Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעות בכתובת של דו"ח החניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם...

בשבוע שעבר גיליתי על שמשת המכונית שלי דו"ח חניה עירוני (של עיריית בני ברק) על חניה בטווח 12 מ' ממעבר חציה. הרכב לא נגע אפילו עם הפגוש בפס הלבן של המעבר חציה אבל בשביל הפקח החביב כנראה שזה היה מספיק כדי להפעיל חוק עזר עירוני שאומר שאני לא יכול לחנות אפילו בתחום 12 מ' מהפס...

העניין הוא, שהדו"ח נרשם על כתבות שונה לחלוטין מהכתובת בה חניתי, נכתב שם שהעבירה צולמה כך שאני מאמין שיש בידם תמונה שמראה שחניתי קרוב למעבר חציה, פשוט לא ברחוב שהפקח רשם.

השאלה שלי היא האם יש לי משהו לעשות, האם יש טעם לערער בעקבות העובדה שיש טעות בדו"ח או שזה מאמץ סרק וכבר עדיף לשלם ולגמור עם הסיפור הזה?

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

יש סעיף בחוק (5946)

האוסר חניה בתחום של 12 מטר.

סעיף נוסף (5947)

גם העמדת רכב בסמוך לקו העצירה שלפני צומת או מעבר חציה.

בשני המקרים הקנס הוא 100 ש"ח ללא נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בוקר טוב,

ברור לי שעל פי הלשון היבשה של החוק אני אשם, ואם לא תהיה ברירה, נהיה ילדים טובים ונשלם, השאלה שלי היא האם יש לי משהו לעשות כדי להביא לביטול של הדו"ח בעקבות העובדה כי הדו"ח נרשם על חניה ברחוב שונה לחלוטין מהרחוב בו חניתי בפועל?

תודה

פורסם

ציינת שהרכב צולם ויש ברשותם את התמונה, בקש שיציגו לך אותה, במידה ויראו לך את התמונה אין הרבה מה לעשות.

*לא מטיפה לך מוסר אבל חניה בסמוך למעבר חציה מהווה בעיה עבור נהגים שחולפים במקום ולא יכולים לראות ילדים נמוכי קומה המבקשים לחצות את הכביש.

רוב הילדים שרואים מעבר חציה פשוט חוצים, אין להם מחשבה מה עלול לקרות, אין להם הבנה מה זה זמן תגובה של נהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

החניה לא היתה צמוד ממש לפס הלבן אבל בכל מקרה אני אקח לתשומת ליבי את ההערה שלך, תודה.

לגבי השאלה המקורית שלי, אין איזה עניין שברגע שיש טעות כלשהי בדו"ח (ולו הקטנה ביותר), הדו"ח מבוטל?

פורסם

לדעתי בלבד אם היה שינוי במספר הרכב וההודעה על הקנס לא הוצמדה לחלון ונשלחה בדואר.

(היה שירשור לפני מספר ימים על רכב שהורד מהכביש על ידי שוטר למרות שהרכב היה תקין לחלוטין, והיתה בעיה ברישום של הרכב ונפלה טעות).

במקרה של צילום רכב וכשהדוח נמצא על שימשת החלון קצת יותר בעיתי.

אפשר לשאול באיזה רחוב בבני ברק קיבלת את הקנס?

ל'

פורסם

לשאול תמיד אפשר :)

הדו"ח ניתן ברחוב גרשטנקורן (רחוב קטנצ'יק ממש ליד היציאה להרא"ה של רמת גן) ובדו"ח מופיע כאילו העבירה התבצעה ברחוב דב גרונר (נמצא באיזור המוסכים שליד רחוב הירקון).

הדו"ח הוצמד לחלון אבל הבנתי שממילא אני לא צריך לעשות שום דבר עד שהוא מגיע בדואר הביתה, תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

חכה לדו"ח בדואר.

בקש העתק תמונה. אם יש בתמונה פרטים סביביתיים של המקום, צא למקום ותראה אם הפרטים הסביבתיים שבתמונה מתאימים לכתובת שבדו"ח.

במידה ואין זהות, תוכל לטעון שאין קשר בין התמונה לכתובת ובקש את ביטול הדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...