Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהשתחררתי מהצבא( סוף סוף) והתחלתי לעבוד אני רוצה להגשים את החלום שלי -לקנות "גולף" דור 4 ( הצורות 1999-2004)

התקציב שלי הוא 45 אלף שקל .

אחרי שבוע וחצי של גישושים ראיתי שיש כל כך הרבה דגמים שנכנסים בתקציב שלי ואני צריך שמשהו יעשה לי סדר קטן .

אני רוצה שתעזרו לי להתאים לי את הדגם הנכון לפי הדרישות הבאות:

* חשוב לי שהרכב יהיה "חזק" -עוצמתי (נכון לעכשיו יש לי 1600 אוטו' ואני ממש "נרדם" משעמום )

* למרות שאני מחפש רכב חזק חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני יחסית (לכן אני מעדיף ידני)

שאלה קטנה לגבי דגם שראיתי:

אחד הדגמים "שתפסו" אותי הוא הדגם :

ה1.9 טורבו דיזל ,ידני שנת 99

על הנייר לי לפחות זה נשמע טוב ,גם דיזל גם ידני וגם חזק .(חסכוני חזק ונכנס בתקציב)

השאלה:

יש משהו שאני צריך לדעת על הדגם הזה ספציפי ? הוא מתאים לי? ומה המשמעות של מנוע דיזל? .

(וכמובן שאם יש עוד סוג של רכב שממש כדי לי לבדוק בתקציב "ובתנאים" אני אשמח לשמוע)

תודה מראש .

מתן

פורסם
בעיקרון הגולף מהדור הרביעי לא כל כך נכנסת לתקציב שלך

אלא אם כן תוכל להיתפשר על גוף ממונית לשעבר או על דיזל.

זה לא נכון..

כמו שרשמתי אני כבר שבוע וחצי מגשש ..

ראיתי כבר 1.8 שנת 99 אוטומט (למרות שהמחירון מעל התקציב)

ראיתי את הטורבו דיזל שרמשתי

ראיתי 1.6

ואם אני לא טועה היה עוד דגם ...משום מה אנשים יורדים הרבה מתחת למחירון מה שמכניס אותי למסגרת התקציב.

• תוכן חדש...