Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מצאתי טויוטה קורולה יד שנייה במחיר 61,000- משנת 2001, קילומטרז 160000. זה נשמע לי קצת יקר.האם אני צודקת? איך אני מבררת כמה רכב אמור לעלות?

תודה!

פורסם

חפשי בגוגל מחירוני רכב.

יש מחירונים רבים, חלקם בחינם וחלקם בתשלום.

בפורום ישנו איסור לפרסם מחירים ממחירונים בתשלום עקב הגנה על זכויות יוצרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מחירון הקורולה באופן כללי יקר מאוד, והמחיר המוצע הוא בסביבות המחירון.

לדעתי, המוכר צריך להוריד כמה אלפים על הק"מ הגובהה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מחיר הקורולה גבוה מאוד למשומשות. לדעתי, לא מוצדק להוציא סכום כזה על קורולה עם ק"מ כ"כ גבוה. יש אפשרויות הרבה יותר טובות בתקציב שלך.

פורסם

מקלידה בגוגל לוי יצחק, ובעלות של שיחה סלולרית את נכנסת למחירון ברשת.

מעבר לזאת, 61K זה שוד לאור יום לרכב בק"מ הנ"ל, ממליץ לך לחפש אלטרנטיבות אשר אינם עונות לשם קורולה, תקבלי שנתון חדש בשנתים ומכונית לא פחות טובה, אם את נעולה על יפני תנסי אלמרה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...