Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה יש לי ברכב מגבר Lightning Audio B2.300.4 כזה

ואני רוצה לשדרג את הרמקולים הקדמיים

אני שומע בעיקר טרנס פסיכודאלי{המון צלילים}

חשבתי על הרמקולים האלה:

Classic series B5A is a 13 cm (5,25") 2-way system using DLS EFR-technology for improved sound quality. 16 mm separate tweeter. Separate filters for bass and tweeter. Selectable tweeter level. Grilles are included.

B5A is a new model 2006 using DLS EFR system (Extended Frequency Response) for improved midrange.

label_start.gifSpecificationslabel_stop.gifWoofer size13 cm (5,25")CrossoverCable filter with 6/12 dB slope (LP/HP)Power handling capacity50 W RMS / 80 W maxTweeter16 mm (0,6")Crossover point (Hz)6000 HzFrequency range60 - 18.000 HzSensitivity91 dB (1W/1m)Outer diameter of woofer130 mm (5,12")Magnet size80 mm (3,15")Mounting depth63 mm (2,48")Mounting hole117 mm (4,62")Impedance4 ohm

אםזה חשוב הרכב זה ג'סטי ותיהיה בניה מיוחדת

ראיתי עבודות שלו נראו מקצועיות

המחיר 1200 לרמקולים ו 500 לבניה לשתי הדלתות

אני לא חזק בחרות

מכרים את החברה?? לסוג מוזיקה שאני שומע הם אמורים להיות טובים??

אני יוכל גם לשמוע אותם לפניההתקנ אבל ברכב אחר!!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

המחיר ממש יקר לסט.

הנה המחיר שלו ב צ'יפר.

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=570

אתה צריך לשמוע כדי להחליט אם אתה אוהב איך שהוא נשמע עם הסוג מוזיקה שאתה שומע. לפי דעתי הוא לא כל כך מתאים כי הוא סט די רך.

מה שאני יכול להגיד על הסט זה שהטויטר שלו ממש מצוין למחיר.

• תוכן חדש...