Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי נפל לידי סאב 8" שרווד אקטיבי כמובן,רציני לחבר אותו נוסף לסאב האקטיבי אצלי הקיים,השאלה הנישאלת היא מאד פשוטה והיא מופנת אך ורק למביני האלקטרוניקה שבניכם:[תמיר להתפקד]

*האם אין שום בעיה בכך שאני יפצל את היצאת LFE האקטיבית אשר נימצאת ברסיבר[ימהה]ו2 יציאות אשר יזינו 2 סאבים אקטיבים [ולא אחד],האם יגרם נזק למגבר כתוצאה מעומס נוסף על היציאה שאוליי יעודה הוא להזנת סאב אחד בעומס קבוע ,שכאשר עוד סאב יתווסף העומס ישתנה -דבר שיפגע ביציאת הLFE מהרסיבר?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפי דעתי, זה לא יפגע בשום דבר.

RCA לא תלויים בעומס, הם פשוט מוציאים מתח כלשהו שבמקרה של סאב אקטיבי, מזין לך את המגבר של הסאב.

בקיצור בהרבה מערכות מחובר מפצל יציאות מהמגבר ל-2 RCA שמתברים לצד ימין של ולצאד שמאל של הכניסה לסאב..

ובהם הכל עובד טוב ויפה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לא שאלתי מה יעשה את העבודה[את הפרוצדורה של החיבור אני כבר יודע] השאלה הנישאלת האם לא יגרם נזק ליציאת הLFE של הרסיבר כתוצאה מפיצור היציאה והזנת 2 צרכנים[סאבים אקטיבים],וכמובן שאני רוצה תשובה ממי שמבין עניין ולא אחד שמנחש כי זה גם אני יכול.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אין שום עומס. תחשוב על זה ככה: זה הוא פיצול של יציאת אודיו רגילה

וחיבורה ל-2 מגברים שונים. זה הכול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלי יש שני סאבים בחדר , מורל 12 אינצ

פיצלתי עם מפצל אר סי אי

ואז כל צד פיצלתי לשתי היציאות בסאב.

הידעתם שחיבור רק של צד אחד בסאב הוא חלש ב 30 אחוז באם תחברו את שני הצדדים .

שומעים אצלי בחדר גם עדן

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תוכן חדש...