Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JL 500\1 או רוקפורד 800.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתה אומר שיש הבדל מורגש בין DF של 100 ל 500 ? כן ?

אני חושב שזה קצת מטומטם לחשוב שכל המאמרים האלה שאומרים את כל הדברים האלה על DF , לא יציינו את העובדה שהכל משתנה משחור ללבן כשמדברים עם סאבים ... וכל כך צריך DF של 20,000 וכמה שזה נורא חשוב - אם זה היה נכון ... אני חושב שהם היו מציינים משהו "קטן" כזה . תגיד אתה ראית פעם מה אומרות חברות רמקולים , על איזה מגבר מתאים להם ? הן אומרות מ30-100 או משהו דומה נכון ? במציאות כשהן רוצות להדגים את הרמקול לקליינט תובעני הם שמות מגברים יקרים בטירוף . (זה יותר שכיח באודיו בייתי ברמות גבוהות עד היי אנד , כך שיתכן ולא נתקלת בזה ), ואם תשאל למה , אז ממה שאני שמעתי בכמה פורומים ישראלים התשובה הייתה שאפשר עם פחות אבל אם נגיד מה צריך באמת אנשים לא יקנו . אותו דבר יש באתרים שנותנים מידע טכני . הם צריכים לתת מידע שאי אפשר לתקוף בעזרת מקרי קצה . ולכן לא כול מה שמתאים ברוב המקרים מתאים גם כשרוצים להשיג את המקסימום האפשרי

אתה לא חושב ? לא נשמע לי הגיוני כל כך , לקרוא במקום אחד ( מה שאני לא עומד לצטט שוב ) ... לקרוא משהו דומה במקום אחר , ושוב פעם משהו דומה במקום נוסף בנוגע ל DF , רק בשביל שהם לא יתייחסו לעובדה שאצל סאבים כל מה שהם כתבו זה לא רלוונטי . כמו שאבנר הסביר בצורה מעולה מעלי , זה חשוב עד כמה הוא יהיה מדוייק , ועל זה הם לא דיברו

לא קצת מפגר ?

בכל מקרא אלה לא אתרים אנונימיים וחסרי חשיבות ,

תנסו למצוא מאמר , מילה של מישהו .. איפשהוא שאומרת ש DF גבוהה טוב לסאבים , וזה עובדה .

אני מת לקרוא את זה , אם כשאני מביא משהו שאומר שזה לא משהו רציני , זורקים עליי אבנים ואומרים שזה לא נכון .

אני אמרתי לך שאני קראתי במקום שבו מדברים על השגת SQ לתחרויות שDF הוא הכי חשוב למגברים לסאב ולמה , האתרים שאתה קראת אולי מדברים על הקהל הכללי שלא מעניין אותו תחרויות SQ

ואבנר כול הכבוד על ההסבר המלא והמצוין שלך

בברכה יהודה

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין הגעת הסאב לXMAX שלו לבין דאמפינג פאקטור אין שום קשר.

ההבדל היחיד יהיה המהירות שהדרייבר יחזור למצב 0 שלו לאחר מכת באס.

כמה DF יש ל1/250 של JL?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אותו DF

אצלי הסאב מחובר ב4 אום

לקחתי אקס מקס כנקודה קיצונית, וכן בלי שליטה הרמקול מגיע לאקס מאס בתחום הקיצוני של עוצמה

חוץ מזה תראה מה רשמתי בנושא דיוק, שדיי ממצה את כל הנושא של חזרה למצב 0

• תוכן חדש...