Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טיפול 10,000 לפיאט אונו


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד שמן: 60 ש"ח, פילטר אוויר, ופילטר שמן ביחד ב30 40 שקל. פילטר דלק אני לא בטוח שאצלך צריך להחליף כל 10 אלף, לכן עלות החלפים היא בערך 100 שקל. עבודה? חינם אין פה מה לעשות, במוסך בטח ידרשו על זה 50 100 שקל. זה בהנחה וזה טיפול 10 אלף שגרתי, שבו אתה לא מחליף פלאגים \ רצועות\ מחליף שאר השמנים.

ROOONEEYY

פורסם

אני באונו בטיפול 10 מחליף גם פלאגים מכיוון שאצלי זה אלקטרודה אחת בנוסף אני מחליף פילטר דלק ,שמן מנוע ,פילטר אוויר ופילטר שמן .

 

עלות על החלקים עלתה לי 150 שקל ועוד עבודה אני מעריך 100 שקל .

אני עשית את הכל לבד ורק את הפילטר שמן החלפתי במוסך ולקחו לי על זה 30 שקל.

×
×
  • תוכן חדש...