Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 50,000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני מעונין לקנות רכב ולא כל כך סגור על מה

אני די גמיש לגבי גודל הרכב ממיני עד משפחתית

לגבי התיבה עדיף ידינת אבל אין לי בעיה עם אוטומטית

שהרכב לא יהיה עגלה פונטו ספייס עם 60 כ"ס לא בחשבון וגם לא רכבים עם 13 שניות ל100 - אבל גם לא חובה איבזה טורבו מהירה - די בגלל שלא נירה לי שיש לי את הרצון לתחזק רכב כזה

לגבי אחיזה גם יותר טובה עדיפה עלי למרות שאני יודע שקליאו ספורט אני לא יקבל

עלות החזקה לא גבוה במיוחד - לא רכב שידרוש ממני טיפולים באלפי שקלים כל הזמן וגם לא רכב עם מחלות ידועות שיעלו לי 4000 שח ומעלה אבל הרכב לא חיייב להיות זול לאחזקה כמו אקסנט או סוויפט פשוט שהיה סביר

כמו שציינת עדיף רכבים שלא ידועים ככאלה שיש להם בעיות מסוימות שיכולים לקרוע לי את הכיס כגון תיבות שנותות למות מוקדם וכו

אני יודע שלא ציינת את כל הפרטים הדרושים אבל על כל שאלה שתהיה לכם לגבי דרישות אני ישמח לענות כדי לצמצם את הדרישה הדי כללית שביקשתי ממכם

לגבי התקציב אני מעט גמיש אבל יעדיף שלא לחרוג (אלא אם כן ההבדל יביא לי רכב שממש יענה לי על הדרישות)

תןדה מראש לכל מי שיוכל לעוזור

• תוכן חדש...