Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עברתי היום טסט.. ובזמן שנותר לי עד הגיוס שזה משהו כמו שנה הייתי רוצה לנהוג ברכב של אמא שלי, יש לה רנו סניק שנת 2000 (כיעור של רכב חח), אין לה רמקולים אחוריים משום מה, יש רדיודיסק קנווד קורא MP3 אבל לא יותר מזה..

אני ממש רוצה רמקולים אחוריים והייתי רוצה לגשש מה המחיר של זוג רמקולים אחוריים, אני יודע שיש ממש יקרים אבל הייתי רוצה משהו לא יקר, תודה רבה לעוזרים :]

המשך ערב נעים .

פורסם

שלום ,

ברוך הבא ומזל טוב ,

עליך להגדיר מהו הסכום שאותו תרצה להוציא על הרמקולים שאתה מעוניין לקנות .

בנוסף תציין בבקשה האם יש היכן לשים אותם ברכב כמו למשל איזו פלטה מאחור או משהוא ?

(זה סוג של ג'יפ לא? )

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
על האתר "זאפ" שמעת?

שמעתי.. אבל מה אני מבין בוואטים וכאלה, בחיבורים ובאיך להתקין, וגם איזו חנות אמינה..?

בשביל זה באתי לכאן אפילו הבנאדם הכי פחות מבין פה יודע יותר ממני, אז אני מעדיף לעשות שיעורי בית לפני שאני אתקע עם רמקולים מעופשים במחיר תואם.

והשני שהגיב, לא הבנתי על איזה מגש אתה מדבר, זה רנו סניק 2000, יש תמונות בגוגל חח מה זה פלטה..

פורסם

כל מה שאתה לא מבין יש FAQ למעלה.

או שאתה לא מבין אז תשאל פה.

מגש- ברכב מאחורה יש מגש מסויים שעליו יושבים רמקולים.

תסתכל אם יש ואיזה גודל בדיוק.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אוקיי יש מגש, איך אני בודק גודל?

וזה סטנדרט של רנו סניק אי אפשר לבדוק את זה ברשת איפשהו זה חייב להיות ..

אני מתנצל על הבורות , זה לא מבחירה חח פשוט חוסר ידע.

פורסם

בקיצור תעשה ככה:

כנס לאוטו המגש האחורי תבדוק אם יש בו מקומות לרמקולים ולאיזה עגולים או אליפסות? תעדכן...

אם אין מה הגודל של המגש? האם הוא שטוח כולו ויש מקום להכניס 6*9 (אליפסות(רמקולים אחוריים))

תחזור אם התשובות הנ"ל ונוכל להתאים לך רמקולים יכול להיות מקרה גם שהמגש הוא לא ישר ולא תוכל להכניס 6*9 אלא רק 6.5 יש מבין???

ורמקולים אחורים שיתאימו לך נעים בין 300 ועד 700 אולי קצת יותר

אבל הכי טוב בשבילך כנס לזאפ אחרי שתראה מה הגודל של המגש תלחץ בקטגוריות

רמקולים לרכב-6*9-ואז תמיין לפי פופולריות ולפי הכיס אני מאמין שככה לא תטעה

• תוכן חדש...