Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור חובב מושבע של גאג'דטים, אף פעם לא הבנתי באמת את היתרון של מחשב כף יד או של סלולארי משוכלל כמו של חברת HTC, אשר מהווה בעצם פשרה של סלולארי+מכשיר כף יד ביחד.

אשמח לשמוע את היתרונות של המכשירים, כיוון שהם מושכים את תשומת ליבי, עקב אפשרות של אינטרנט נייד, אך אני לא רוצה להוציא סכום נכבד "רק בגלל אינטרנט".

תודה לכולם וסליחה מראש על הבורות.

פורסם

יש רק יתרון אחד - אתה לא נסחב עם 2 מכשירים.

מכשירי HTC די חרא בתור טלפון, וכך לטעמי כל מכשיר עם Windows mobile, זה פשוט לא נוח במידה של ממשק נוקיה, למשל.

הם די אחלה בתור מחשב כף יד, מאוד היה לי נוח להשתמש בהם למיילים. לגבי אינטרנט - לא יודע, גם ככה הכל די נראה קקה על מסך כ"כ קטן, לא הייתי בונה על זה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תשמע בתור מישהו עם מכשיר כזה K-JAM.

היתרו הוא פשוט מאוד: שהוא תמיד אתך

אם יש לך מחשב כף יד הוא לא יהיה עליך כל הזמן, מסיבות כמו גודל חוסר שימוש יומי וכולה..

מחשב כף יד יעודי בטוח שיותר טוב, יותר מהיר יותר חזק.

אבל היתרון של משולב בזמינות מנצח, במיוחד אם יש גם GPS.

החסרון של מכשיר משולב: טלפון ענק, קצת קשה להתעסק איתו בזמן דיבור,

וכל פעם שהוא קורס אין לך טלפון עד שתסדר אותו.

אישית אני ממליץ על משולב אבל מתקדם כמו קייזר וכאלה, ולא K-KAM ומטה.

פורסם
חוסר שימוש יומי וכולה..

רוב מי שמחזיק מכשירים כאלו לא כגאדג'ט משתמש בו על תקן יום יומי קבוע (כספר טלפונים עם כתובות , GPS , יומן פגישות , תזכורות , רשימות וכו...).

מי שמחזיק כזה מכשיר כגאדג'ט מבזבז את הכסף שלו בצורה קשה.

עם שאר הדברים שאמרת אני מסכים.

בקיצור BLACK JOKER , אתה מחפש גאדג'ט לשחק איתו - קנה IPHONE או PSP.

עזוב את המכשירים המשולבים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא משנה מה ביקורת כזו או אחרת טוענת, ה-IPHONE השאיר אותי פעור עם ראיית הטכנולוגיה החדשה.

אני לא מחפש גאג'ט "רק לשחק איתו" ,אני לא ילד קטן ואני מתכוון, כמו כל אדם מבוגר, לרכוש את המכשיר מכספי האישי בלבד.

יש רק יתרון אחד - אתה לא נסחב עם 2 מכשירים.

מכשירי HTC די חרא בתור טלפון, וכך לטעמי כל מכשיר עם Windows mobile, זה פשוט לא נוח במידה של ממשק נוקיה, למשל.

הם די אחלה בתור מחשב כף יד, מאוד היה לי נוח להשתמש בהם למיילים. לגבי אינטרנט - לא יודע, גם ככה הכל די נראה קקה על מסך כ"כ קטן, לא הייתי בונה על זה.

לאחר שראיתי שהמכשיר החדש של HTC עולה בסביבות ה-5000 ש"ח, הוא יורד מהפרק. למען האמת, ציפיתי למחיר של 3000-3500 גג והמחיר הנ"ל ממש לא מתאים לי. במחיר כזה, אני יכול לרכוש מחשב נייד לא רע בכלל.

אם אני לא טועה, המכשירים החדשים מצויידים במסכים של 3 אינץ' ומעלה, בשבילי זה כבר לא נחשב כזה קטן. מה עוד, שככל שהטכנולוגיה מתקדמת, המכשירים נהיים יותר קומפקטים. אומנם כמו מילניום של מוטורולה הם לא יהיו, אבל הם גם לא יהיו כאלו "בטטות" :)

עכשיו, אני מעוניין לחדד שאלה אחת:

מה ייעודו/יתרונותיו של מחשב כף יד (פאלם)?

