Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי מיצובישי גאלאנט 95 וצריכת הדלק עלתה לאחרונה באופן משמעותי מה יכולה להיות הבעיה

דבר ראשון הוא "החלפת מצתים חוטי הצתה ומסנן אוויר !, בצע וחזור אלי.....

דוד ברזילי

:idea::idea::idea:

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
יש לי מיצובישי גאלאנט 95 וצריכת הדלק עלתה לאחרונה באופן משמעותי מה יכולה להיות הבעיה

אפשר אולי לקבל נתונים מדוייקים מהי התצרוכת הנוכחית ומה היה לפני? האם השתנה מסלול הנסיעה היומיומי או הנהג?

פורסם
אפשר אולי לקבל נתונים מדוייקים מהי התצרוכת הנוכחית ומה היה לפני? האם השתנה מסלול הנסיעה היומיומי או הנהג?

מסלול הנסיעה לא השתנה ולא הנהג בקשר לתצרוכת בשבוע הייתי ממלא 200 שח ועכשיו ב 400 שח

פורסם

צריכת דלק לא נמדדת בשקלים לשבוע.

תמלא מיכל מלא, תאפס מד. קילומטרים, תיסע 200 ק"מ, שוב תמלא מיכל מלא ותעשה חישוב:

מס. קילומטרים לחלק למס. ליטרים שנכנס בתידלוק מלא ותקבל תוצאה -מספר ק"מ לליטר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דוד ברזילי

אתה בטוח שזה הדבר הראשון שצריך לעשות? כי חוטי הצתה, מצתים ומסנן אוויר תחלופיים זה מסתכם בערך 300-500 ש"ח

לא חבל על הכסף עם זאת לא הבעיה בכלל?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יכול להיות שחישן החמצן נדפק לך, ולכן כרגע אין משוב למחשב המנוע בקשר למצב התערובת.

כנס לבדיקה ממוחשבת, במידה והדבר קרה לך בפתאומיות וללא כל סימנים נוספים הייתי ישר הולך לבדיקה ממוחשבת. (כנראה אחד החיישנים)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

דוד ברזילי

בעצתך החלפתי חוטי הצתה ומצתים והבעיה באמת נפתרה הרכב חזר לצריכה הרגילה שלו בתודה מראש אהרון

• תוכן חדש...