Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי בעיה ב NFS PROSTREET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום התקנתי את המשחק וכשאני בא להריץ אותו נפתח לי חלון אזהרה שאומר שהתוכנה ביצעה פעולה כלשהי וצריכה להיסגר.

מה עושים וכיצד מריצים את המישחק?

תודה

פורסם

כנראה שהמחשב שלך לא מתאים למשחק

תבדוק את הדרישות של המשחק מול המחשב שלך.

ד"א

המשחק הזה על הפנים, גרוע ביותר

לא אהבתי בכלל

Toyota Yaris TS

פורסם
שלום.

היום התקנתי את המשחק וכשאני בא להריץ אותו נפתח לי חלון אזהרה שאומר שהתוכנה ביצעה פעולה כלשהי וצריכה להיסגר.

מה עושים וכיצד מריצים את המישחק?

תודה

גם לי יש את אותה בעיה, ודווקא יש לי מחשב דיי חזק

אתה גם עובד עם LCD גדול (טלויזיה) בתור מסך?

STI 2004

פורסם

מחזק אולי יש בעיה בפאץ.

כמו כן יצאה גירסת הרחבה.

ה-Patch שוחרר סוף סוף היום.

ה-Patch מתקן כמה באגים שהיו במשחק.

את ה-Patch שמשקלו לא קטן (מעל 200MB) תוכלו להוריד משרתי EA.

ה-Patch כולל את חבילת ה-Booster Pack. שכוללת 2 מסלולים חדשים, 16 מכוניות חדשות, אירועים (events) חדשים ומצב קריירה ממושך.

את ה-Patch תוכלו להוריד מכאן:

http://www.nfsplanet.com/nfsps_patch.php?lang=eng

תודה לאתר ROTTER ולמשתמש ROAIH על הלינק.

רז

פורסם

משחק מדכא ברמות, הרסו את כל המשחקיות המגניבה של הסידרה.

הקודמים ישבתי עליהם מהרגע שהתקנתי אותם ולא עזבתי אותם, ואחרי זה חרשתי עליהם שוב ושוב.

החדש מותקן אצלי כבר שבועיים, אני עדיין בשלב השני בערך.

ובהחלט נשמע כמו בעייה בקראק...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני למשל, שיחקתי בכל הסדרה כמעט למעט אולי 5 או 4 כבר לא זוכר את שמם.

ולדעתי, בכל הסדרה הם שמרו על משחקיות מהנה, גם פה זה כך.

מכיוון שכעט הם מנסים להציג גישה של "מרוצים צריך לעשות רק במסלולים, ספונסרים, אין פגיעה באף אחד, חוייה לכולם וכו'"

אבל כמו כן, אם יש לך מחשב חזק שמריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות שלו, עם כל האפקטים, זה הופך להיות משחק מאוד מהנה ואמיתי, יש שם עשרות כיונונים שונים שניתן לעשות ולבדוק, וזה באמת משפיע, לפעמים קרה ל ישישבתי על רכב "דריפט" חצי שעה על מנת לכוונן אותו!

אבל שוב פעם, כל אחד והטעם שלו.

פורסם

Automatic1 - המשחק הזה הוא ארקייד נטו. אין בו באמת שום סימולציה של כל הפרמטרים שאתה משנה כדי להתאים את הרכב לדריפט.

לעומת זאת, לא חסרים סימולטורים טובים בשוק (LFS נחשב למוצלח ביותר אגב)... תריץ חיפוש בפורום אם זה מעניין אותך.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם
אבל אם יש לך מחשב חזק שמריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות שלו, עם כל האפקטים, זה הופך להיות משחק מאוד מהנה ואמיתי, יש שם עשרות כיונונים שונים שניתן לעשות ולבדוק, וזה באמת משפיע, לפעמים קרה ל ישישבתי על רכב "דריפט" חצי שעה על מנת לכוונן אותו!

קודם כל אני שמח לשמוע שיש דריפט:-D, האהוב עליי בז'אנר המרוצים.

יש לי מחשב חזק, עם כל האפקטים והדפקטים האפשריים במשחק. אמיתי? כן זה הרבה יותר מידיי אמיתי בשביל הסידרה, וזו בדיוק הבעייה שלי עם המשחק!!!

המשחקים הקודמים נתנו לך להשתולל בלי חשבון, תאונות, התהפכויות, מרדפים, אקשן, בלגאן,

פה-מרוצים וזהו.יש נזק למכוניות פתאום, אין משטרה(הכי כיף במשחקי מרוץ לנגוח במנאייק שרוצה לתפוס אותך על מהירות! ואז לעשות רוורס ולנגוח בו שוב תוך תפילה שייצא מהאוטו...טוב נסחפתי),בקיצור-פתאום יש השלכות רציניות למה שאתה עושה, אין פוזה מספיקה, פשוט לא זה. ממש לא זה.

יש מספיק סימולטורים יותר טובים בהרבה בחוץ, את NFS קונים בשביל הכיף של המשחק, לא בשביל "לדעת איך מגיב רכב X לסיבוב Y בהגדרה ZB".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...