Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מערכת עם שני מגברים ,סאב,רמקולים מאחורה,קומפוננט מקדימה.

משום מה המערכת שורקת שמניעים את הרכב.

שמתי משתיקים לא עוזר.

כמובן שההתקנה היא לפי הספר שחשמל לחוד ורמקולים לחוד.

ניסיתי להעביר את הכבל מתח כך שהוא לא פוגש את האלטרנטור, לא עוזר.

ניסיתי לבצע הארקה ל- RCA במגברים, גם לא עוזר.

הבנתי גם מאנשים אחרים שהרכב הזה קשה להתקנות.

האם מישהו יכול לומר לי או למצוא פתרון כי אני לא יכול לנסוע עם המערכת המקורית....

אני חייב לשמוע מוסיקה איכותית.

כמו כן כשמדליקים את המערכת יש פיק וכשמנמיכים עד הסוף ומגבירים שוב גם כן יש פיק.

מי ...מי יכול לעזור לי.....הכל מותקן רק צריך לפתור לי את הבעיה.

כמו כן האם אפשר להוציא יציאות RCA מהמערכת המקורית למגברים ?

אל תחפשו יותר מידי...

תתקשרו אליי.

פורסם

1)בקשר לרעש, תיבדוק את המינוסים של המגברים שהם מחוברים טוב.

2)לא ניתן לחבר RCA למערכת מקורית ברוב המיקרים אבל ניתן לחבר בהיי גיין את המגברים.

פורסם

אני מבין שהHU שלך הוא לא HU מקורי אל HU אפטר מרקט לפי מה שאתה רושם "אני לא יכול לנסוע עם המערכת המקורית"

קודם כל, זה רכב שיש בו המון יחידות מחשוב, צמות מיוחדות עם קונקטורים שיש בהם הרבה פטנטים גם ככה - יכול להיות קריות אוויר שמחוברות למשל דרך הצמה הזאת, בקרת אקלים וכו' וכו'...

תדאג שחוטי המינוס יהיו עבים לפחות כמו חוטי הפלוס (אני מעדיף תמיד שהמינוס יהיה עבה יותר)

תנסה לבחור למגברים נקודות הארכה שונות.

תוודא שהגוף של המגבר לא נוגע בחלקי מתכת של הרכב (פלטת עץ וברגים שתופסים את המגבר שלא יחדרו אותה).

תנסה להאריק את הHU גם לגוף הרכב ותראה עם זה עוזר.

מעבר לזה הייתי מציע לך לפרט את מרכיבי המערכת ולנסות לתאר איך הם מותקנים - כי זה קצת לא ברור מכל מה שרשמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תחפש את הבעיה. אולי זה RCA לא טוב או שהוא עובר ממש ליד איזה מחשב ברכב שכדאי לשחק איתו והרעש יחלש. אולי זה אחד המכשירים שלך. מגבר 1 או מגבר 2. תנסה לחבר מקורות אחרים למגברים כמו נגני MP3. וליבדוק האם קיים הרעש. תימצא איזה מהמכשירים נותן את הרעש.

פורסם

לפי מה אתה כותב יש לך מתאם HI POWER. מתאם מיציאת רמקולים לחיבור RCA.

הדבר הזה תקבל רעשים בקלות!

תרחיק אותו לבג'ז! ושם תתקין אותו! רחוק ממחשבים! מקווים של חשמל. וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...