Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהו, קניתי סיריון חדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקשיבו לי בבקשה:

מי שיש לו משהו נגדי, שיגיד לי את זה באופן פרטי.

זה מאוד פוגע שכולם פפוגעים ככה בפומבי!

אני אתחיל מההתחלה:

קוראים לי נתנאל

לא שלומי.

מעולם לא היה לי טוארג והרכב הוא לא מליסינג אלא הוא פרטי.

פורסם

אויש! ככה לרדת על בן אדם שיש לו רכב דומה לאחד של אחר? זה ממש לא לעניין, וזה ממש פוגע. אני גם הייתי נפגע. וישנם עוד אנשים, כמו האיש ההוא, אשר היתה לו סיריון בוכיה! (על המשפט האחרון קחו את השיר של שלמה ארצי, האיש ההוא, ותשירו אותו!! :lol:)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אויש! ככה לרדת על בן אדם שיש לו רכב דומה לאחד של אחר? זה ממש לא לעניין, וזה ממש פוגע. אני גם הייתי נפגע. וישנם עוד אנשים, כמו האיש ההוא, אשר היתה לו סיריון בוכיה! (על המשפט האחרון קחו את השיר של שלמה ארצי, האיש ההוא, ותשירו אותו!! :lol:)

שרתי את זה לעצמי. ענק!

אבל באמת, אם יורדים על מישהו על האוטו שלו אז לפחות שבאמת יהיה על האוטו שלו ולא של מישהו אחר.

פורסם

מה שאני שואל את עצמי

זה למה לרדת על מישהו?

מאיפה אתם מקבלים זכות לרדת על מישהו?

ולמה הקשרתם אותי דווקא עם שלומי ולא עם מישהו אחר?

פורסם
מה שאני שואל את עצמי

זה למה לרדת על מישהו?

מאיפה אתם מקבלים זכות לרדת על מישהו?

ולמה הקשרתם אותי דווקא עם שלומי ולא עם מישהו אחר?

יש לכם את אותה כתובת IP :roll:

• תוכן חדש...