Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אוהבי הקסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים.

אחת מהסיבות שהחלטתי לוותר על קסנון - חוסר בעדשה.

רכישת פנסים מקוריים עם עדשה = נזק של 700 יורו, וזה לא מעט כסף.

אני "התפשרתי" על Philips Diamond Vision 5000K

התאורה השתפרה, הן לא מסנוורות והן בהירות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין קשה למצוא את המנורות האלו בארץ, צריך להזמין מחו"ל וכדומה, דבר שאני לא מתמצא בו.

אי אפשר לבקש מהיבואן פיליפס בארץ ליבוא לארץ מנורות כאלו?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
נכון להיום משרד התחבורה בוחן מחדש את נושא הקסנונים, ויתיר לשימוש בשלב הבא רק רכבים שמצוידים בעדשות מתאימות...זה תהליך של תקינה ואני חושב שזה ממש נכון לעשות זאת כך.

אני עובד עם החבר'ה האלה באופו צמוד ואשמח לעדכן אתכם באופן שוטף.

כרגע הם לומדים את הנושא, את הטכנולוגיה ויציבו רף איכות על פי תקינה של מכון התקנים ואישור של היבואנים.

הציפו את הארץ בקיטים זולים ולא איכותיים..אנשים התקינו 12K בגוונים שונים כחול -סגול...וגרמו לסינוור.

באירופה החוק הזה גם קיים ונעקף באופו אינטנסיבי.

הכל התחיל מאותם רכבים בודדים, ליטיסים ורכבים ישנים שהתקינו קסנונן ללא שום כיוון אורות ומסנוורים את כולם. אז לפני שאנו באים בטענות למשרד התחבורה..בואו נסתכל אצלנו בחצר.

צודק בהחלט לגבי ה 12000K וכו'.

מה שמפחיד אותי זה שמשרד התחבורע יאפשר מונופול של יבואן אחד בגלל לוביסטים. כמו שהיה עם האפוד הזוהר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
צודק בהחלט לגבי ה 12000K וכו'.

מה שמפחיד אותי זה שמשרד התחבורע יאפשר מונופול של יבואן אחד בגלל לוביסטים. כמו שהיה עם האפוד הזוהר.

מה שצריך לשנות לך זה המחיר הכי טוב. המטרה היא להגדיר לאיזה רכב מותר (על פי הנחיות היצרן, העדשות בפנסי החזית וכדומה) יוגדרו איכותיות של בלסטים. כמובן, נורות בתקן אירופאי E1. כמו כן אני מעריך שיוגדר תקן להתקנה , יהיה מחויב לבצע בדיקה וכיוון אורות ולקבל אישור מסודר על ידי גוף מוסמך (או מתקין שהוסמך).

מי שיעמוד בזה יוכל לייבא / להתקין....

ברוך -

פורסם

נגיד ואני מזמין מחול קסנון אז לא יתנו לי אישור להכניס אותם ??

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
נגיד ואני מזמין מחול קסנון אז לא יתנו לי אישור להכניס אותם ??

יתנו לך אישור ובתנאי שתציג רשיון רכב, הם יבדקו מול היבואן האם הרכב שלך תומך בקסנון ואז יאשרו

ברוך -

פורסם

הנה דוגמא שחוק הזה פשוט מטומטם.

מי שמזמין איביזה 08 עם קסנון , זאת אומר התקנה אצל רדיו מילאנו , אגב קיט גרוע עם באלסטים מפלסטיק , עולה לצרכן 2500 שקל.

אבל מה ? הקסנון הזה יהיה רשום כחוקי!!!.

אבל מי שהזמין איביזה 08 ורק אחרי שהוא קיבל אותה , הלך והתקין קסנון אצל פיטס סטופ (סתם לדוגמא) שהקסנון לא יהיה רשום ולא יהיה חוקי !

סתם חוק דבילי.

ואגב אני סכ"ה תומך בחוק , כמה שכואב לי וזה יהיה לי הכי קשה בעולם להפרד מהתאורה הזו , אחרי קסנון אמיתי כל תאורה אחרת נראת פשוט חלשה מידי. :\

פורסם
+ אם זה מכוון כמו שצריך זה בכלל לא מסנוור! בדקתי את זה בעצמי ...
כיוון לא עוזר נגד קפיצות בכביש שגורמות לסינוור, נגד מצב סוף עלייה שהפנסים מכוונים לתוך העיניים של מי שמולך, וכן למצב של הרבה משקל מאחור.
פורסם

קסנון OEM מהיצרן מגיע עם כיוון גובה אלומה אוטומטי.

