Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אינשאללה תקבל סרטן, שישרף לך הבית, וישרקו בוז בהלוויה שלך...

(מצטער, אבל אתה פשוט דורש!)

אה שחכתי לציין שאתה אידיוט.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"חוץ מזה למה לעשות טכס במשחק, הוא היה שחקן, מאמן ? לא. הוא היה פוליטיקאי, שיעשו לו טכסים בכנסת"

אתה צודק, לציין יום ולבצע טקס לזכר ראש ממשלה מכהן שנרצח בשל דעותיו ומעשיו הפוליטיים ע"י רוצח שמאחוריו מצטבר גב של חולי נפש אכן לא שקול למותו של שחקן כדורגל

הרי שרצח פולטי הוא דבר פעוט שניתן לעבור עליו לסדר היום

בעצם לסתור את הדבר הפעוט שנקרא דמוקרטיה זה באמת עניין קטנצ'יק לעומת משחק

כמו כן אותו מושג של דמוקרטיה נותן לך את ה"שטות" של חופש הביטוי שאהבת להזכיר

"ודם כל היה טכס נגד האלימות, וכך הוא היה אמור להיות נגד האלימות. אני לא מבין למה מכבי חיפה עשו פרובקציה שדחפו את רבין לנושא, הרי ידוע שאוהדי בית"ר חולים בראש"

אכן מכבי חיפה עשו פרובקציה שציינו את מות ראש הממשלה ואת מות גוראל (ראש עיירית חיפה לשעבר)

איתך נמצא הצדק הרי שהטקס היה נגד האלימות ואילו רצח רבין לא קשור לנושא, אלימות זה מכות ורבין לא קיבל מכות אלא ירו בו וזוהי לא אלימות

קשה לי להבין איך המחשבה שלך עובדת אם לא נראה לך שרצח רבין קשור לאלימות

בגלל שאוהדי בית"ר "חולים בראש" (אתה אמרת) אז צריך להימנע מציון יום זיכרון?

אולי בגלל שהם חולים בראש ניתן להם לרוץ שיכורים עם סכינים?

זה שהם חולים בראש צריך להיות עילה להשעייה על מנת שישארו בבית ויבריאו מהמחלה בראש שלהם

אני אהיה מופתע אם תדע בכלל מה זה אגודת בית"ר

פורסם

אני מציע למנהלים לנעול את השרשור, לפני שהוא יירד מהפסים המתאימים לפורום קארספורום. לא מתאים. זה יורד לתת רמה, וזה רק יפגע בהרבה אנשים, ולא רק בזכרו של רבין, אלא גם באוהדי בית"ר,שלפי דעתי האישית, הם פחות מקופים במנת המשכל שלהם, וזו בכלל קללה לכל החיות כשמשווים אותן לאוהדי בית"ר. עמכם הסליחה, מנחם פ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
"חוץ מזה למה לעשות טכס במשחק, הוא היה שחקן, מאמן ? לא. הוא היה פוליטיקאי, שיעשו לו טכסים בכנסת"

אתה צודק, לציין יום ולבצע טקס לזכר ראש ממשלה מכהן שנרצח בשל דעותיו ומעשיו הפוליטיים ע"י רוצח שמאחוריו מצטבר גב של חולי נפש אכן לא שקול למותו של שחקן כדורגל

ממש לא, אבל לא עושים טכסים לזכר שחקני כדורגל בכנסת, ולכן לא עושים טכסים של פוליטיקאים במגרשים.

הרי שרצח פולטי הוא דבר פעוט שניתן לעבור עליו לסדר היום ממש לא

בעצם לסתור את הדבר הפעוט שנקרא דמוקרטיה זה באמת עניין קטנצ'יק לעומת משחק

כמו כן אותו מושג של דמוקרטיה נותן לך את ה"שטות" של חופש הביטוי שאהבת להזכיר הרי כמו שאמרת:"לסתור את הדבר הפעוט שנקרא דמוקרטיה " בדמוקרטיה מותר לשרוק בוז.

"ודם כל היה טכס נגד האלימות, וכך הוא היה אמור להיות נגד האלימות. אני לא מבין למה מכבי חיפה עשו פרובקציה שדחפו את רבין לנושא, הרי ידוע שאוהדי בית"ר חולים בראש"

אכן מכבי חיפה עשו פרובקציה שציינו את מות ראש הממשלה ואת מות גוראל (ראש עיירית חיפה לשעבר)

איתך נמצא הצדק הרי שהטקס היה נגד האלימות ואילו רצח רבין לא קשור לנושא, אלימות זה מכות ורבין לא קיבל מכות אלא ירו בו וזוהי לא אלימות

קשה לי להבין איך המחשבה שלך עובדת אם לא נראה לך שרצח רבין קשור לאלימות אבל למה לדחוף את רבין לכל דבר?! זה משגע!! רצו לעשות טכס לזכר של הנער סבבה, הוא היה שחקן ומקומו על הדשא. רבין היה פוליטיקאי מקומו לא במגרש כדורגל!!

