Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור שמתקן אצלי את הרכב, סוזוקי בלנו 98, עשה תאונת שסי. השמאי של חברת הביטוח צילצל אליו ושאל אותו, אם הוא רוצה לתקן את הרכב ולקבל עליו ירידת ערך, או להכריז עליו כטוטלוס. הבחור סירב לתקן. הובטח לו שיקבל את הכסף תוך שלושה חודשים. בהסכמת בעל הרכב ובנוכחותו, צילצלתי היום לשמאי ושאלתי אותו אם בעל הרכב יכול לקנות את הרכב מחברת הביטוח

לחלקים או לתיקון. התשובה היתה "לא ניתן שבת שלום לכם" וסגר את הטל'.

ברור שניתן לתקן אותו, עובדה שהשמאי צילצל אתמול לבעל הרכב ושאל אם לתקן או לשלם את הביטוח.

רציתי לקנות את הרכב בשבילי ולתקן אותו. בהסכמת בעליו. אבל כאמור נאמר שלא ניתן.

אני שואל את חברי הפורום מדוע "לא ניתן", ומה אומר החוק במקרה הזה ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לדוד

הרכב יגע לסוחר\מפרק אשר לו הסכם עם חברת הביטוח ומשם תוכל לרכוש את הרכב,אבל עליך יהיה להציג מסמכי תיקון כולל חשבוניות חלפים ועבודה "הגיוניות" ,ללא כל אלה לא תוכל לקבל את רשיון הרכב

לגבי אובדן גמור (לחלפים) כנל אצל הסוחר המורשה מטעם חברת הביטוח

על איזה חברת ביטוח מדובר?

יגאל

פורסם

נשמע מוזר. למה הרכב צריך לעבור אצל סוחר של חברת הביטוח לפני שהוא

חוזר אלי?

לפי מה שידוע לי, הזכות ראשונים היא של בעל הרכב לקנות אותו תמורת כ-10%

ממחירון הרכב.

אשמח לשמוע עדכונים בנושא.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

דוד לדעתי התקשרת לאדם הלא נכון, במקום להתקשר לשמאי, שייתכן ויש לו אינטרס אישי בנושא, עדיף תתקשר לחברת הביטוח וגם תנסה דרך סוכן הביטוח של החברה.

פורסם

עקב מבצעי חוק בסחר חלפים בשילוב עם יחידת אתגר

נושא תיקון רכבי "אובדן להלכה" ,עובר שינוי ,זאת עקב מכת גניבות הרכב, תוך כדי ביקוש עולה לחלפים זולים ,עבור מכוניות אלה.

ולכן תיקון הרכב יותנה במתן רשיון הרכב רק לאחר הצגת המסמכים האשורים ,מכיון שבעל הרכב הסכים לקבלת שיפוי מלא, רשיון הרכב ימסר לשמאי ,במידה ובעל הרכב ירצה ,יוכל לבקש מהשמאי סכום כללי לתיקון כאשר את ההפרש תוכל לשלם לו אתה דוד ,הסכום שתצטרך לשלם יעמוד על 65% מערכו של הרכב ,וכמובן שהתשלום עבור התיקון ,מותנה בהצגת חשבונית מטעם מוסך מורשה

לגבי העשרה אחוז מדובר על רכב לחלקים בלבד ,לא לתיקון ,ואני חושב שדוד מעונין לתקן

יגאל

• תוכן חדש...