Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים ? יש לי הונדה סיויק שנת 95 עכשיו נשבר לי הידית של תא הכפפות ועכשיו היא שבורה איפה אני קונה את כול תא הכפפות ? זאת אומרת להחליף שמה הכול, וגם המנורות שיש במזגן ובידית ההילוכים המנורות של האותיות נשרפו איפה אני יכול להחליף את כול זה ?

ושאלה אחת אחרונה, מה אתם אומרים זה משתלם לי לטפל במוסך המורשה של הונדה ? זה משתלם אנשים משגעים אותי, אחד אומר שזה לא כדאי אחד אומר שזה כדאי כי זה מסודר אם ספר טיפולים וכו'.

אשמח לשמוע תשובות, תודה מראש !

פורסם

יש לי אוטו כמו שלך קרה לי אותו דבר קניתי מהחברה רק את הידית (הסניף נמצא ליד עזריאלי) עלה לי 200 שקל בערך .

ואל תתקרב למוסך מורשה בשביל מה לשלם ים כסף עבור טיפולים וחלקים שאתה יכול למצוא בזול ואכותי יותר רק עליך מוטלת העבודה לברר בפורום חברים וכו את הזולים והאכותיים

פורסם
יש לי אוטו כמו שלך קרה לי אותו דבר קניתי מהחברה רק את הידית (הסניף נמצא ליד עזריאלי) עלה לי 200 שקל בערך .

ואל תתקרב למוסך מורשה בשביל מה לשלם ים כסף עבור טיפולים וחלקים שאתה יכול למצוא בזול ואכותי יותר רק עליך מוטלת העבודה לברר בפורום חברים וכו את הזולים והאכותיים

הבנתי אחי, אבל זה בעיה להחליף את הידית ?

ומה בקשר למנורות אתה יכול לעזור לי בזה ?

תודה מראש

פורסם

להחליף את הידית לא בעיה צריך קצת להתעסק עם זה עד שתצליח.

לגבי הנורות פנה לחשמלאי רכב והוא יכול לסדר לך את זה כי לא פשוט לפרק.

וללכת למוסך מורשה כן משתלם לדעתי,כי במורשה משתמשים בחלקים מקוריים שמחזיקים הרבה מאוד זמן ועובדים בצורה מקצועית.

למרות שזה יקר אבל לפעמים זה שווה לשלם יקר ולא ללכת לסתם מוסך שיעשה עבודה לא משהו.

אפשר ללכת למוסכים אמינים ומקצועיים צריך רק לחפש כאלה יש לנו פה המלצות על מוסכים בפורום.

פורסם
להחליף את הידית לא בעיה צריך קצת להתעסק עם זה עד שתצליח.

לגבי הנורות פנה לחשמלאי רכב והוא יכול לסדר לך את זה כי לא פשוט לפרק.

וללכת למוסך מורשה כן משתלם לדעתי,כי במורשה משתמשים בחלקים מקוריים שמחזיקים הרבה מאוד זמן ועובדים בצורה מקצועית.

למרות שזה יקר אבל לפעמים זה שווה לשלם יקר ולא ללכת לסתם מוסך שיעשה עבודה לא משהו.

אפשר ללכת למוסכים אמינים ומקצועיים צריך רק לחפש כאלה יש לנו פה המלצות על מוסכים בפורום.

הבנתי, תודה רבה לך אחי על העזרה, אני ישתמש בהמלצות המסוכים שלכם.

• תוכן חדש...