Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב205 GTI

joel007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לכולם אני מאוד מאוד נהנה ממנה אכן מרגיש אותה בסיבובים בצורה מדהימה ממה שאי פעם נהגתי בו, וכבר הרגשתי את הזנב "הבוגדני" שלה אבל אל דאגה הוא בידיים טובות:wink: והפלסטיקה משופצת באור יום רואים את זה טוב אך הכל שלם ויושב מצוין לא כמו ב205 הקודמת שהייתה לי שרק הדש גרם לי לדיכאון על הרכב כולו.

ושוב תודה רבה אני מאוד מרוצה וכן למזלי נפלתי על רכב שמור יחסית עם שלדה נקיה.(די נדיר).

שבת שלום לכולם סעו בזהירות.

205 GTI.

פורסם

זה הרכב של קוסטיייייה, לא?

תתחדש, אני מכיר את הרכב הזה הרבה שנים. תשמור עליו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הגיע הזמן , תתחדש , יצא לי להכיר את הרכב מבחינה אישית (אם מדובר בזו של קוסטה), אני חושב שעשית עסקה מצויינת

רכב מדהים , תהנה ממנה , ואל תתבאס אם יבואו צרות בדרך , זה רק חלק מהכיף שלהחזיק אוטו צרפתי

אם תסתבך איתה אני מכיר מישהו שמתמחה ב-GTI

אז תתחדש וסע בתבונה

איציק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תודה איציק כמו שאמרת לי כבר וכמו ששמעתי עוד הרבה רכב מדהים! אני מאוד מרוצה ושמח, והרכישה לא הורידה מציפיותיי אפילו טיפה.

תודה איציק אני אפנה אלייך אם אצטרך, ואם תרצה אני אשמח לקפוץ לנתניה לאיזה חילוף רכבים קצר:wink:.

205 GTI.

פורסם

רשמתי לפניי,גם שניפגשנו פה ושם לעיסקאות קראתי לך יואב ולא הערת/הארת לתשומת ליבי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...