Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חניה ישן נושן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מבקש עצה איך להתמודד עם דו"ח חניה ישן נושן.

ראשית אבהיר שעשיתי חיפוש אך לא מצאתי דברים שמתאימים בדיוק וגם לא רציתי לעלות באוב שירשור עתיק יומין.

הדוח הוא משנת 2002 - ספטמבר.

תאריך ההדפסה של הדוח שקיבלתי הוא 15.11.07.

אני זוכר שקיבלתי את הדוח. ואני גם די בטוח ששילמתי אותו בזמן (תוך 3 חודשים - כולה 70 ש"ח)

קבלה מן הסתם כבר אין

תזכורות כל ה 5 שנים לא היו. שום מכתב לא נשלח מעיריית נתניה. (אני גר בראשון)

בתקופה הזאת גם לא החלפתי כתובת, רק הרכב הוחלף לאחר כשנה...

הדוח שקבילתי עכשיו עומד על ~ 140 ש"ח (שגם זה לא כל כך הגיוני - היה צריך להיות לפחות פי 3)

יש לי הרגשה זאת שיטת מצליח

מישהו לעזור לי להבין מה קרה פה ואיך אני מתמודד איתם? לא בא לי לשלם את הדוח מעקרון. גם כי אני די בטוח שהוא כבר שולם וגם כי - איפה הם היו בדיוק 5 שנים?

תודה -

אלכס.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

שלח להם מכתב כפי שתארת לנו... תודיע להם שהדוח שולם ואיפה הם היו 5 שנים??...רוב הסיכויים שיבטלו (לפי דעתי עם קצת חיפםוש תגלה שזה מגובה בחוק שאחרי 5 שנים לא ניתן לשלוח תשלום דוח בלי שום התראות בדרך)

בהצלחה.

פורסם

יכול להיות שהם כן שלחו התראות ותזכורות בדרך, ובאורח פלא הם לא הגיעו אליך.

מבחינת החוק, כדי לעצור התיישנות, הם רק צריכים להוכיח ששלחו לך את התזכורות (כמובן בדואר רשום).

גם אם לא לקחת את המכתב הרשום, הם מכוסים מבחינתם.

יותר מידי אנשים מגיעים לדואר, רואים מכתב של קנס ומחליטים לוותר עליו ולהשאירו בדואר- בבחינת לא לקחתי, לא ידעתי, לא יעשו לי כלום. התפיסה הזאת מוטעית. מבחינת השולח, הוא יצא ידי חובתו.

לאחר שתפנה לעירית נתניה, אם הם פעלו נכון, הם ימציאו לך את האסמכתאות של הרשומים שנשלחו אליך לאורך הדרך. אם אין להם אסמכתאות שכאלה, מן הסתם הדבר ישחק לטובתך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מתעלק...

השבוע קיבלתי התרעה אחרונה לפני הוצאה לפועל על דו"ח משנת 2004, שבאורח פלא ההתרעות הקודמות לא הגיעו בדואר. אציין שהתרעות על דוחות אחרים(מאותה עירייה) כן הגיעו, ושולמו. לאחר שיחה עם חברת הגבייה היא נתנה לי תאריכי משלוח התרעות לפי החוק (ראשונה לאחר פחות משנה ושנייה לאחר שנה וחצי מהראשונה) אבל, הם מעולם לא הגיעו אלי(היחיד שקופץ לדואר).

מה אני יכול לעשות?

אני לא יכול להוכיח שלא קיבלתי(אלא אם יציגו לי מי חתם על המכתב - אף אחד) ואין לי בעייה לשלם את הדוח המקורי (במידה וזה באמת אני) אבל לא את הקנסות והריבית.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לכל מכתב רשום יש אסמכתא, אל תקבל את דבריהם כתורה מסיני (יכול להיות ששלחו, יכול להיות שלא), בקש את מספרי האסמכתאות במדויק, כל אות וכל סיפרה חשובים.

לאחר מכן, פנה לדואר ישראל ובקש לדעת מה עלה בגורלו של המכתב ומה היה המסלול שלו.

מסלול המכתב רשום במחשבי דואר ישראל.

יש הרבה מאוד מקרים שמכתבים הולכים לאיבוד בדרך, ולכן גם אם המכתב נשלח כדת וכדין, יתכן ומעולם לא הגיע לסניף הדואר הסמוך למעונך. אם זה המצב, הגיוני שלא קיבלת הודעה לבוא לקחתו.

טיעון שכזה, יכול להועיל לך אם דואר ישראל יצייד אותך באישור כי המכתב מעולם לא הגיע לסניף ולכן לא היה יכול להמסר.

כמו כן, יש מקרים בהם הדואר מחזיר את המכתב מנימוקים שגויים, כגון "עזב" "כתובת לא נכונה" "לא ידוע" וכד'. בד"כ סיבת ההחזרה מופיעה על המכתב.

אם המכתב חזר מסיבה "לא נדרש" או "סירב לקבל", - פשוטו כמשמעו, אז כבר נגמרו התירוצים.

בכל מקרה, מכתב שחוזר לשולח, אמור להשמר אצלו. על המכתב עצמו ישנה חותמת של הסניף שקיבל והסניף שהחזיר בצירוף תאריכי הודעה שניה (תזכורת). בקש מהשולח לצרף לך צילום של המכתבים שחזרו.

