Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן היתה נהגת לפני כמה שנים שנשפטה על שימוש באוזניה (חוטית), ולאחר 2 ערעורים (מחוזי, ואז עליון. נדמה לי שאחד מהם היא ערערה והשני המדינה ערערה) פסק הדין של העליון היה שהשימוש באוזניה אינו עבירה על החוק (אין דין יחיד כדין רבים וכו').

פסיקה כזו (של העליון בלבד) היא מחייבת כלפי כל בתי המשפט הנמוכים יותר ומהווה בעצם "הלכה פסוקה".

לדעתי (אני לא עו"ד) אין הבדל משפטי בין אוזניית בלוטות' לבין אוזניה חוטית.

למיטב ידיעתי המשטרה לא נותנת דוחות על אוזניית בלוטות' (ככל הנראה הם חושבים כמוני לגבי החוקיות של זה)

לגבי הספיקר הפנימי - זה כבר סיפור אחר, ונכון להיום אין שום פסיקה מחייבת והכל יכול להיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מכל ההודעות שקראתי אז הדיעות חלוקות , ישנם כאלה שלא מאמינים שאסור לדבר באוזניה BT, ישנה איזו כתבה שקראתי ב YNET לגבי איסור הדיבור באוזניה BT, אני לא מוצא את הכתבה ,אם אמצא אני אפרסם את הלינק .

שמעתי היום מחבר שמישהו קיבל דו"ח של כ 500 ש"ח בגין עבירה זו ,עד כמה זה אמין ונכון אין לי מושג .

אולי אני אעצר ליד שוטר ואשאל ,גם זו נראית לי שיטה מעניינת .

פורסם

בקרוב "איסור הכנסת טלפון נייד לכל מטרה שהיא."

בקצב של החוקים המפגרים בארץ גם זה יהיה.

במקום לעשות משהו מועיל מחפשים מאיפה למשוך כסף מאזרחים.

:-) just smile
פורסם

אולי אני אעצר ליד שוטר ואשאל ,גם זו נראית לי שיטה מעניינת .

שיטה גרועה

יש שוטרים שיגידו לך שזה חוקי ויש שוטרים שיגידו לא חוקי

מניסיון, לא כל השוטרים מכירים את החוקים עד הסוף (אם הם בכלל מכירים)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה יודע, במקרה, מה הנוסח של התקנה לגבי האוזניות/אוזניה ?

בבקשה

תקנה 169 לתקנות תעבורה

"לא ינהג אדם רכב ולא עובר דרך בכביש כשלאוזניו צמודות אוזניות המחוברות למכשיר להשמעת צלילים או קולות,

למעט אוזניות המחוברות למכשיר שמיעה רפואי".

ירון מאיר

פורסם

מעניין אם המילה "מחוברות" עשויה להפיל את הניסוח הזה בבי"ד כי הן לא מחוברות - או כן?

באמת מדינה מטומטמת, דוחפת אנשים לשחק עם הנייד ולחפש להעביר לספיקר או אפילו לבצע פעולה שהיא מסוכנת לא פחות -= לרדת לשוליים ולסכן עצמך ואחרים - כדי לגבר בנייד.

מדינה שכמעט כל החוקים התעבורתיים ארכאים וחסרי הגיון והשוטרים חסרי מקצועיות - במקום שיבדקו תקינות צמיגים (מבטיח לכם שאין שוטר אחד (טוב, אחד או שניים יש) שיודע לבדוק מה גיל הצמיג..

גילוי נאות - אני מעוצבן מאוד על איזה שוטר ספציפי היום - אבל עדיין חושב שכל זה נכון.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

מדובר על אוזניות ברבים, בפלאפון מדובר באוזניה אחת, זה כבר משנה את התמונה.

בעניין החוקים, גם השוטרים סובלים מאוזלת היד המקצועית של המדינה ובגלל זה הם לקחו את החוק לידיים כדי להגן על עצמם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...