פורסם

אני יכול להגיד לך שאישתי משתמשת בו בלי הפסקה לצרכי עבודה. בעיקר בתור יומן אלקטרוני מתוחכם מאוד ולבדיקת מיילים בלי הפסקה.

יש כאלה שמשתמשים בו בתור GPS, ואפילו בשביל להקליד במהלך הרצאות (בתוספת מקלדת BT).

בחו"ל אנחנו משתמשים בו בתור מכשיר גישה לאינטרנט (מכל מקום), ולצפיה בסרטים בטיסות. לדברים האלה הוא הרבה יותר נוח ממחשב נייד (גדול ומסורבל).

אני לא מצאתי צידוק להחזיק מחשב כף יד רק בשבילי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
GPS במחשב נייד זאת תוספת לא קטנה של 1200-1500 ש"ח.

אנטנה חיצונית טובה שמתחברת ב BT עולה 400 שקל.

אפשר להשאיר אותה אפילו בתיק של הנייד והיא קולטת (ברכב היא קולטת מהתא ככפות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ל-PALM אין GPS, לא? (לבחור שהזכיר פאלם).

לפאלם יש תוכנת ניווט בשם UDRIVE אך למיטב ידיעתי פיתוחה נעצר. מעבר לזה, כמעט לכל מכשיר של פאלם ניתן לחבר GPS בחיבור קווי או אלחוטי (BT).

בכל מקרה, לשאלה המרכזית: מה היתרונות של משולב?

1. זמינות אינטרנטית בכל מקום, משמע: מיילים בזמן אמת (כמו SMS, רק במכשירים תומכי PUSH) סנכרון של אנשי כל היומן ואנשי הקשר לשרת אשר בין היתר מהווה גיבוי תמידי ועדכני לכל היומן. אפשרות לקבלת עדכונים וחיוויים שונים כגון מזג אוויר, פקקים, חדשות וכו בזמן אמת (סייע לי המון ברגע שזיהיתי פקק "מרחוק".)

2. מעבר להיותו מקושר הוא פלטפורמה לכל התוכנות שרצות על מחשבי כף יד כגון: ניהול רשימות, יומן, סרטונים, תמונות, ססמאות שונות ונראה לי שתמצא תוכנה כמעט לכל תחום שתחפש.

3. GPS וניווט - לכל המכשירים הללו יש אפשרות לחבר GPS אלחוטי (BT) ולהתקין תוכנת ניווט שתתקשר עם המכשיר ותציג את הניווט על צג המשולב. מגוון תוכנות הניווט רחב (כביש, שטח, מפות מכוילות וכו וכו) בסה"כ למי שצריך כלי כזה זה אחלה.

4. טלפון - לטעמי פחות נח אבל זה תלוי מאוד באופי השימוש שלך, אופי התנהלות החיים שלך וכדומה.

אני חושב שלפני שקונים מכשיר כזה יש צורך להגדיר צרכים, בדיוק כשם שאתה עושה לפני קניית רכב. לאחר הגדרת הצרכים לפנות ולראות איזה מכשירים מתאימים לך. אם אין לך צרכים, כנראה שאתה לא זקוק למכשיר כזה.

בדוק גם כאן:

www.pdace.com

וחפש את פורום תפוז בנושא פוקט PC.

אני מאמין שתמצא שם מידע רב ותוכל לקבל תמונה כללית.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
אפשר לתקוע את המקלט במקום מסתור ברכב ולחבר לאנטנה.

פיספסת את הנקודה, לא צריך ליתוקע אנטנה, המקלט GPS שמתחבר ב BT הוא למעשה האנטנה וכל זה בגודל של מצית זיפו שאפשר ליזרוק בכל מקום ברכב.

זה ניטען ומחזיק המון זמן, ואפשר להשאירו אותו מחובר קבוע למצית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן, אצלי ה-GPS מחובר לשקע טעינה בתא המטען ותמיד דולק. ככה שבכל רגע נתון אני יכול להתחיל לנווט מבלי לחכות שה-PGS יקבל FIX. אנטנה חיצונית חיונית רק למקרה בו ה-GPS מדור ישן ונמצא ברכב באזור בעייתי עם הפרעות קליטה קשות.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...