Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צ'מע...סתם ניפחת את זה לרמה של מכירת האוטו.בסוף יקנה אותו איזה ערבי (אני מתנצל על הביטוי ערבי.אם מישהו כאן ערבי אז אני מתנצל מראש על חוסר הקורקטיות הפוליטית) וישפץ את הראש ב500 שקל אצל חברים - והוא הרוויח אוטו מעולה במחיר מגוכך.

תומר, רק שתדע פותח הדיון הוא ערבי :lol:

פורסם
צ'מע...סתם ניפחת את זה לרמה של מכירת האוטו.בסוף יקנה אותו איזה ערבי (אני מתנצל על הביטוי ערבי.אם מישהו כאן ערבי אז אני מתנצל מראש על חוסר הקורקטיות הפוליטית) וישפץ את הראש ב500 שקל אצל חברים - והוא הרוויח אוטו מעולה במחיר מגוכך.

הסימפטומים שתיארת זה כולה ראש מנוע גמור. לא מנוע ולא שעוונית.

ראש מנוע של סאאב יעלה איזה 2000-3000 שקלים לשפץ-בהנחה שלא תיגש למורשה UMI - הם יקרים בסאאב בצורה שערורייתית.

תומר ... אני לקחתי את הרכב במצב מצויין ....

אצל UMI אני לא אלך כי כבר דפקו אותי שם יותר מידיי פעמים ...

אגב אני ערבי ... ואחרי הנסיון שלי עם UMI אני חוזר לצורת התיקון הערבית :wink: אבל אצל אנשים מומחים לסאאב ומכירים את הרכבים הללו מזמן .. ( אם מישהו רוצה אני יכול להמליץ על מישהו בחיפה ) המחיר של השיפוץ עולה כ 3000 שצלו .. אצל UMI בכלל אין על מה לדבר אני לא מוכן ללכת שם .. גם כך קשה לי להשיג את הכסף ..

ראש מנוע של סאאב עולה הרבה ... אבל הבעיה העיקרית בראש המנוע שם היא שפירוק ופתיחת המנוע שלה מאוד קשה - אחרי שדיברתי איתם כדי לפתוח את המנוע צריך להוריד קודם את הגיר וכל מיני בלאגנים .. אם ראש המנוע נדפק קצת ( שכחתי איך אומרים את זה אז הראש יתוקן) אם הוא סדוק אז צריך להחליף .. חלקי סאאב יקרים .. ובכלל אם הוא סדוק אז עדיף כבר להחליף מנוע ...

גם כך כנראה שבסוף אבי מתכוון להחזיק את הרכב לעוד כמה חודשים ולא מוכר כרגע .. לפחות זו דעתו היום , אתמול היתה אחרת .. אבל עד ליום ראשון אני אדע מה קורה באמת .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בגלל העיסוק שלי, אני מכיר לא מעט כאלה שחורטים ראשי מנוע. הבעיה איתם שמידת הדיוק שלהם בחריטה עלולה להיות עלובה למדי. צריך "לשבת להם על הראש" במהלך החריטה כדי שיבדקו עם פופיטסט את ההתקדמות לעבר המידה. חריגה של 0.05-0.1 מ"מ עלולה להיות לגרור בעיות בהמשך.

תשים לב כי את הבדיקה הוא מבצע אך ורק עם פופיטסט ולא עם קליבר. תבדוק שהוא מאפס את הפופיטסט לפני תחילת העבודה עם מיקרומטר.

אתה מוזמן לבוא לבדוק אצלי במפעל את המידה הסופית בחדר ביקורת תקני בסיום העבודה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
בגלל העיסוק שלי, אני מכיר לא מעט כאלה שחורטים ראשי מנוע. הבעיה איתם שמידת הדיוק שלהם בחריטה עלולה להיות עלובה למדי. צריך "לשבת להם על הראש" במהלך החריטה כדי שיבדקו עם פופיטסט את ההתקדמות לעבר המידה. חריגה של 0.05-0.1 מ"מ עלולה להיות לגרור בעיות בהמשך.

תשים לב כי את הבדיקה הוא מבצע אך ורק עם פופיטסט ולא עם קליבר. תבדוק שהוא מאפס את הפופיטסט לפני תחילת העבודה עם מיקרומטר.

אתה מוזמן לבוא לבדוק אצלי במפעל את המידה הסופית בחדר ביקורת תקני בסיום העבודה.

יניב

תודה יניב ,

אבל איך בדיוק אני יודע את המידה הראשונית התקנית שצריכה להיות , והמידה אחרי החריטה ??

תודה על ההזמנה , אני אגיע לי פעם למפעל בכל מקרה :) מעניין לראות :wink:

נ.ב.

אל תגיד לי שאתה עדיין בעבודה ולכן אתה לא ב ICQ :?:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בדרך כלל יש סימון יצרן על הראש עד כמה מותר להוריד מהגובה בחריטה.

כאשר מיסתקלים על שטח הראש מהצד של חללי השריפה יש לחפש מעיין שקע

ביציקה וכאשר חורטים אם השקע נעלם אז הראש נמוך מידי והמנוע יתחמם

כמו כן ניתן לפצות על הפרשי הגובה עי" הרכבת סתם ראש עבה יותר.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
בדרך כלל יש סימון יצרן על הראש עד כמה מותר להוריד מהגובה בחריטה.

כאשר מיסתקלים על שטח הראש מהצד של חללי השריפה יש לחפש מעיין שקע

ביציקה וכאשר חורטים אם השקע נעלם אז הראש נמוך מידי והמנוע יתחמם

כמו כן ניתן לפצות על הפרשי הגובה עי" הרכבת סתם ראש עבה יותר.

למרות שלא הבנתי מקריאה ראשונה אבל בסוף הבנתי ( בערך ) תודה רבה לך

Henry Miller

פורסם

עדכון ...

ההחלטה נפלה ...

אנחנו משאירים את הרכב.. והיום מבצעים חריטה של ראש המנוע ...

מקווים שמחר הרכב יהיה גמור ..( אני לא ממש מאמין אבל מקווה )

ואני אעדכן איך המנוע יהיה אחרי כל זה....

פאדי

שקצת מתוסבך

Henry Miller

• תוכן חדש...