Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם בן אדם רוצה לבודד את כל האוטו שזה אומר מינימום של 2 סטים של אקסטרים עדיין היית ממליץ על הדינאמט?למרות שבפרמטרים יבשים הם מאוד דומים?וגם אז ההפרש במחיר הוא יותר משמעותי

sound connecting people

פורסם
תשמע.

יצא לי לעבוד עם הדינאמט הרגיל. + האקסטרים

סקנד סקין הרגיל + הפרו

פז קר 3 סוגים שונים

ופגשתי עם הקיוב הזה. (החומר ב500 שקל)

ההבדל בין הפרו והקאסטרים. לא גדול. אבל היתרון הוא בכמות של הפרו. ובמחיר.!

הקיוב טיפה יותר עבה מחצי. והוא קל יותר.

עכשיו. עם אתה חושב שזה כזה קל לאטום. אתה מזה טועה.! ואתה מזה מטעה!

עם האיטום הראשון לא יצא טוב. השני יהיה יותר גרוע! ואז שניהם שווים לתחת.!

עם משהוא שמוכן להשקיע עוד טיפה. שיקח את אחד מהראשונים. (אקסטרים / פרו)

אבל באמת עם ההבדל היה 1000 שקל ומעלה אז זה על מה לחשוב.

אני חושב עם אני הייתי צריך לעשות חלק מהמקומות פעמיים (ויש מקומות שהם פעמיים). אתה יודע איזה סיוט.

ואז מה? אני צריך לעשות 4 פעמים??.

אז עם הבחור מוכן להשקיע עוד טיפה. ולקחת משהוא שידרוש פחות עבודה.!! ויהיה לו פחות כאש ראש. אז למה לא?

הכל טוב ויפה , אבל זה נורא קל לעבוד עם החומר הזה , הוא נדבק כמו סיליקון חם והוא נשאר דבוק ונורא קל לעבוד איתו ולדחוף אותו למקומות קשים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
מה לקרוא ומה ללמוד אני לא מבין .

שניהם עשויים מ BUTYL , ונייר כסף . מה אתה חופר ? יש עוד רכיבים נסתרים ?

כנראה שיש הבדל קטן ולא משמעותי בטמפרטורה שהחומר מסוגל לספוג , ויש הבדל במשקל .

אבל חומר זה חומר ! ומסה זה מסה ! ובאותו הכסף אתה יכול לעשות 2 שכבות שזה יוצא יותר מסה ויותר חומר בידוד !

גם במבחן באתר הזה ( שאני מכיר כבר שנה בערך ) כל החומרים העשויים מאותו החומר בערך זהים , אתה סתם מחפש להתחכם .

מה אתה רוצה , מה ... מה אני לא מבין בוא תסביר לי , אולי אתה חושב שזה חתיכת פלסטלינה שחורה עם נייר כסף מהמטבח ?

אני לא אומר "אנשים ילאה ליקנות דיינמט" אתה יודע למה? אין לי ניסיון עם החומר ביכלל. ו ביכלל כל הקפיצות האלה "אה אחי קנה לך פיוניר עזוב פנסוניק" זה לא נירא טוב. אתה אטמתה את הרכב שלך עם החומר שאתה מציא ליקנות?

תיקרא טוב מה רשמתי:

מאיפה אתה יודע? שזה אותו חומר או לא אותו חומר. ישר להמליץ בלי שום בסיס.

עזוב DYNAMAT, למה לעזוב אותו? יש לך סיבה? הוא בטוח לא אותו חומר. לא שאני הייתי אוטם עם דיינמט. אבל מאיפה אתה כל כך בטוח שזה אותו חומר?

תירא אם הייתה אומר "תישמע יש חומר שעולה פחות 40% מהדיינמט המדובר ואומרים שהוא די דומה ועושה את העבודה." אז הייתי מבין ומסקים איתך ב 100%! אבל לבוא ולקבוע. "אה עזוב אותך בלה בלה בלה.." זה לא נירא טוב.

פורסם

אני לא אומר "אנשים ילאה ליקנות דיינמט" אתה יודע למה? אין לי ניסיון עם החומר ביכלל. ו ביכלל כל הקפיצות האלה "אה אחי קנה לך פיוניר עזוב פנסוניק" זה לא נירא טוב. טוב שאתה עושה ממני מפגר , נראה לי שיש הבדל בין זה לבין שני חתיכות של משהו שהוא בתכל"ס פאקינג גומי . אתה אטמתה את הרכב שלך עם החומר שאתה מציא ליקנות? כן

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

PLAYER יקר,שיגעו אותך לגמרי אז נחזור לדרכנו,בסיוויק 98 שהיתה אצלי אטמתי את הדלתות אם חומר שנקרא קסקייד וזה היה נורא כי כל החומר נשר לי אבל העבודה היתה קלה כי יש רק לפרק את הפלסטיק של הדלת ומשם והלאה הכל פשוט.את הטויוטה הנוכחית אטמתי עם סקונד סקין והוא פשוט נפלא ומאד קל לעבודה.בקיצור קח את אקסטרים או פרו ,קום בשבת מוקדם ולקראת צהרים תסיים את שתי הדלתות. בהצלחה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תודה CIVIC98

סוף סוף תשובה לעניין. אז אתה אומר שאם יש לי ידיים לא שמליות אני אצליח לפרק ולהדביק בעצמי?

נירא שז מה שאני יעשה.

עוד כמה שאלות עם אפשר. האם חובה להשתמש בפאן, או שגם בלי אפשר להסתדר?

ומה מידת השיפור שהרגשתה אחרי הבידוד בסיוויק?

פורסם

לא צריך פן רק גלגלת כדי להדק היטב את היריעות לפח,גם אם יש לך ידיים שמאליות עדיין תוכל לעשות.תפרק בורג בידית פתיחה של הדלת ומשם כל הפלסטיק יושב על קליפסים רק תמשוך כלפיך ואז למעלה.כמובן שיש שיפור.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

טוב, את האמת, לא היה לי כוח לקרוא את כל ההודעות בפורום, אבל את העמוד הראשון הספקתי לקרוא.

ממה שאני יודע, האקסטרים והחומר שהשתמשתי בו הם אותו הדבר. שניהם מורכבים מפס בוטילי טהור+ יריעת אלומיניום על הפס הבוטילי.

ההבדל הוא שהיריעת אלומיניות באקסטרים קצת יותר עבה.

הREPA עמיד בחום של נדמה לי עד +110 מעלות. ככה שאני לא מאמין שהוא ינזל מהדלת.

בשביל לעבוד עם החומד בנוחות, לא צריך שום פן ולא כלום. החומר נדבק בצורה מעולה כל עוד ניקינו את השטח כמו שצריך לפני.

אני מרוצה. אבנר(שרגמן) שמע את הרמקול שלי עם איטום ובלי איטום. ההבדל גדול.

נקישות על הפח של הדלת לא יביאו לשום רעש פח כלשהו, עדות טובה לכך שהחומר הוסיף מסה והפחית ויברציות בצורה משמעותית.

אני לא בא להגיד מה יותר טוב ומה פחות טוב, אבל כן, אל תזלזלו. בכסף שחסכתי עם האיטום אני יכול לקנות עכשיו טוויטרים.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...