Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סקסו - צריכת דלק בנזין ודיזל ועוד

shukif
שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב (שני) בדגש חזק על חסכון. אני מעריך קלומטרז' של 25-30 אלף בשנה.

אני יודע שאגרת רישוי של סקסו דיזל כ 1300 ש"ח - לא הפרש משמעותי מבנזין (אם בכלל).

אני יודע שמחיר הסולר כבד הגיע לבנזין ואולי צפוי לעלות.

אני מעדיף מבחינת נוחות הנסיעה בנזין, אבל אם הדיזל חסכוני יותר (ולא בהפרש זניח) - אקח דיזל.

טווח השנים שאני מחפש 2000 - 2002.

מבחינתי - הנעלמים הם - האם יש הפרש בביטוח?

האם יש יותר תקלות או עלויות גבוהות יותר בטיפול בסקסו דיזל מבנזין?

ובעיקר - מה צריכת הדלק של סקסו בנזין (ואיזה נפת מנוע מומלץ)?

כ"כ האם זה נכון שסקסו דיזל צורכות בערך 20 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת? האם זה נכון גם לשנתונים אלו כמשומשים?

מה קילומטרז' הגיוני לשנתונים אלו (לדיזל ולבנזין)?

ראיתי שכבר היו על נושא הסקסו דיונים - אבל לא הצלחתי לקבל תמונה מקיפה.

אשמח גם לתשובות חלקיות - מבעלי נסיון שיודעים ממקור ראשון ומנסיון מה הנתונים.

אם למישהו יש רעיון לרכב אחר שיהיה חסכוני באותה מידה בתקציב דומה (עד 25,000 ש"ח במחירון) - אשמח לשמוע.

תודה מראש

שוקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הורי קנו בתור רכב שני סקסו 1.1,

צריכת הדלק היא כ-17 ק"מ לליטר.

דגם כזה במצב שמור צריך לעלות כ-10000 ש"ח וישאר לך מספיק ע"מ לשפצר אותו כמו שצריך.

סחיבת המנוע מפתיעה לטובה

בקיצור, ממליץ בחום על הדגם הנ"ל.

אליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב אחר עם צריכת סולר דומה(18:18)) סיאט קורדובה SDI או פולו קלאסיק SDI (רכבים זהים) ובתקציב שלך תוכל לקנות שנתון 2000-2001. נהגי מוניות עברו על הרכבים כאלה עד 400- 500 אלף ק"מ. כמובן שצריך לחפש מפרטי ועם מספר ק"מ הגיוני.

קילומטראז' הגיוני לדיזל-כ 30 אלף לשנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1:20 מעורב זה אופטימי מדיי. אולי בבין-עירוני, וגם זה אני לא מאמין (הניסיון שלי מעיד על 1:18 ).

מעורב אני מניח שזה יכול להגיע ל 1:15, 1:16 בלחץ - לא הרבה מעבר אם בכלל.

אין לי מושג איך הסקסו יחסית למתחרות (פולו לדוגמא), אבל לדעתי היא שווה את השווי הנמוך שלה.

אני לא חושב שיש הפרשים כלשהם בביטוח בין הדיזל לבנזין. כנ"ל לגבי הטיפולים (אולי הבדלים קטנים).

הסיבה שאני הייתי מעדיף את הדיזל זה בגלל עמידותה הגבוהה יותר.

הדיזל היא בעלת מנוע 1.5, הבנזין המקבילה מבחינת דלק היא 1.1 - לדעתי מנוע קטן כ"כ לא עתיד לשרוד ק"מ גבוה במיוחד. כמובן שיכול להיות מאוד שאני טועה, אבל אני יותר מאמין שעמידות מנוע הדיזל תיהיה גבוהה יותר ממנוע הבנזין.

אם תמצא בנזין עם ק"מ נמוך - זו אופציה מעניינת.

Back to the original - NC again.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...