו את הפרצוף של ג'רמי קלרקסון האחד והיחיד בזמן שאתם קוראים את זה , נהדר, אני כבר מרגיש יותר טוב.

http://www.autoclips.net/article.php?id=243

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

חולה על הבן אדם !!!!!

ג-א-ו-ן!!

מחכה כבר לעוד עונה של טופ גיר ...

אם למישהו יש זמן אני אשמח לקבל שמות של הפקות שהוא עשה

תודה :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

פיפט גיר חובבנים 100%. טופגיר טובים בהרבה ושווים את ההמתנה (לדעתי בלבד :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אגב, התחלה העונה החדשה של פיפט גיר.

שיעמומון טוטאלי.

לא סתם הם כבר לא בטופ גיר.

אני כבר מעדיף לראות באגו את התוכנית רכב האמריקאית עם ה2 מבוגרים בגיל העמידה שסוקרים בעיקר SUV וטנדרים.

לא רק לדעתך.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

כנראה שאין לך באמת מושג, פיפט גיר לעומת טופ גיר באמת בוחנים את הרכבים.

טופ גיר היא תוכנית בידור לפני תוכנית רצינית לרכבים, מספיק לשמוע את קלארקסון מדבר ולהווכח בזה, הרבה מההחלטות נובעות מפטריוטיות לתוצרת בריטניה ומישיקולים כאלה ואחרים ובעיקר דעות אישיות וסטיגמות.

כתוכנית בידור טופ גיר מצויינת ומעניינת מאוד, אבל כתוכנית שבוחנת רכבים לא ניתן להתייחס אליה ברצינות!

לעומתה פיפט גיר הרבה יותר רצינית בתור תוכנית רכב, אולי היא משעממת קצת יותר בגלל חוסר בדיחות וסחבקיה כמו בטופ גיר אבל הבוחנים הם נהגי מירוצים והרבה הרבה יותר רציניים.

:roll:

פורסם

טופ גיר היא תוכנית בידור לפני תוכנית רצינית לרכבים, מספיק לשמוע את קלארקסון מדבר ולהווכח בזה, הרבה מההחלטות נובעות מפטריוטיות לתוצרת בריטניה ומישיקולים כאלה ואחרים ובעיקר דעות אישיות וסטיגמות.

כתוכנית בידור טופ גיר מצויינת ומעניינת מאוד, אבל כתוכנית שבוחנת רכבים לא ניתן להתייחס אליה ברצינות!

לעומתה פיפט גיר הרבה יותר רצינית בתור תוכנית רכב, אולי היא משעממת קצת יותר בגלל חוסר בדיחות וסחבקיה כמו בטופ גיר אבל הבוחנים הם נהגי מירוצים והרבה הרבה יותר רציניים.

הם מעתיקים את כל הגימיקים של טופ גיר בצורה גרועה וזולה ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

:mm_yeah:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
מעתיקים או לא, פיפט גיר כתוכנית רכב הם טובים ורציניים הרבה יותר.

מצטרף.

+1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הכי אהבתי..

2 BMW 1 Series

"I’m choosing the words for my conclusion with even more care than usual. So here goes. The 1-series is crap."

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הרג אותי עם הפולקסוואגן ג'טה.. פשוט הרג אותי מצחוק

" "I’d love to meet the man who styled the exterior, to find out if he’d done it as some sort of a joke. But mostly I’d like to meet the man who simply didn’t bother at all with the interior. Because looking at that dashboard gives you some idea of what it might be like to be dead."

GS300.

פורסם

זה הזמן לעשות סקר.

איזה תוכנית יותר טוב Top Gear או Fifth gear

נו מישהו מהמנהלים יעשה זאת.

• תוכן חדש...