בגלל שאוהדי בית"ר "חולים בראש" (אתה אמרת) אז צריך להימנע מציון יום זיכרון? לא במגרשים, שוב לרבין לא היה קשר לכדורגל, עושים טכסים לשחקני עבר, אוהדים מסורים. לא לאנשים שאין להם קשר לכדורגל. שיעשו מיליון טכסים לרבין בכנסת ובהר הרצל לא איכפת לי.

אולי בגלל שהם חולים בראש ניתן להם לרוץ שיכורים עם סכינים?

זה שהם חולים בראש צריך להיות עילה להשעייה על מנת שישארו בבית ויבריאו מהמחלה בראש שלהם

אני אהיה מופתע אם תדע בכלל מה זה אגודת בית"ר

בית יוסף תרומפלדור או בשמו הארוך ברית הנוער העברי על שם יוסף תרומפלדור

5 תווים

פורסם
אני מציע למנהלים לנעול את השרשור, לפני שהוא יירד מהפסים המתאימים לפורום קארספורום. לא מתאים. זה יורד לתת רמה, וזה רק יפגע בהרבה אנשים, ולא רק בזכרו של רבין, אלא גם באוהדי בית"ר,שלפי דעתי האישית, הם פחות מקופים במנת המשכל שלהם, וזו בכלל קללה לכל החיות כשמשווים אותן לאוהדי בית"ר. עמכם הסליחה, מנחם פ.

סליחה על ההודעה כפולה.

למה אוהדי בית"ר מפגרים? אולמר מפגר(טוב נו הוא כן) אבל מה הרי כל אותם אנשי עסקים שיושבים בכבוד והרוויחו כספם בזכותם או שהם מפגרים וכולם ירשו את הכסף עכשיו הם מבזבזים אותו אט אט.

פורסם

אבל תסכימו איתי שיש מקום לקצת טקט ומוסר? זה מזכיר לי שהייתי לפני שנתיים בבית וגן, ברחוב תורה ועבודה, איפה שנמצא הבניין של האגודה לקידום החינוך, ליד פנימיית בויאר. זה היה יום הזיכרון ליצחק רבין, ובית הספר הימלפרב, החליט להשמיע מוזיקה רועמת, יש לומר שזו היתה מוזיקה חסידית. אז אתם רואים מה מפלג אותנו? עלק בית"ר היא הקבוצה הכי מגובשת. כמו שאיזה אחד, אוהד בית"ר, אמר בחדשות. בושה וחרפה.

עריכה:

סליחה על ההודעה כפולה.

למה אוהדי בית"ר מפגרים? אולמר מפגר(טוב נו הוא כן) אבל מה הרי כל אותם אנשי עסקים שיושבים בכבוד והרוויחו כספם בזכותם או שהם מפגרים וכולם ירשו את הכסף עכשיו הם מבזבזים אותו אט אט.

זה לא מה שאמרתי. מה שאמרתי זה שמנת המשכל שלהם מאוד נמוכה. זה אומר שיש להם עדיין מעט מאוד, קמצוץ של שכל, אז זה מה שמבדיל אותם ממפגרים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

בדקתם להם בגרויות ועשיתם להם מבחני IQ ? לא אז חלאס עם כל התגובות האלו!!!

יש לך משהו להגיב תגיב לנושא

"זה היה יום הזיכרון ליצחק רבין, ובית הספר הימלפרב, החליט להשמיע מוזיקה רועמת" אחד שם מוזיקה בצום 9 באב, השני שם מוזיקה ביום הזכרון לרבין.

וזה שערבים נוסעים בירושלים על מכוניות ביום כיפור ושמים בכוונה מוזיקה וצופרים, להם מותר הרי הם לא יהודים.

פורסם

עוד יותר דפוק היה לראות חלק מהאנשים מגיבים בחדשות יום לאחר המשחק.

נו באמת

אם זו לא תת-רמה, אז מה כן.

גועל נפש, רק מראה עד כמה הרמה בתחום זה נמוכה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לשיר שירים נאציים כמו אוהדי הפועל , זה צריך דוקטורט בשביל זה, יש תנאי קבלה למי מותר להיות אוהד הפועל.

