Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מזדה 3 שנתון 05,

החלטתי להשתדרג במערכת הסטנדרטית ברכב למשהו יותר רציני, בכיוון ההחלפת הרמקולים הקדמיים לקומפוננט, תוספת של מגבר וסאב.

עכשיו לפי מה שהבנתי הרמקולים במזדה 3 הם 5X7, אפשר יהיה להתאים להם מתאם שיהיה אפשר להרכיב רמקום 6.5?

ואם כן כמובן שיהיה ניתן להחזיר את התושבת של הרמקול למצב הקודם, הרכב הוא ליסינג ותוך זמן מסויים הוא יחזור לחברת ההשכרה.

עוד דבר, למי שיודע, ברדיו דיסק המקורי של המזדה אין יציאה למגבר....לכן הבנתי שצריך לשים "מנחת" כדי ליצור יציאת ארסיאיי.

עכשיו השאלה היא האם המנחת הזה מוריד מהאיכות?

והאם ניתן להתקין מגבר לא בבגאג'?

למשל מתחת למושבים או משהו....הרכב כאמור הוא מליסינג, ואני לא רוצה לעשות בו חורים וכאלו דברים שישאירו צלקות לאוטו.

תודה מראש!:-D

פורסם

ה-HU המקורי לא בידיוק הכי איכותי בנוסף המנחת, אתה יכול להתקין את המגבר אם הוא לא גדול מידי מיתחת לכיסא או על המישענות מאחור כולה 4 ברגים לא משהו שיהיה בולט לעין אחרי שתסיר את המגבר הריפוד יטשטש את זה שאפילו אתה לא ממש תשים לב שיש שם חורים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תקנה מגבר עם-HI POWER תתחבר לרמקולים האחוריים זה יפתור את בעיית האייכות מעט

ויוזיל לך -פחות מנחת

פורסם

ממה שהבנתי המגבר JBL GTO 75.4 הוא תומך במערכות מובנות.

דיי אהבתי את המגבר, האם אפשר לקבל פה המלצות לסאב שיתאים למגבר הנ"ל?

יש עדיפות לג'יי בי אל מסיבה אישית...ראיתי את הסאב שלהם בזוקה שמוציא 250 וואט רמס ו1000 וואט.

מישהו מכיר ויכול להמליץ על השילוב?

אני מציין שאני מחפש יותר סאב מדוייק כמה שאפשר...כמובן לא במחירים מופרזים אלא בטווח של ה350-800 שקלים.

תודה

• תוכן חדש...