Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעצבת צעירה , פתחתי עסק ואני מעוניינת להחליף את הרכב שלי (יונדאי אקסנט 2001 אוטומטית) ברכב "מסחרי" , אשמח לקבל הצעות לגבי הקנגו או הברלינגו , למרות שעד כה שמעתי בעיקר העדפות לסיטרואן , הבעיה היחידה שלי היא שאני כמובן מעדיפה רכב אוטומטי , יש למישהו הצעות חלופיות למסחרי עד 50,000 אוטומטי ... קיים בכלל דבר כזה?

ומה דעתכם על ליסינג?

פורסם

שלום לך!

הנושא של ברלינגו/קנגו נידון כבר מס' פעמים ותוכלי גם לראות אשכולות דומים בתחתית שרשור זה.

כאחד שנוהג בברלינגו, ולאור נסיונם של אחרים (מכרים)ברכב זה, "בהתחלה" הוא בסדר, ואח"כ מתחילות התקלות על ימין ועל שמאל, אבל זו רק דעתי.

דוקא קנגו לדעתי יותר אמינה, אם כי פחות נוחה לנוהג/ת ויותר קטנה. אלא מה - שני רכבי הדיזל הללו מגיעים עם גיר רגיל. יוצאת מהכלל היא קנגו בנזין 1600 עם גיר אוטומטי. לדעתי שווה בהחלט בדיקה (אני לא יודע לומר אם זה נכנס בתקציב של 50K, ייתכן שכן).

alfa 156 2.5.

פורסם
שלום לך!

יוצאת מהכלל היא קנגו בנזין 1600 עם גיר אוטומטי. לדעתי שווה בהחלט בדיקה (אני לא יודע לומר אם זה נכנס בתקציב של 50K, ייתכן שכן).

לאחר מספר נסיעות על הדגם ומהתרשמות מבעל רכב שכזה (לא זה שבו נהגתי)

המנוע די נמרץ (לפי הבנתי מדובר באותו אחד שיושב במאגנים החדשות), אחרי 120K וחיים לא קלים (רכב חברה) הגיר לא הראה סימני עייפות, צריכת הדלק היתה הגיונית יותר משל הנוכחית שלי (משפחתית 1.8).

הרכב היה די מהנה לנהיגה, שקט יחסית ונוח (שוב בהשוואה לרכב מסחרי לא לפריבט חדשה).

נכנסת בחלק העליון של התקציב, קיימות בשוק יחידות רבות יחסית שלהן קילומטרז' נמוך, עדיין מומלץ לבדוק לעומק.

לסיכום- שווה בדיקה

במידה והייתי מוכנה לוותר עלל הדרישה לאוטומט היה נפתח בפנייך כל שוק הט"ד (מסחריות ופרטיות כאחד) והיית יכולה למצוא טנדרונים נהדרים בטווח המחירים.

נהנתי יחסית מהנהיגה על ברלינגו טורבו דיזל (הרגילות עגלתיות יחסית) אחרי 100K המנוע סחב מצוין, הרכב היה שקט נוח וזריז, לגבי אמינות באמת שאין לי מושג.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

גם לדעתי קנגו אוטומטית בחירה מעולה.

שקטה ונמרצת.

אם אני לא טועה אותו המנוע כמו במגאן רק בהספק מונמך של 90 כ"ס לטובת זמינות כח הנדרשת בטנדרון.

פורסם

השאלה היא אם את חייבת מסחרי בכזה גודל או יכולה להסתפק בסטיישן.

אם אוטומטי אז יש רק את הקנגו בנזין בסגמנט הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סביר להניח שיהיה קל יותר למצוא טנדר במצב טוב מאשר סטיישן אשר נמכר במספרים אפסים.

מעבר לעובדה שטנדרון מודרני דוגמאת הברלינגו עם מנוע HDI עדיפה לדעתי על האסטרה DTI .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שטנדרון מודרני דוגמאת הברלינגו עם מנוע HDI עדיפה לדעתי על האסטרה DTI .

האם ישנו איזה פרמטר שבו האסטרה מובילה, אם אתה מחפש רכב שיספק מקום אחסון רב, מבחר ושימושיות אין סיבה לקנות משהו שלא עונה על כל הצרכים.

למען האמת אני רואה היגיון רב יותר בקניית טנדרון שכזה מאשר בקניית פרייבט אפילו כשמדובר במשפחה עם ילדים, שלא לדבר על עסק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

היא ביקשה אוטומטי. בידני אין ספק שטנדרון עדיף (למעט בטיחות אקטיבית בעייתי - מי שנהג על קנגו, יודע שהרכב מתהפך בקלות).

אגב הטנדרונים גם נוחים בצורה מפתיעה. (מושבים נוחים ומתלים מצויינים).

פורסם

היתה לי קנגו מעל שנתים, אני לא יודע מאיפה הקביעה שהרכב מתהפך בקלות.

בידים נכונות הרכב מסוגל לבצע לפחות כמו רכב פרטי מין המניין, זאת עם מנוע 1.5 ט"ד או מנוע בנזין 1.6..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין, והיא גם בקושי נכנסת לתקציב - כלומר קונקט שמורה עם קילומטרז' סביר משנת 2004 (השנה הראשונה בשוק) עולה יותר מ 50000 ש"ח.

כמו שכתבו כבר מיליון פעם, גיר אוטומטי בסוג המכוניות האלו ובתקציב הזה יש רק לרנו קנגו בנזין, שנת 2004 ואולי גם 2005 נכנסות לתקציב.

בחברה שאני עובד בה, יש אחת כזאת, שנת 2006, עברה עד עכשיו 75000 ק"מ, תקלה יחידה שהיתה היא דליפת גז מהמזגן.

מבחינת איכות נסיעה, סחיבה, רעש וכו' - מקבילה למכונית פרטית ממוצעת עם מנוע 1600, אבל נוחה ומרווחת יותר.

• תוכן חדש...