Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! פתחתי כמה שרשורים ממש מזמן עם כוונה לרכוש מגבר + סאב, בכל מקרה היום יש תקציב של 1100 שקל ואני מתכוון ממש מחר לקפוץ לחנות שבתקווה אתם תמליצו שהיא בחיפה ולרכוש עד 1100 שקל לא כולל התקנה (שאותה אני יעשה לבד).

הרכיבים שחשבתי-

מגבר:

Blaupunkt GTA4

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594656

המגבר נותן 640 וואט-מקסימום,

4 יציאות

100 אראמאס לכל יציאה שזה יפה.

מחיר: 750 שקל

סאב ללא תיבה (אותה אני יבנה לבד):

Pioneer TSW307D2

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523095

מחיר: 400 שקל

הגעתי ל1150 שקל.

איך 2 הרכיבים האלו? האם הסאב ינוצל בצורה טובה על ידי המגבר? אני חייב לציין שאת המגבר לא שמעתי בשום מקום אבל בכללי שמעתי שהחברה עצמה טובה.

האם ב1110 שקל אפשר למצוא 2 רכיבים יותר טובים חדשים?

אני רוצה לבקש עוד משהו, את הנוסחה או את המידות לבניית התיבה או אפילו אתר שיש בו מידע על דברים כאלה.

***האם קיימת חנות כלשהי בחיפה שמוכרת את הרכיבים הנ"ל בדיוק בסכום הזה? (אי אפשר למשוך אפילו שקל יותר)

תודה ולילה טוב,

אוהד.

פורסם

לא יודע מה בקשר למגבר אבל בקשר לסאב אני יכול להגיד לך שהוא זבל ולא שוה כסף תחפש משהוא אחר אולי רוקפוד p1 או קיקר c12 (לא שמעתי את הc12 אבל לפי מה שאומרים פה הוא טוב ומה שבטוח הוא יותר טוב מהפיונר)

פורסם

אז כדאי לקחת את המגבר של בלאונקפאקט והסאב של קיקר כפי שהומלץ פה?

או שאולי מגבר אחר למשהו קצת יותר מוכר ועממי (אותו הספק או יותר ואותו מחיר)?

לגבי הסאב, 60 וואט לכל רמקול זה קצת , לא?

כי אני מתכון לחבר לכל יציאה רמקול 350 וואט מקס (קנוואד - 2 רמקולים)

ולגשר סאב אז אני אקבל יותר מ120 וואט אראמאס לתוך הסאב שזה יפה.

אשמח לעוד קצת עזרה,

***שכחתי לציין שאני גם לא יודע כאשר קונים את הרכיבים האלה איזה כבלים צריך בדיוק? יש לי חוטים לרמקולים טובים מאד, כבל בננה כפולה (RCA) גם יש, חבר שלי שקנה את הציוד שלו קיבל סוג של קבל שמתחבר לפני המצבר, צריך את זה גם? ומה עוד?

תודה,

אוהד.

פורסם

כאבל בעובי 4 או 8 גייג' למצבר עם פיוז שקרוב למצבר, כאבל הארקה גם 8 או 4 חפש מאמרים בFAQ ובחיפוש בנושא, כבל רמוט - פה העובי לא כלכך משנה לפי מה שאני יודע מספיק אפילו כאבל של 0.75 מ"מ.

הכאבל RCA צריך להיות מהסוג שמתאים לרכבים-מסוכך ולא כמו של האודיו הביתי הפשוט.

וכמובן כאבלים לרמקולים כמו שרשמת. באיזה עובי הכאבלים של הרמקולים שיש לך ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא יודע בדיוק כמה עובי הם אבל שקניתי מערכת קולנוע ביתית קיבלתי איזה קילומטר חוט מהחברה והם ממש טובים, כל הבית שלי ושאר החוטים ברכב מחוברים בהם.

בכל מקרה אני ממש עוד מעט נוסע לחנות, יש המלצות שינויים בקשר למגבר או לסאב?

תודה,

אוהד.

פורסם

מגבר בגיושר יוציא בסביבות ה150 שזה בדיוק מה שאתה צריך לקיקר.

לא יודע איזה קומפננט יש לך מקדימה לכן אני לא יודע אם 60 RMS יספקו אותם.

:-) just smile
פורסם

אין קומפוננט,

יש באוטו ככה:

HU: פינויר 1900 חדש ובסיסי אמפי3 ושטויות

2 רמקולים קדימה קטנים 3.5" של פיוניר לא יודע כמה הם ולא ממש מעניין

2 רמקולים אחורה 350 וואט של קנווד תותחים לאללה

הרדיו דיסק מוציא 25 וואט אראמאס משהו כזה וזה נשמע איתם ממש טוב,

המטרה זה להגביר את ה2 האחוריים + להגביר סאב, ושהרדיו דיסק יתחבר רק ל2 הקדמיים והם ייתפקדו כטוויטרים.

עצות משהו?

אוהד.

פורסם

הבנתי אותך, תראה, הדרך שבא אתה בונה מערכת אינה נכונה. צליל אמור להגיע אלייך מקדמת הרכב. ולכן בד"כ מרכיבים מקדימה קומפננט ומוותרים על אחוריים.

בכל מקרה זה החלטה שלך ואם כך החלטת אז תהנה. צריך לדעת כמה RMS הקנווד. אני מתאר לעצמי שסביבות ה60-80 כך שהמגבר יספיק לך בהחלט. מה עוד שזאת היא חברה נחשבת בארה"ב ובבריטניה ומשום מה בארץ לא כל כך מכבדים אותה.

במחיר הזה חדש, משתלם לפי דעתי.

פורסם

עזוב אותך מפיוניר , כך את הקיקר או ה-p1 לי ברכב יש את הרוקפורד ואני לא מאמין שהוא 150 נקי והוא נשמע הרבה יותר טוב מפיונירים למיניהם.

יוגב.

פורסם

עדכון:

חזרתי מהחנות ויצאתי בנזק של 1170 ש"ח שכולל:

מגבר של קראנץ' PZI 100.4 יצא 700

סאב של קיקר C12 שהוא 150 אראמאס = 350

פיוז שמתחבר למצבר = 30

תיבה בהזמנה אישית עם חורים (עכשיו נשאר רק להרכיב אותה) = 70 שקל

עם כל זה מחובר HU פיוניר 1900MP

רמקולים אחורה קנווד 350 וואט

רמקולים קדימה פיוניר לא יודע כמה

מה אתם אומרים?

פורסם

המגבר פחות איכותי ופחות חזק ממה שאתה הצעת קודם.

ב700 ש"ח אפשר היה גם לקנות את הJBL 60.4 שהוא הרבה יותר איכותי.

הסאב מעולה. התיבה, עם חורים? אתה מתכוון פורטים?

שמעתי שלסאב הזה תיבה אטומה הוא נשמע יותר עמוק ומדוייק.

בכל מקרה, תהנה מהרכיבים.

פורסם

כן התיבה אטומה, לקחתי מידות מהאתר של קיקר , לפי זה הזמנתי את העצים והתיבה ברגעים אלו מורכבת ויצא באמת חבל"ז,

התכוונתי עם חורים - חור אחד להוציא חוטים מאחורה (פורט) והחור הגדול שיכנס הרמקול לתוכו.

אני יעלה תמונות על הבנייה של התיבה בקרוב.

אוהד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...