Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין בMX5 - מבקש את עצתכם

Casp3r
שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

התחלתי להתעניין במאזדה MX5. התקציב שלי מוגבל לסביבות ה50 (אני יכול לעלות ל55 נניח אבל 60 זה כבר יותר מדי). הבנתי שבמחיר הזה אני יכול להשיג את השנתונים של שנות ה90. בגדול, אין לי בעיה עם רכב ישן. השאלה איך הוא מבחינת אמינות.

מיותר לציין שבגורם האמינות יש המון שמיוחס לבעלים הקודמים. שאלתי היא מה דעתכם על הרכב בשנתונים הישנים יותר (95 ודומיו), עלות הביטוחים\תיקונים וכו'.

האם שווה לי להכנס לסיפור או ללכת על רכב אחר?

אשמח לעצתכם.

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על קצה המזלג עושה רושם שהתקציב לא שופע כרגע,

וגם אם (אם גדול) תצליח לקנות רכב כללבך, תיווכח מהר מאוד שיש צורך מהותי בכסף בצד.

הייתי שוקל רכב שקנייתו תשאיר כמה שקלים לטיפולים תקלות וכו'.

על אחת כמה וכמה שמדובר ברכב קבריולט שמועד לפורענות ולביטוח כואב.

porsche 914,2.0,1970

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה, מעבר לאחזקה היקרה, יהיה קשה (אם לא בלתי אפשרי) למצוא אחת ב55K.

לדעתי, אפילו אם נכנסת בתקציב, הוא גבולי מדי ולא ישאיר לך שאריות לישור קו, ואחזקה שוטפת.

אתה נעול עליה או שאפשר לפתוח לכיוונים נוספים?

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...