Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק 97.

אז ככה - יש שם כמות מזערית של מים. (לא רטיבות, אלא שלולית קטנה).

1. מאיפה הם נכנסו? יש לציין שבשטיח של התא-מטען אין שום רטיבות!

2. איך אני מוציא אותם משם?

3. אם אני משאיר אותם שם, זה יכול לגרום לחלודה, או שזה ברזל מגלוון? (שאלה מפגרת, אבל אני עצלן יותר :))

תודה :)

פורסם

לחבר

המים חודרים בעיקר מהפנסים האחוריים ,או בחיבור בין החלק הצבעוני של הבקליט לחלקו השחור ,או בפס האיטום שבין הפנס לפח הדופן האחורי

מיקום שני הוא בחומר האיטום של פח המשקפיים ממש מאחורי הפנסים האחוריים

עליך להכנס לתא המטען ובעזרת פנס לאתר את מקור הדליפה כאשר חברך מתיז מבחוץ בעזרת צינור

יגאל

פורסם

רק שהחבר לא ישאיר אותך בתא-מטען :-).

אך זאת הדרך הטובה ביותר לבדוק,להיכנס עם פנס ולבדוק את מקור הדליפה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יכול להיות מהבקליות, הם באמת לא מקוריות. (נשבע שזה לא אני הרכבתי

;-))

איך ואיפה אני אוטם אותם? זה בר תיקון?

תודה

פורסם

לא צריך להתיז מים ,מספיק שתיכנס פנימה כאשר החלק האחורי של האוטו עומד מול השמש,תנעל את עצמך בפנים בחושך, ותראה מאיפה נכנס אור.

רק שיהיה מישהו בחוץ כדי לפתוח לך.

פורסם
לא צריך להתיז מים ,מספיק שתיכנס פנימה כאשר החלק האחורי של האוטו עומד מול השמש,תנעל את עצמך בפנים בחושך, ותראה מאיפה נכנס אור.

רק שיהיה מישהו בחוץ כדי לפתוח לך.

כך גם אני נוהג לבדוק, אני נכנס פנימה לתא עם פנס יד ,מבקש שיתיזו מים בעזרת צינור ,וכך ניתן לאות בדיוק מאיפה חודרים המים....ולקן !

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

סיליקון RTV שקוף לחלק הציבעוני של הבקליות

פס איטום בוטיל או בוטילן בין בפנס לפח המשקפיים

בוסטיק אוטומטיבי על בסיס פוליאוריטן לאיטום חיבורי פחים בדופן

יגאל

פורסם

שלום!

אני לא הייתי שם RTV שקוף רגיל מאחר ועפ"י הרכב חומריו הוא תוקף פח!

לכן, האפשרות הפשוטה היא לקנות סיליקון/RTV ייעודי לזיגוג, כלומר כמו שמשתמשים בזגגות רכב.

חשוב לזכור שאם תתפשר על חומר פשוט ולא ייעודי...בעתיד אתה עלול לסבול מחלודה באזורים אלו.

בברכה,

עומרי ט

• תוכן חדש...