או שאוהדי הפועל באו מיהודים אחרים שלא נרצחו בשאוה, או שהיטלר שאל כל יהודי אישית אם הנכדים שלו יהיו אוהדי הפועל ואז הוא חס עליהם?

רוצים לדבר גזענות דברו עליהם!!:x

פורסם
עוד יותר דפוק היה לראות חלק מהאנשים מגיבים בחדשות יום לאחר המשחק.

נו באמת

אם זו לא תת-רמה, אז מה כן.

גועל נפש, רק מראה עד כמה הרמה בתחום זה נמוכה.

שמוליק

אני יתייחס לתחום ולא דווקא לקהל שבו.

נמוכה לא נמוכה, אני מעדיף להיות דביל כמו רוב שחקני הכדורגל ולהרוויח את סכומי הכסף שהם מרווחים.

ראה דוגמת טל בן-חיים (60,000 ליש"ט לשבוע! ללא פרמיות), יוסי בניון (55,000 ליש"ט לשבוע ללא פרמיות!)

ואם לא נלך רחוק שחקנים בארץ שמרווחים בין 150 ל-500 אלף דולר בעונה.

ואם שכחנו את אברהם גרנט, שהוא האחרון שאפשר לקורא לו טיפש (ומבין יבין) ומרוויח היום 6 מיליון דולר לעונה!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני דווקא חושב הפוך

אני מעדיף להיות אדם איכותי ומקצועי ולהרוויח משכורת סבירה, מאשר להיות "דביל" כלשונך, ולהרוויח סכומי עתק.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שאני הגדרתי את יוסי בניון וטל בן-חיים "דבילים" זה קרה ביחס לתגובתך.

בשביל זה כתבתי שאני מעדיף להיות "דביל" כמוהם.

לעניות העניין, אני מכיר את טל בן-חיים ואת אביו אישית וטל ממש לא אדם מפגר ואפילו יותר מכך.

מי שיש לו כישרון והוא באמת דביל- לא מגיע לשום מקום. ראה מקרה אובן עובד.

צריך בסופו של דבר את שני המרכיבים.

ובקיצור- גם טל בן חיים, יוסי בניון ואחרים הם אנשים איכותיים מאוד שעושים הרבה מאוד כסף.

זה שבחרת לציין שהרמה בתחום הזה נמוכה- על זה אני חולק עלייך.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

טל בן חיים ויוסי בניון הם הקצה העליון, והם יוצאים מן הכלל. רוב הכדורגלנים לא מרוויחים עד כדי כך טוב, ורובם גם כל כך דבילים שהם שורפים את הכסף שלהם כאילו הקריירה שלהם תימשך עד גיל 65. מעטים הם האנשים כמו חיים רביבו שיש להם גם שכל, ומשקיעים את הכסף שלהם כמו שצריך.

אם תשווה את עולם הכדורגל לתחומים אחרים, תראה ששם דווקא הסיכוי להרוויח טוב הרבה יותר גדול, ומי שבצמרת מרוויח עוד יותר מהשחקנים שציינת ומאברם (התחת) גרנט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני ממש לא מצדיק את אוהדי בית"ר ששרקו בוז. היו צריכים לשתוק ל20 שניות וזהו..

אבל גם חיפה יצאו פה לא פחות אידיוטים. מילא המשחק היה ביום הרצח. אבל הוא לא היה..

הוא היה ביום רביעי בשבוע שלפני זה. נערכו טקסים בבתי ספר, בבסיסים הצבאיים, בכנסת והתקשורת כל הזמן דיברה על זה.

בא סוף השבוע והתחילו משחקי הכדורגל של המחזור בכל הליגות בארץ. בשום משחק לא הייתה דקת דומייה ולא דיברו על זה.

יום ראשון, מכבי חיפה נגד ביתר ירושלים. הכרוז מגנה את האלימות במגרשים, מבקש דקת דומייה לזכר שחקן הנוער של חיפה שנרצח בהרצליה.

ואז מבקש דקת דומיה ליצחק רבין.

הכי לא במקום. הכי לא בזמן. הכי בלי טקט.

כאילו דחפו משום מקום גם את יצחק רבין. בלי קשר. סתם.

את המעשה יש לגנות ויש לפסול ולדאוג שלא יקרה שוב. אבל לא רק מבחינת התנהגות האוהדים של בית"ר, אלה גם מבחינת קיום "טקס" עלוב שכזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה צודק. צריך טקט. יותר ממה שהפגינו אוהדי בית"ר במגרש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...