Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, הייתי רוצה לראות שוטר לא שיכור אשכרה רודף אחרי פושע. בוא נתחיל בקטן.:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני חושב שזה מדאיג מאוד שאלו הנורמות שיש במשטרה

גם שוטרים פיכחים לא רודפים אחרי פושעים אלא מחכים שהאירוע יירגע קצת ואז קופצים למקום

ככה זה וזה עלוב

והכי מעצבן אותי זה אדון קוף שלג עם התגובה שלו!

חביבי אתה צריך לדאוג לקריירה שלך ולא לשני האפסים האלה

אף אחד לא הכריח אותם ללכת למשטרה ואף אחד לא חייב להם כלום אלא להפך

הם בגדו בתפקיד שלהם ובגדו בכולנו ועל זה הם צריכים לא רק להיות מפוטרים אלא ללכת לכלא

הם נהגו ברכב שאני קניתי עם דלק שאני קניתי ולבשו מדים שאני קניתי ומשלמים להם משכורת מהכיס שלי וכו

והם עוד מעזים להשתכר בעבודה?!

אם אתה היית תלוי במישהו והוא היה מזלזל בך בצורה הזו אתה גם היית משאיר אותו בעבודה כי "זה הקריירה שלו"

בחיים לא!

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לפי דעתי זה שמפקד התחנה נתן להם אישור להגיע ולברח את החתן זה בסדר ולא ממש משנה (כל עוד זה באיזור האכיפה) אבל לשתות ולנהוג ועוד כשאתה שוטר!!! זה חמור מאוד ומגיע להם שלילה, וקנס רציני קודם כל כי הם ביצעו עבירה. על זה שהם שוטרים שאמורים לאכוף את הבעיה, גם על זה צריך לתת להם עונש.

פורסם
חבר'ה, לפי דעתי אתם קצת מגזימים.

זה נכון שמה שהם עשו חמור ביותר, אבל אל תשכחו שזו הקריירה שלהם, כך שלהעיף אותם מהמשטרה יהיה קצת מוגזם כעונש על עבירת תנועה.

מה שכן צריך לעשות זה לשלול להם את רישיון הנהיגה לכמה שנים ולהעביר אותם לתפקיד פקידותי. זה בהחלט יספק.

ומה קורה אם היו עושים תאונה?

מה קורה אם היו חוצים פס לבן כמו שהם עשו, ונכנסים חזיתית במשפחה שבדיוק שבה מארוחת ערב משפחתית?

זה לא היה משנה לך נכון?

אז, אולי אם היה מדובר במשפחה שלך "קצת" פחות אכפת לך מהקריירה שלהם.

בכל מקרה, אני רוצה לראות אותך נתפס על נהיגה בפראות, נהיגה בשכרות + עברות כמו חציית קו הפרדה רצוף+ נהיגה במהירות מופרזת.

תאמין לי, היו עושים ממך מטעמים.

בנוסף, אם היית לדוגמא עובד כמאבטח והיו תופסים אותך במהלך משמרת שיכור- היו במקום מפטרים אותך- אז למה לא לפטר שוטר?

בצבא אם היו תופסים קצין בקבע- מנהל משמרת של מחסום לדוגמא- שיכור, הוא היה נזרק לכלא במקום, מורד בדרגה ומפוטר מצה"ל- אז במה שונה שוטר מקצין בקבע?

בקיצור,

אני חושב שפיטורם של אותם שוטרים יעזור "למען יראו ויראו", להשאיר אותם במדים זה בזיון למשטרה.

under construction..

• תוכן חדש...