יכולה להיות אפשרות נוספת, יש מקרים שבהם הפקיד טועה ומוסר מכתב לא לנמען הנכון, וגם הנמען לא שם לב ואח"כ מגלה שזה לא עבורו וזורק לפח. אם רשום בדואר שקיבלת את המכתב, בקש לראות את החתימה, כבר היו דברים מעולם שהסתבר שהחתימה ות.ז. הרשומים נעדרים כל קשר לנמען ולשולח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על התגובותץ

יותר מידי אנשים מגיעים לדואר, רואים מכתב של קנס ומחליטים לוותר עליו ולהשאירו בדואר- בבחינת לא לקחתי, לא ידעתי, לא יעשו לי כלום. התפיסה הזאת מוטעית. מבחינת השולח, הוא יצא ידי חובתו.

.

זה לא המקרה. מעולם לא התחמקתי מדוח (מכתב רשום), יותר מזה תמיד שילמתי לפני תום 3 חודשים, כפי שאני סבור שקרה במקרה הזה (שילמתי לפני תום 3 חודשים)

כמה זמן זה התיישנות?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

יכול להיות שזיו צודק.

לא ממש התעמקתי,אבל בריפרוף קל יתכן ויש התישנות על העונש לאחר 3 שנים.

השאלה היא אם באמת לכל אורך הדרך לא היו תזכורות.

האם על התזכורת העכשוית כתוב שמדובר בדו"ח מ- 2002, או שאתה אומר זאת מזיכרונך.

אם זה לא רשום על התזכורת, אולי מדובר בדו"ח אחר ? אם זה המצב, בקש העתק הדו"ח.

.

פורסם

על הדו"ח רשום שהוא מ 2002 (זה גם הדוח היחיד שלי מנתניה)

דיברתי עם העירייה נתניה הם (כמובן) טוענים שלא התקבל תשלום ו(בודאי) שהם שלחו תזכורות :S

בזמן השיחה הרגשתי שהיא "מערבבת" אותי

הדוח הוא מ 17.9.2002.

בעירייה טוענים ששלחו תזכורת ב 29.10.2002 , 14.11.2002, 30.1.2005 והנוכחי 15.11.2007

עכשיו השאלה --- עם הדוח התקבל ב 17.9 למה שלחו תזכורת ב 29.10 וב 14.11 של אותה שנה?

חוצמזה חלפו כמעט שלוש שנים בין תזכורת 2 ותזכורת שלוש - ובין תזכורת 3 לבין תזכורת 4 (הנוכחי)

שלחתי פקס שישלחו לי את האסמכתות של הדואר הרשום שהם שלחו.

יש לציין שהנציגה היתה מאות תוקפנית כלפיי בזמן שניסיתי לדלות פרטים :S וכל פעם לחצה שאגיע לשם לבירור (למה לטרטר?!)

כיצד אתם מציעים להמשיך מכאן? -

תיקון:

אמיר לא ראיתי את התגובה שלך למעלה... קורא אותה עכשיו.

תיקון2: עכשיו קראתי את התגוב.

ביקשתי שישלחו את האסמכתות נקווה שיהיה בהקדם...

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

תודה אמיר אני אבדוק את מס' האסמכתות ואשווה מול הדואר (בתקווה שעיריית ב"ש יסכימו לענות לטלפון מתישהו :mad2:)

עכשיו שהצעת את זה אני נזכר שכבר קרה מקרה ששלחו לי מכתב רשום ושהגעתי לסניף איבדו אותו, אחרי בירור קצר הם הצליחו להגיד לי שהוא נשלח מעיריית ב"ש וזה היה דו"ח אחר ששולם.

האם אני יכול להגיע ל"הסכם" עם העירייה על תשלום של הקנס בלבד ללא הוצאות נוספות למרות שהוא עבר לגבייה ע"י חברת הגביה של העירייה?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כנראה שמשהו רע מאוד עובר על עיריית נתניה.

שניה לפני שאני פותח את השרשור הזה, חבר טוב מתקשר ומבקש עזרה בניסוח מכתב לעיריית נתניה בבקשה לביטול דו'ח חניה מלפני כמה שנים שכבר שולם והקבלה עברה לעולם שכולו טוב.

נראה שהעירייה פועלת באותו דפוס, ואולי יש מקום להתארגן ביחד ולפעול כנגד המהלך הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שכבר אמרתי - והתאריכים שפירטתי - יש חשד ל"שיטת מצליח" או "טעות מחשב" של העירייה.

(קיבלתי פעם התראה לפני ניתוק מים או משהו כזה מעיריית ר"ג על "חוב שלא שולם" כהתקשרתי בפליאה לעירייה - התברר שזה נשלח לכל התושבים בגלל טעות מחשב... איך דבר כזה קורה?)

עריכה: נחכה לתשובה מהעיריה לגבי האסמכתות...

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

מה זה שיטת מצליח?!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הבעיה העיקרית עם השיטה הזאת היא שכמעט ואף פעם אין שום עונש לאחד ש"מנסה" את השיטה - אז כמעט תמיד רווח נקי.:evil:

ואם תהיתים האם חזרו עליי מהעירייה - התשובה שלילית :evil:

מחר נתקשר לנדנד. :|

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...