ברכב שלי לדוג', מותקן חיישן שמחובר לסרן האחורי ומכוון את גובה האלומה בהתאם לעומס ברכב בצורה עצמאית לגמרי כל הזמן שהאורות דלוקים.

Veni Vidi Vici

פורסם
כיוון לא עוזר נגד קפיצות בכביש שגורמות לסינוור, נגד מצב סוף עלייה שהפנסים מכוונים לתוך העיניים של מי שמולך, וכן למצב של הרבה משקל מאחור.

זה משהו אחר, לדעתי בחוק צריך להרשות התקנה של קסנון בתנאי שיש מערכת לכיוון התאורה (האלומה - כמעט בכל רכב משנת 2000 + יש)

ככה פותרים מצבים כמו שאתה מתאר.

ואני לא יודע איך זה אצל אחרים, אני יודע שמאז שאני עם הקסנון אף פעם לא סינוורתי.

הכל תלוי ברכב, בהתקנה, באיכות הקיט ובכוון - אם הכל כמו שצריך אין שום בעיה.

פורסם
הנה דוגמא שחוק הזה פשוט מטומטם.

מי שמזמין איביזה 08 עם קסנון , זאת אומר התקנה אצל רדיו מילאנו , אגב קיט גרוע עם באלסטים מפלסטיק , עולה לצרכן 2500 שקל.

אבל מה ? הקסנון הזה יהיה רשום כחוקי!!!.

אבל מי שהזמין איביזה 08 ורק אחרי שהוא קיבל אותה , הלך והתקין קסנון אצל פיטס סטופ (סתם לדוגמא) שהקסנון לא יהיה רשום ולא יהיה חוקי !

סתם חוק דבילי.

ואגב אני סכ"ה תומך בחוק , כמה שכואב לי וזה יהיה לי הכי קשה בעולם להפרד מהתאורה הזו , אחרי קסנון אמיתי כל תאורה אחרת נראת פשוט חלשה מידי. :\

עד עכשיו לא היה חוק ולכן זה היה פרוץ, מעכשיו גם מילאנו לא יוכלו סתם ככה להתקין קיטים.

כל מה שתצטרך זה לשים פנסים עם עדשות שתומכות בקסנון ואז תהיה לך אפשרות להרכיב קיט קסנון.

מה שמעצבן זה שהם קודם אוסרים ורק אחרי זה חושבים איך כן להתיר עם מגבלות כאלה ואחרות. היו יכולים פשוט ישר לשים מגבלות בלי לסגור לגמרי (זמנית) התקנה\ייבוא של קסנון.

מה שעוד יהיה דפוק פה, בהנחה ואני אקנה מחו"ל קיט ועדשות וארכיב לבד בבית, הרי אף מתקין פה לא פראייר, הוא ירצה כסף על האישור של הכיוון והכל וזה הבעיה הרצינית כי הישראלי החכם יקח ממך כסף או על ההתקנה או על האישור רק תבחר על מה מבניהם אתה רוצה לשלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נתחיל בזה שמעכשיו קסנון יהיה רשום ברישיון.

כל מי שהתקין קסנון עם עדשות בלי עדשות , כן אנג'ל אייז לא אנג'ל אייז. זה לא חוקי וזה הורדה מכביש על שינוי מבנה.

כדי שיהיה לך אישור על קסנון , הקסנון חייב להיות מקורי , מורכב במפעלי היצרן , שמגיע עם שפריצרים שמנקים את הלכלוך מהעדשה. זה מה שנכון לתקנה הנוכחית.

זה הכל.

סיאט ממשיכים להתקין קסונונים אצל רדיו מילאנו ורכב מקבל אישור ברישיון , וזו הקומבינה שמרגיזה בחוק הזה.

לקוח שרוצה פנסי קסנון מקוריים של איביזה שיורכבו בספרד , נדרש לשלם תוספת של 15,000 שקל.

ואני אומר בכאב לב , לא תודה.

• תוכן חדש...