Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ECLIPSE CD5435 או סידרה 7 של קלריון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
HU איכותי צריך לנגן את כל סוגי המוסיקה בנאמנות הטובה ביותר למקור

עדיין יש ראשים שמנגנים יותר טוב רוק למשל או משהו ווקלי (לא אומר שהם בהכרך ינגנו סגנונות אחרים רע).

ודרך אגב מקריאת פורומים ברוסיה CLARION 9255 לא מספק חלק מהמשתמשים (יותר מדויק הבאס שלו) אז הם עושים בו שינויים פיזיים של החלפת רכיבים. (ואי אפשר להגיד שהוא HU לא איכותי:shock:)

או שעולות דילמות כמו לבחור ב 9255 ולהינות מווקל ותדרים עליונים צלולים אך באס לא מספק, או ALPINE F#1 שהוא מאוזן מאוד בכל תחום התדרים אך ללא הצלילות של 9255.

פורסם

לבורקא , הם מדברים על הדגם הנוכחי ? או על הישן יותר , זה שהיה כמו המקינטוש ? ואם יש להם בעיה בבאס אז איך בדיוק הם עושים MODING לHX-D2 ? אתה יכול להרחיב בנושא ?

לפותח השירשור אני הייתי מציע לך לייבא לבד את הקלריון 775USB

בברכה יהודה

פורסם
לבורקא , הם מדברים על הדגם הנוכחי ? או על הישן יותר , זה שהיה כמו המקינטוש ? ואם יש להם בעיה בבאס אז איך בדיוק הם עושים MODING לHX-D2 ? אתה יכול להרחיב בנושא ?

לפותח השירשור אני הייתי מציע לך לייבא לבד את הקלריון 775USB

יהודה אני ינסה לברר, אבל זה יקח קצת זמן.

פורסם

מדובר על הדגם הקודם.

ה MODING כולל הוצא של הרבה קבלים מהלוח (שלא צריכים להיות שם:shock:) הלחפת כבלים לאיכותיים יותר,החלפה של קדם מגברים,החלפת ספק הכח,ביטול מעבד בעזרת קוד טיכנות,

אם אתה רוצה אני ישלח לך את PDF הכולל את כל הפעולות( אבל אתה צריך מישהו שיתרגם לך את זה ובעל שליטה במוסגים טכניים ברוסית) אפילו אני לא הבנתי כמה דברים שם.

כמו כן עושים לו גם איטום נגד ויברציות עם דינאמט וכאלה.

פורסם
מדובר על הדגם הקודם.

ה MODING כולל הוצא של הרבה קבלים מהלוח (שלא צריכים להיות שם:shock:) הלחפת כבלים לאיכותיים יותר,החלפה של קדם מגברים,החלפת ספק הכח עד כאן . כאן כבר בטוח שהם לא נורמאליים לחלוטין . הספק הנפרד זה אחד הדברים שעוזרים לשעון של הDAC להיות אחד המדוייקים בתעשיה . הג'יטר שלו הכי נמוך . אז מה הם חושבים שהם יכולים להחליף את זה? ,ביטול מעבד בעזרת קוד טיכנות, מה הם שמים במקום ? יש להם מעבד יותר טוב מבור בראון ?

אם אתה רוצה אני ישלח לך את PDF הכולל את כל הפעולות( אבל אתה צריך מישהו שיתרגם לך את זה ובעל שליטה במוסגים טכניים ברוסית) אפילו אני לא הבנתי כמה דברים שם.

כמו כן עושים לו גם איטום נגד ויברציות עם דינאמט וכאלה.

אני מתחיל להאמין שאם אני אצליח למצוא מישהו שמבין רוסית טכנית ויוכל להסביר , למישהו חסר יכולות אלקטרונית כמוני , מה הם עושים , אני אתחיל להשתגע. מכול מקום ממה שאני שמעתי ברשת , וראיתי בדיקות של מהנדסי אלקטרוניקה ידועים , ה 9255 חף מבעיות כאלו עד כמה שידוע לי . ועד כמה שהבנתי מהחומר הטכני שקראתי (ואני מודה שאני בבעיה עם חומר טכני , אז תקח את דברי בספקנות ), הDAC החדש עזר לפתור כמה בעיות סוניות (יתכן וזה גם חוסר בבאס ) שהיו להם .

אבל מי שמוציא את הספק כוח , ולא שם אחד יותר טוב (ולא מבין אך אפשר לשפר ספק כוח כזה אבל שיהיה ), מודיע שהוא פשוט לא מבין מה הוא עושה

סתם לשם עניין כמה זה עולה שם המודינג הזה ? כי לא בדקתי אבל להחליף קבלים שיהיו יותר טובים ממה שאני מאמין שקלריון שמה (במיוחד אם אתה מחליף את כולם ), אתה יכול להגיע אולי אאל"ט לכמה מאות דולרים , ואם אני צודק אז כבר כדאי לקנות אלפיין עם פרוססור ושהפרוססור ידאג לכול כמות הבאס שאתה צריך

מכול מקום תודה לך על האינפורמציה , אבל אני חייב להודות שהחברה שם ברוסיה כשהם לא משתגעים לחלוטין הם טובים

בברכה יהודה

• תוכן חדש...